Haftaya çarşamba inşallah cnm. Aman erken gelmesin sipaDelirella sen doğurdun mu canım
Allah razi olsun dogum yapan herkesin gozu aydin olsun insallah .. suan iyiyim sadece rahim toparlanirken sancim var onun disinda bi sorun yok bebekte iyi .. 04.08.2022 de dogum oldu haftamiz 38+6Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Doğum yapmışşın ben burda yokken. Nasılsın? Bebiş nasıl? Tm hangi gün kaçıncı haftanda doğum yaptın? Listeyi güncellicem de.
Rezene sütte yapiyor olan gazida aliyor .. simdiki rezeneler degsmis mi ?Rezene süt yerine gaz yapar
Ohh sonunda uykusuz kalan tek olmayacağım bu kısmı şakaSaol canim aynen bizde katildik bu kervana cumlemizle ins teskkur ederim
Canım ben de hep erken gelmesin dedim yinede erken geldi 36+4' te ama büyüdü bileHaftaya çarşamba inşallah cnm. Aman erken gelmesin sipa
Benim oğlum kolikti canım bizi mahvetmişti, o dönemler fayda edebilecek her şeyi deniyorduk. Herkeste aynı olmaz tabiki deneme yanılma ile iyi gelip gelmediğine bakılabilirAyyy tam tersi . Ben ilk kızım da her gün rezene çayı içtim . Hiç öyle aman aman sorunn yaşamadım hatta yarım çay kaşığı ona verirdim o gün çok rahatlardı pıt pıt salar çok rahat uyurdu . Üstelik yediklerime hiç dikkat etmedim acı olsun gaz yapan şeyler olsun. Hep yedim alışsın dedim bir ağlar 2 ağlar sonra alışır dedim . Nitekim alıştı da
Oğlum ölçümlerde 57 cm çıkıyordu bacak boyu uzun olduğu için ama 52 cm doğdu. Aynen, tutmayabilir. Her ihtimale karşı 0-3 aylık alırsın yanına. Yenidoğan zaten birkaç parçadan fazla almamak gerekirdi. 1 hafta bile giyemiyorlar.Sorum var kızlar, belki bu durumu yaşayan olmuştur. Ölçümlerde boyumuz 54cm çıkıyor, yenidoğan kıyafeti 50 cm diyor. İyiki 0-3 aylık fazladan almışım ama yenidoğan aldıklarım küçük mü gelir şimdi giydirmeyecek miyim? Tabi ölçümler birebir tutmayabilir ama merak ettim
Bende öyle etkileri olmadı, herkeste aynı sonucu vermiyor olabilir. Şimdiki rezenelere sormak lazımRezene sütte yapiyor olan gazida aliyor .. simdiki rezeneler degsmis mi ?
Başı hariç 52 cm yenidoğan bedenlerinin ölçüsü. Olur yani merak etme :)Sorum var kızlar, belki bu durumu yaşayan olmuştur. Ölçümlerde boyumuz 54cm çıkıyor, yenidoğan kıyafeti 50 cm diyor. İyiki 0-3 aylık fazladan almışım ama yenidoğan aldıklarım küçük mü gelir şimdi giydirmeyecek miyim? Tabi ölçümler birebir tutmayabilir ama merak ettim
Aa neden 3 saatten önce emzirme dedi ki, yenidoğana her istediğinde meme verin diyorlarBugün eşim hipp aldı fiyatı daha uygunmuş
Ohaaa ya gıcık bu kv ler ya töbe töbe
Bazı yeni doğanlar biraz büyük oluyor denersin canım
Ayyy kızlar mı böyle oluyor acaba benim kızım da doğunca böyle mi olacak çok merak ediyorum
evet öyle yaptık diyeceksin sana ne ya
Ay ben oğlumu doktor 3 saatten önce emzirmeyeceksin ağlasa da emzirme dediği için emzirmiyordumHerkes bana kızıyordu. Deli gibi sütüm vardı birde benden 5 gün sonra doğum yapan arkadaşım da her saniye emziriyordu kızını resmen 20 saat emziriyorum diyordu benim oğlumun boyu vs iyi çok şükür ama onun kızı hem tombiş hem oğlumdan uzun resmen 2 yaş var gibi aralarında
Canım bizim ölçümler aynısıydi bebeme olmuyor hatta tulumları 1-3 aylıktı olmuyor maalesef üstelik 36+4 doğdu gününü bekleseydi hiç olmazmışSorum var kızlar, belki bu durumu yaşayan olmuştur. Ölçümlerde boyumuz 54cm çıkıyor, yenidoğan kıyafeti 50 cm diyor. İyiki 0-3 aylık fazladan almışım ama yenidoğan aldıklarım küçük mü gelir şimdi giydirmeyecek miyim? Tabi ölçümler birebir tutmayabilir ama merak ettim
Canım ben de hep erken gelmesin dedim yinede erken geldi 36+4' te ama büyüdü bileayy sağlıkla gelsinlerde az kalmış zaten senin için heyecanlı günler bu günlerin keyfini çıkar
Artık hep birlikte uykusuz kalalım böyle olmuyor ki yahu siz rahat rahat uyuyun biz hep uyanıkYa cnm.biz 32 yi görecek miyiz derken 37 olacağız inşallahBsey de kalmadı zaten, çarşambayı sayma son 4 araniza katiliyorum
