2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy kızlar mı böyle oluyor acaba benim kızım da doğunca böyle mi olacak çok merak ediyorum
Benim oglum oldu. Kizim hep uyuyordu ya. Paso uyudu ilk 4 ay. Cok rahatti. Gyzel duzeni vardi. 2 saatte 1 uyurdu. Miss

Kayın ailesine ne kafa yeter ne laf

Benim kızda kolikti doktor arada en az 2 saat olsun demişti ama ne mümkün çocuk katılarak ağlıyordu. Bende durmadım o kadar arayla tontik bir bebek oldu ama minyondu topaç gibi geziyordu evde emme işi bitince bizde boy kilo dengelenmeye başladı.

Kızlar bugün akşamdan beri genital bölgemde sanki titreşim var. Böyle bir hissi ilk defa yaşıyorum ara ara gidip geliyor başına gelen var mı

Kotümüymüs canim
Kızlar yatışım oldu sabah özele gittim bu suyla 2..3 gün anca durur çocuk dedi ordan devlete geçtim muane etti yatış verdi dua edin
Hayirlisi ile kavuş insallah
Ben ne bileyim ay ben hepsinde yaoikiyor saniyorum
Ne güzek cevap vermiş enişte bey maşallah
Kiz anaa taktin karıya birak konuşsun ben olsam bende cinnet geciririm çaktırma
Evet bomba geliyor kv kp görümce ücü bu gece bende kalıyomus kızlar . valla sabır taşı olsa bencebenım yerimde catlardı
Anaaaağ ne degisik insanlar var ya
Coraspini acisiz vurmanin yolu var mi ya? Ben hic guvenemiyorum kendime.
Göbeg deliginden 2 parmak alta gulenyuz şeklinde ilerle canin iyice sık yagi oyle vur sonra yanma oluyi ilk zaman ama

Ayy maşallah canım gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün kizcen

Kızlar ancak girip bakabildim yazdıklarınıza. Bebek kokmuş buralar bir bir gelmiş bebeler şükürler olsun Hala kavuşmayanlar varsa sağlıcakla kavuşsun. Ben de 38 haftada kucağıma aldım yavrumu. 2770 gr 51 cm doğdu. Çok şükür sorunsuz hastaneden ayrıldık. Sütüm hemen gelmedi mama desteği ve süt birlikte ilerliyoruz. Süt artırıcı neler yapıyorsunuz? Sarılık değeri 14 çıktı. Ne kadar beselemeye çalışsam da yükselmiş maalesef. Neler yapabilirim?

Ayy çok sevindim canım maşallah sağlıkla büyüsün minnosun

Canım dogurmussun ay çok sevindim maşallah sağlıkla büyüsün oğlusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…