İnşallah canım benim çok teşekkür ederimİnşaallah canım . Sıkma canını bu kadar bekledin 2 3 gün daha bekle . Bebeğin de iyiymiş . Hem vardır bunda da bir hayır belki de dediğin gibi kendi sancın gelecek inşaallah
Kv daha beterAllah yardımcın olsun kv anlarım da kp ne alaka yani
Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu muHani dert etme desem olmayacak biliyorum olabildiğince kendini sakinleyip bebeğe odaklanmaya çalış. İyi geliyorsa yaz canım buraya içinde tutma.
Herşey gibi buda kişiden kişiye değişiyor kuzum. Ben nefes alıyor diye kocama sinir oluyordum mesela. Duyguların çok yoğun olacak hamilelikte olan tüm değişimler kendini yeniden düzenliyor. Bu yüzden hassas, kırılgan, sinirli olman çok normalKv daha beter
Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu
Benım normal anlayıslı olan hiçkimseye sinirli değilim . Ama anlayıssızlık gibi geliyor yaptıkları. Wc de klozet kapagı kırıllmıs. Sırf zarar vermisler gibi geliyor. İlk dogurdugum günde kayınvalidem yüzünden cocugum zaten 6 saat benden ayrıldı. Kadının emzirme takıntısı yüzünden. O günden sonra ben uyuz oldum resmen. Geliyor şapr supur öpüyor ben daha öpemiyorum . sürekli hastaneye gidip grliyorlar kp hastalıgı yüzünden. İnsan en azındsn bebegi öpmez yani. Her seyine sinir oluyorum suanda bir an önce yarın olsun. Dün ne kadar huzurluydum uykusuz bile olsam mutluydumHerşey gibi buda kişiden kişiye değişiyor kuzum. Ben nefes alıyor diye kocama sinir oluyordum mesela. Duyguların çok yoğun olacak hamilelikte olan tüm değişimler kendini yeniden düzenliyor. Bu yüzden hassas, kırılgan, sinirli olman çok normal
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna soksan az canım. Bazıları kızdığını bildiği için bile bile yapıyor. En güzeli kabul etmemek. Yarın gittikten sonra tekrar gelirler mi?Benım normal anlayıslı olan hiçkimseye sinirli değilim . Ama anlayıssızlık gibi geliyor yaptıkları. Wc de klozet kapagı kırıllmıs. Sırf zarar vermisler gibi geliyor. İlk dogurdugum günde kayınvalidem yüzünden cocugum zaten 6 saat benden ayrıldı. Kadının emzirme takıntısı yüzünden. O günden sonra ben uyuz oldum resmen. Geliyor şapr supur öpüyor ben daha öpemiyorum . sürekli hastaneye gidip grliyorlar kp hastalıgı yüzünden. İnsan en azındsn bebegi öpmez yani. Her seyine sinir oluyorum suanda bir an önce yarın olsun. Dün ne kadar huzurluydum uykusuz bile olsam mutluydum
Me too. Sicak + reflu + cisYok kız, aylardır refluden uyuyamıyorum ben. Aksine, doğum yapınca uyuyacağım
Tam bunlariYok kız, aylardır refluden uyuyamıyorum ben. Aksine, doğum yapınca uyuyacağım
DiyecektimAyy hadi inşallah canımakıllı uslu bir beben olursa her dakika emzirmezsen reflusu olmazsa gazı hiç olmazsa her dakika altına yapmazsa ya da üstünü kirletmezse burnu hiç tikanmazsa uyursun
Canm al bebegi cekil odana. Esine kmseyi istemiyorum de ne hlt yerlerse yesinler. Bok var koklamaya gelmisler sanki. Cekinmeacikca sole dokinmayin opmeyin karismayin die. Onunu alamazsin yoksaBenım normal anlayıslı olan hiçkimseye sinirli değilim . Ama anlayıssızlık gibi geliyor yaptıkları. Wc de klozet kapagı kırıllmıs. Sırf zarar vermisler gibi geliyor. İlk dogurdugum günde kayınvalidem yüzünden cocugum zaten 6 saat benden ayrıldı. Kadının emzirme takıntısı yüzünden. O günden sonra ben uyuz oldum resmen. Geliyor şapr supur öpüyor ben daha öpemiyorum . sürekli hastaneye gidip grliyorlar kp hastalıgı yüzünden. İnsan en azındsn bebegi öpmez yani. Her seyine sinir oluyorum suanda bir an önce yarın olsun. Dün ne kadar huzurluydum uykusuz bile olsam mutluydum
