2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim canım bende ilk kızımı 2 yıl önce senin gibi suni sanciyla 0 açılma ve kendi sancim olmadan 6 saatte doğurdum 3580 gram Di ama sanırım benimde senin gibi kesik vardı hatta uzun süre oturamadim bebeğin başı inmedigi için zorladılar mi ne köprücük kemiği kirilmis tabi demediler kontrolde farkedildi ama Kendiliğinden kaynadı inşallah bu defa kendi Sancimla dogururum zayıf olduğu iicn inş rahat kesisiz olur

Kızlar merhaba ben yurtdışında doğum yapacağım hala doktor görmedim zeytinyağı sürüyorum pedin üstüne açılma yapsın diye yapan var mı ilk doğumum çok korkuyorum tecrübeli anneler öneriniz nedir kimsem yok benimle ilgilenecek eşim de çalışıyor

3-4 günde grubun çoğu doğurdu geriye 40ı görüp doğuramayan ve haftası küçük olanlar kaldık
Ağrı giriyor aha doguruyorum diyorum devamı yok. Nişan desen 4 gündür sümük gibi bişey geliyor ama kanlı değil ondan da birşey çıkmadı. Bekle bekle ne zaman gelecek bakalım kaldık mı böyle

Benimde çatı muayenesi sonrası 2gündür ara ara sancım geliyor 10dk bir düzenli geliyor bazen. Ama oğlanın peşinde koşmaktan ev işi yapmaktan yatıp dinleyemiyorum kendimi. Akşamları daha yoğun geliyor. İnşallah bebek kanala giriyordur. Kanala girmeden başı baskı yapmaz ve açılman olmaz dedi doktorum. Şöyle gidince 5-6-7cm açıklığım olsa keşke. Çok amin

Ağrı giriyor aha doguruyorum diyorum devamı yok. Nişan desen 4 gündür sümük gibi bişey geliyor ama kanlı değil ondan da birşey çıkmadı. Bekle bekle ne zaman gelecek bakalım kaldık mı böyle
Nişan sonrası hiç belli olmuyormuş ya hemen doğuran da var 2 hafta sonra da inşallah yormadan gelirler. Benim 38de sezo bazen diyorum 37yi doldurunca doktora git ağla alsın

Merhaba. Hiç duymadım böyle bisey. Doktor neden görmediğiniz. En azından nst için gitmiyor musunuz.

Bisey sorabilir miyim. Bebegin kanala girdiğini biz anlayabilir miyiz. Anlarsak nasıl anlarız acaba. Bi kaç gün önce nst de az sancılar cıktı doktor bebeğin kanala girme sancikaridir dedi. Ilk doğumumda 1 ay önceden kanala gitmiş ıh desen doğar demişti ama saatlerde doğmadı. 2. Doğum da 1 hafta önceden kanala girmemiş dedim ama bi hafta sonra gittim 20 dk de doğum olmuştu. Acaba anlayabilir miyiz kanala girdiğini.

Yurtdışı maalesef öyle sağlık sistemi kadın doğumdan çok geride bence. Arkadaşım hollanda da doğum yaptı bir kere nst girmedi asla ultrasonla bakmadılar. Elleriyle karnına dokunup yollamıslardı hep kızı. En son evde doğum yaptı zaten doktorlar bakmıyor ebe bakıyordu. Zeytinyağına gelecek olursak yumuşatıyor orayı canım masaj yapamadan bile sürebilirsin. Doğum yapmış gözüküyorsun şuan ama?

Aaa nasıl düzelte bilirim daha doğum yapmadım ultrason dan baktılar bana

Kızlar benim pazartesi sezeryanim var. Ama 2 gündür karnında aşırı yalancı kasılma var kare oluyo karnım. Su içiyorum yan yatıyorum biraz geciyo ama çok sık oluyo.saat başı oluyo belkide ama düzenli değil asla ve sancim yok. Korkmalı miyim sizce

Umarım bende aynı şeyi istiyorum En son gittiğimde açıklığıma bakmadı haftaya bakalım dedi, gittiğimde dese şu kadar açıklığın var diye ne mutlu olurum inşallah istediğimiz gibi olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…