Yok kız, aylardır refluden uyuyamıyorum ben. Aksine, doğum yapınca uyuyacağımArtık hep birlikte uykusuz kalalım böyle olmuyor ki yahu siz rahat rahat uyuyun biz hep uyanıkbenim bebem zorluyor ama kızım bin kat daha fazlası zorluyor o yüzden ilk bebesi olan anneler mutlu olun yinede bu günlerime şükrediyorum bir bebenin hayalini kurarken 2.si şuan uyanık annesine boncuk boncuk bakıyor ninni söylemezsem ağlıyor saat 21' de başlıyor gece 2-3'e kadar gaz oluyor uyuyana kadar acikiyor ya da tam uyumaya yakın çiş kaka fasli oluyor tekrar uyanıyor sonra yine acikiyor yani hep uyanık hep uyanık ve aç
Benim de 54 cm doğmuştu ilk kızım ama yenidoğan lar öyle aman aman küçük olmadı 20 30 gün sonra biraz kasmaya başladı ama .Sorum var kızlar, belki bu durumu yaşayan olmuştur. Ölçümlerde boyumuz 54cm çıkıyor, yenidoğan kıyafeti 50 cm diyor. İyiki 0-3 aylık fazladan almışım ama yenidoğan aldıklarım küçük mü gelir şimdi giydirmeyecek miyim? Tabi ölçümler birebir tutmayabilir ama merak ettim
İnşaallah canım . Sıkma canını bu kadar bekledin 2 3 gün daha bekle . Bebeğin de iyiymiş . Hem vardır bunda da bir hayır belki de dediğin gibi kendi sancın gelecek inşaallahİyi akşamlar herkeseyarın için suni sanciyla doğumu başlatacağız demişti doktorum, öğlen aradim kaçta geleyim yarın diye. Eşinizin covid testi negatife döndü mü dedi, test verdi sonuç bekliyoruz dedim. Sonra bi geldi sonuç hâlâ pozitif doktorumu aradım tekrar, eşinizin yanınızda olmasını çok istiyorum pazartesi gününe kadar daha bekleyelim öyleyse ama bi gelin nst ve ultrasonla bakalım dedi. Gittik çok şükür bebiş iyi durumda, sancı da az da olsa çıktı bu sefer. Her şeyde var bir hayır yarına kendimi şartlamiştim ama hem eşim gelemeyecekti hem de belki pazartesi gününe kadar kendi sancim gelir direk suniye gerek kalmaz diye umuyorum
Kaldıkları yetmiyormus gibi yemin ederim kv benım burnumdan getirdi. Allahım yarın olsunds gitsinler diye saat sayıyorum resmen. Bir. İnsan her şeye mi karısır burnunu sokar ya. Uyuttugum cocugu gidip mıncıklayarak uyandırıyor tekrar emzireyim diye. Bu saatte bebek aglıyor gelip kapımızı tıklatıyor ben dus almısım üstümü degisiyorum. Allahtan eşim ben ağzımı bile açmasam da anladı tersledi annesini gönderdi kapıdan bebek bu aglıcak tabı sen git yat diye. Ben böyle bir sry görmedim yeminke ona bırakıp gitsem memesini tutturmaya calışır o potansiyeli gördüm . Aşırı gerginim ve buda bebeğe yansımaya basladı gene doğurdugum gündeki gibi. Bütün enerjim cekildi. Gelip tek yaptıgı yemek yapmak yanında kp ve görümce geldi. Hadi kp napabilir görümcede sadece bebek kucaklamaya grlmis. 2 günlük lohusanın evine gelip insan trmizlik yapar bir şeyde yardım eder. Kv bana sadecr zulüm oldu baska hiçbir sey değil. Asırı doldum kızlar bir yere icimicdökmrm lazımdı. Sinirden yazsmıyorum bileKotümüymüs canim
Hayirlisi ile kavuş insallah
Ben ne bileyim ay ben hepsinde yaoikiyor saniyorum
Ne güzek cevap vermiş enişte bey maşallah
Kiz anaa taktin karıya birak konuşsunben olsam bende cinnet geciririm çaktırma
Anaaaağ ne degisik insanlar var ya
Göbeg deliginden 2 parmak alta gulenyuz şeklinde ilerle canin iyice sık yagi oyle vur sonra yanma oluyi ilk zaman ama
Ayy hadi inşallah canımYok kız, aylardır refluden uyuyamıyorum ben. Aksine, doğum yapınca uyuyacağım
Hani dert etme desem olmayacak biliyorum olabildiğince kendini sakinleyip bebeğe odaklanmaya çalış. İyi geliyorsa yaz canım buraya içinde tutma.Kaldıkları yetmiyormus gibi yemin ederim kv benım burnumdan getirdi. Allahım yarın olsunds gitsinler diye saat sayıyorum resmen. Bir. İnsan her şeye mi karısır burnunu sokar ya. Uyuttugum cocugu gidip mıncıklayarak uyandırıyor tekrar emzireyim diye. Bu saatte bebek aglıyor gelip kapımızı tıklatıyor ben dus almısım üstümü degisiyorum. Allahtan eşim ben ağzımı bile açmasam da anladı tersledi annesini gönderdi kapıdan bebek bu aglıcak tabı sen git yat diye. Ben böyle bir sry görmedim yeminke ona bırakıp gitsem memesini tutturmaya calışır o potansiyeli gördüm . Aşırı gerginim ve buda bebeğe yansımaya basladı gene doğurdugum gündeki gibi. Bütün enerjim cekildi. Gelip tek yaptıgı yemek yapmak yanında kp ve görümce geldi. Hadi kp napabilir görümcede sadece bebek kucaklamaya grlmis. 2 günlük lohusanın evine gelip insan trmizlik yapar bir şeyde yardım eder. Kv bana sadecr zulüm oldu baska hiçbir sey değil. Asırı doldum kızlar bir yere icimicdökmrm lazımdı. Sinirden yazsmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?