Benım normal anlayıslı olan hiçkimseye sinirli değilim . Ama anlayıssızlık gibi geliyor yaptıkları. Wc de klozet kapagı kırıllmıs. Sırf zarar vermisler gibi geliyor. İlk dogurdugum günde kayınvalidem yüzünden cocugum zaten 6 saat benden ayrıldı. Kadının emzirme takıntısı yüzünden. O günden sonra ben uyuz oldum resmen. Geliyor şapr supur öpüyor ben daha öpemiyorum . sürekli hastaneye gidip grliyorlar kp hastalıgı yüzünden. İnsan en azındsn bebegi öpmez yani. Her seyine sinir oluyorum suanda bir an önce yarın olsun. Dün ne kadar huzurluydum uykusuz bile olsam mutluydum
Çok fazla fazla iyi anlıyorum seniBenım normal anlayıslı olan hiçkimseye sinirli değilim . Ama anlayıssızlık gibi geliyor yaptıkları. Wc de klozet kapagı kırıllmıs. Sırf zarar vermisler gibi geliyor. İlk dogurdugum günde kayınvalidem yüzünden cocugum zaten 6 saat benden ayrıldı. Kadının emzirme takıntısı yüzünden. O günden sonra ben uyuz oldum resmen. Geliyor şapr supur öpüyor ben daha öpemiyorum . sürekli hastaneye gidip grliyorlar kp hastalıgı yüzünden. İnsan en azındsn bebegi öpmez yani. Her seyine sinir oluyorum suanda bir an önce yarın olsun. Dün ne kadar huzurluydum uykusuz bile olsam mutluydum
Ben de şu an sancı gibi bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi mi değil mi ayırt edemiyorum. Ne zaman ayırt edeceğim ben bunu ya. Bir daha çocuk da düşünmüyorum artık.Akşam kasılmalarım başladı 10dk bir geldi yaklaşık 2saat kadar, sonra geçti. Bebis sonunda kanala girmeye başladı sanıyorum pazar günü 40haftaya giriyorum
Kiz lohusaliga vurup kov gitsin ya bunlara yüz verirsen yandin benden söylemesi ilk torun mu sanki öyle davraniyorlar allah sabir versin ben cinnet gecirdim okurkenKaldıkları yetmiyormus gibi yemin ederim kv benım burnumdan getirdi. Allahım yarın olsunds gitsinler diye saat sayıyorum resmen. Bir. İnsan her şeye mi karısır burnunu sokar ya. Uyuttugum cocugu gidip mıncıklayarak uyandırıyor tekrar emzireyim diye. Bu saatte bebek aglıyor gelip kapımızı tıklatıyor ben dus almısım üstümü degisiyorum. Allahtan eşim ben ağzımı bile açmasam da anladı tersledi annesini gönderdi kapıdan bebek bu aglıcak tabı sen git yat diye. Ben böyle bir sry görmedim yeminke ona bırakıp gitsem memesini tutturmaya calışır o potansiyeli gördüm . Aşırı gerginim ve buda bebeğe yansımaya basladı gene doğurdugum gündeki gibi. Bütün enerjim cekildi. Gelip tek yaptıgı yemek yapmak yanında kp ve görümce geldi. Hadi kp napabilir görümcede sadece bebek kucaklamaya grlmis. 2 günlük lohusanın evine gelip insan trmizlik yapar bir şeyde yardım eder. Kv bana sadecr zulüm oldu baska hiçbir sey değil. Asırı doldum kızlar bir yere icimicdökmrm lazımdı. Sinirden yazsmıyorum bile
Ay niye sessiz agliyosun agla sesli kocan kaljsin görsün halini de göndersin lafini da esirgemeyen birine benziyor zatenKv daha beter
Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu
Kız odama cekilsem ne olur kadın hiç odasıdır girmiyim yapmıyor ki. Düsün gec 2.30 olmus hala kapımıza gelmis sesinizi dıydum cok agladı diyor. Eşim terslemese küt diye giricek utanmadan. Zatrn sizin yüzünüzden bütün gün duss girememişim. Gece 2 de dus almısım bi sal be bi sal da üstümü giyineyim.Canm al bebegi cekil odana. Esine kmseyi istemiyorum de ne hlt yerlerse yesinler. Bok var koklamaya gelmisler sanki. Cekinmeacikca sole dokinmayin opmeyin karismayin die. Onunu alamazsin yoksa
Bir sey diyim mi en iyiisini yapmıssın ben yapamadım malesefÇok fazla fazla iyi anlıyorum seniNeden diye kendimi sorguluyorum ama hepsinin cevabı var boş değil. Bilinç altıma işleyen yıllarca birikmiş hersey bir anda doldu taştı bende ve tahammül edecek katlanacak takatim kalmamış. Sesini dahi duymak beni tetikliyor. Anlayışsızlık asla tahammül edeceğim bir şey değil tepki vermesem hem annem hem k validemler şuan bizde idi. Düşünemiyorum çıkıp geliyordular az daha.
