2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun kv anlarım da kp ne alaka yani
Kv daha beter
Hani dert etme desem olmayacak biliyorum olabildiğince kendini sakinleyip bebeğe odaklanmaya çalış. İyi geliyorsa yaz canım buraya içinde tutma.
Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu

Kv daha beter

Oturdum ağlıyorum 1 saattir herkes uyudu evde. Sessiz sessiz ağlıyorum resmen. Lohusa depresyonu dedikleri bu mu
Herşey gibi buda kişiden kişiye değişiyor kuzum. Ben nefes alıyor diye kocama sinir oluyordum mesela. Duyguların çok yoğun olacak hamilelikte olan tüm değişimler kendini yeniden düzenliyor. Bu yüzden hassas, kırılgan, sinirli olman çok normal

Benım normal anlayıslı olan hiçkimseye sinirli değilim . Ama anlayıssızlık gibi geliyor yaptıkları. Wc de klozet kapagı kırıllmıs. Sırf zarar vermisler gibi geliyor. İlk dogurdugum günde kayınvalidem yüzünden cocugum zaten 6 saat benden ayrıldı. Kadının emzirme takıntısı yüzünden. O günden sonra ben uyuz oldum resmen. Geliyor şapr supur öpüyor ben daha öpemiyorum . sürekli hastaneye gidip grliyorlar kp hastalıgı yüzünden. İnsan en azındsn bebegi öpmez yani. Her seyine sinir oluyorum suanda bir an önce yarın olsun. Dün ne kadar huzurluydum uykusuz bile olsam mutluydum

Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna soksan az canım. Bazıları kızdığını bildiği için bile bile yapıyor. En güzeli kabul etmemek. Yarın gittikten sonra tekrar gelirler mi?

Canm al bebegi cekil odana. Esine kmseyi istemiyorum de ne hlt yerlerse yesinler. Bok var koklamaya gelmisler sanki. Cekinmeacikca sole dokinmayin opmeyin karismayin die. Onunu alamazsin yoksa

3 gunluk bebegi sapur supur nasil opebilirsin hayret…

Çok fazla fazla iyi anlıyorum seni Neden diye kendimi sorguluyorum ama hepsinin cevabı var boş değil. Bilinç altıma işleyen yıllarca birikmiş hersey bir anda doldu taştı bende ve tahammül edecek katlanacak takatim kalmamış. Sesini dahi duymak beni tetikliyor. Anlayışsızlık asla tahammül edeceğim bir şey değil tepki vermesem hem annem hem k validemler şuan bizde idi. Düşünemiyorum çıkıp geliyordular az daha.

Süt geldi tam geldi doldu büyüdü taş gibi bebişe mama vermedim artık bugün itibariyle. Karnını doyurdum altını değiştim uykuda keyfi yerinde. Lakin ben bu memelerle napicimsağmam lazım da aldığım bi zimbirti var kullanmayı bilmiyorum basit bir şey aslında pompasi var biberona akması lazım filan nasıl olcak onu çözmeye çalışıyorum bu saatte

Akşam kasılmalarım başladı 10dk bir geldi yaklaşık 2saat kadar, sonra geçti. Bebis sonunda kanala girmeye başladı sanıyorum pazar günü 40haftaya giriyorum
Ben de şu an sancı gibi bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi mi değil mi ayırt edemiyorum. Ne zaman ayırt edeceğim ben bunu ya. Bir daha çocuk da düşünmüyorum artık.

Kiz lohusaliga vurup kov gitsin ya bunlara yüz verirsen yandin benden söylemesi ilk torun mu sanki öyle davraniyorlar allah sabir versin ben cinnet gecirdim okurken

Kv daha beter

Ay niye sessiz agliyosun agla sesli kocan kaljsin görsün halini de göndersin lafini da esirgemeyen birine benziyor zaten

Canm al bebegi cekil odana. Esine kmseyi istemiyorum de ne hlt yerlerse yesinler. Bok var koklamaya gelmisler sanki. Cekinmeacikca sole dokinmayin opmeyin karismayin die. Onunu alamazsin yoksa
Kız odama cekilsem ne olur kadın hiç odasıdır girmiyim yapmıyor ki. Düsün gec 2.30 olmus hala kapımıza gelmis sesinizi dıydum cok agladı diyor. Eşim terslemese küt diye giricek utanmadan. Zatrn sizin yüzünüzden bütün gün duss girememişim. Gece 2 de dus almısım bi sal be bi sal da üstümü giyineyim.
Bir sey diyim mi en iyiisini yapmıssın ben yapamadım malesef
Kiz lohusaliga vurup kov gitsin ya bunlara yüz verirsen yandin benden söylemesi ilk torun mu sanki öyle davraniyorlar allah sabir versin ben cinnet gecirdim okurken
Evet ilk torun canım

Benim oglum oldu. Kizim hep uyuyordu ya. Paso uyudu ilk 4 ay. Cok rahatti. Gyzel duzeni vardi. 2 saatte 1 uyurdu. Miss
Ay biliyorum ya benim kızım olacak karnımda hep uyuyor bakalım benim de oğlum öyle çok düzenli uykusu emmesi öyleydi. Ama çoook dakikalarca emmiyordu 3 saatte bir 3 dk emiyor ona rağmen göbiş yapmıştı
Güzel yanları da kimine göre sıkıntıları da oluyor tabiki inşallah hemencecik atlatırsın canım
Başı hariç 52 cm yenidoğan bedenlerinin ölçüsü. Olur yani merak etme :)

Aa neden 3 saatten önce emzirme dedi ki, yenidoğana her istediğinde meme verin diyorlar
Valla doktor hanım çok ciddiydi eşimle beni öyle bir tembihledi ki bu bebeklere bakmayın bunlar doğduğu anda anne babayı parmağında oynatır inanmayın falan dedi biz de kadına inandık ama çok şükür bir sorun yaşamadım 18 ay emzirdim emzirdiğim süre çok güzel kilosu vardı.
Ayyy canım İnan biz de kızıyoruz şuan kv ne toplu negatif enerjimiz gidiyor kadına Çok haklısın ne desen az inşallah bugün giderler ve sen sakince bebeğine zaman ayırırsın
Kv daha beter

Olma olma. Bebeğine yansıtmamaya çalış çünkü az bir gerginliği bile hissedip tepki veriyor minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…