Evet ilk torun canımKiz lohusaliga vurup kov gitsin ya bunlara yüz verirsen yandin benden söylemesi ilk torun mu sanki öyle davraniyorlar allah sabir versin ben cinnet gecirdim okurken
Ay biliyorum yaBenim oglum oldu. Kizim hep uyuyordu ya. Paso uyudu ilk 4 ay. Cok rahatti. Gyzel duzeni vardi. 2 saatte 1 uyurdu. Miss
Güzel yanları da kimine göre sıkıntıları da oluyor tabiki inşallah hemencecik atlatırsın canımKızlarr annelik ne zormuşş
Bi yandan da çok güzelmiş
Telefonu elime alamıyorum
İlk defa girdim foruma şu an
Sezeryan da sonrası çok zormuş
Hala çekiyorum
25 inde doğum yaptım
Hala sıkıntılıyım
Valla doktor hanım çok ciddiydi eşimle beni öyle bir tembihledi ki bu bebeklere bakmayın bunlar doğduğu anda anne babayı parmağında oynatır inanmayın falan dedi biz de kadına inandık ama çok şükür bir sorun yaşamadım 18 ay emzirdim emzirdiğim süre çok güzel kilosu vardı.Başı hariç 52 cm yenidoğan bedenlerinin ölçüsü. Olur yani merak etme :)
Aa neden 3 saatten önce emzirme dedi ki, yenidoğana her istediğinde meme verin diyorlar
Ayyy canım İnan biz de kızıyoruz şuan kv ne toplu negatif enerjimiz gidiyor kadınaKaldıkları yetmiyormus gibi yemin ederim kv benım burnumdan getirdi. Allahım yarın olsunds gitsinler diye saat sayıyorum resmen. Bir. İnsan her şeye mi karısır burnunu sokar ya. Uyuttugum cocugu gidip mıncıklayarak uyandırıyor tekrar emzireyim diye. Bu saatte bebek aglıyor gelip kapımızı tıklatıyor ben dus almısım üstümü degisiyorum. Allahtan eşim ben ağzımı bile açmasam da anladı tersledi annesini gönderdi kapıdan bebek bu aglıcak tabı sen git yat diye. Ben böyle bir sry görmedim yeminke ona bırakıp gitsem memesini tutturmaya calışır o potansiyeli gördüm . Aşırı gerginim ve buda bebeğe yansımaya basladı gene doğurdugum gündeki gibi. Bütün enerjim cekildi. Gelip tek yaptıgı yemek yapmak yanında kp ve görümce geldi. Hadi kp napabilir görümcede sadece bebek kucaklamaya grlmis. 2 günlük lohusanın evine gelip insan trmizlik yapar bir şeyde yardım eder. Kv bana sadecr zulüm oldu baska hiçbir sey değil. Asırı doldum kızlar bir yere icimicdökmrm lazımdı. Sinirden yazsmıyorum bile
Olma olma. Bebeğine yansıtmamaya çalış çünkü az bir gerginliği bile hissedip tepki veriyor minnoşlarKv daha beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?