- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Teşekkür ederim canım bende ilk kızımı 2 yıl önce senin gibi suni sanciyla 0 açılma ve kendi sancim olmadan 6 saatte doğurdum 3580 gram Di ama sanırım benimde senin gibi kesik vardı hatta uzun süre oturamadim bebeğin başı inmedigi için zorladılar mi ne köprücük kemiği kirilmis tabi demediler kontrolde farkedildi ama Kendiliğinden kaynadı inşallah bu defa kendi Sancimla dogururum zayıf olduğu iicn inş rahat kesisiz olurBizim de hep gerideydi aslında ama doktor en son kontrolde geri de diye suni sancıyla almak istedi ben de dedim bizim geç döllenme en basından konuşmuştuk ama doktor ısrarla yok alalım dedi anlamadığım şekilde ben de bide gebelik şekeri vardı her ne kadar sezeryan diye diretsem de doktorum normal doğum icin beni ikna etti suni sancıyla 6 saatte dogurdum nst de de bir hafta boyunca sancı çıkmadı hiç sıfır sancıyla gittim ama 3 cm açıklık varmış hozlı ilerledi cok şükür ilk doğum olmasına rağmen sadece bebek yukarda ve alın geliş değildi yüzü gökyüzüne bakar gibiymiş o yüzden doğum anı zor oldu zayıf olduğu icin kesisiz doğum olacak demişti doktorum ama bir sürü yırtık oluştu ve kesi atmak zorunda kaldılar canım usg kilosu ile bire bir aynıydı bizim kilo boy bas çevresi sanırım usg yeni ise yanılma olmuyor kilo da boy da .. zayıf benek ilk etap da cokzor oluyor zarar vericem diye korkuyorsun bide bizim ki sarılık oldu emmedi vs ama zamanla o fa hayata alışıyor sende ona insallah sağlıkla gelsin senin minnoş da
Ağrı giriyor aha doguruyorum diyorum devamı yok. Nişan desen 4 gündür sümük gibi bişey geliyor ama kanlı değil ondan da birşey çıkmadı. Bekle bekle ne zaman gelecek bakalım3-4 günde grubun çoğu doğurdugeriye 40ı görüp doğuramayan ve haftası küçük olanlar kaldık
Aa maşallah sancı olmadan iyi açılmış. İnşallah kolay bir doğum olur güzel haberlerini bekliyoruz,Kızlar, hastaneden çıktım şimdi. Sancım yok ama 4 cm açıklığım var. Muayene sırasında nişanım da tamamen geldi.Eve gidip eşyalarımı alıp kendi hastaneme geçerim.
Hayırlısı ile al kucagına inşallahKızlar, hastaneden çıktım şimdi. Sancım yok ama 4 cm açıklığım var. Muayene sırasında nişanım da tamamen geldi.Eve gidip eşyalarımı alıp kendi hastaneme geçerim.
İnşallah. Teşekkür ederim.Hayırlısı ile al kucagına inşallah
Benim kahvaltıdan sonra bulantım oluyordu birkaç gündür. Normalde bulantısız bir hamilelik geçirdim. Doğum belirtilerinden biri de bulantıymış.Kızlar bulantı olması normal mi bu son dönemlerde ilk zamanlarda ki gibi yine midem bulanıyor çok
Benimde çatı muayenesi sonrası 2gündür ara ara sancım geliyor 10dk bir düzenli geliyor bazen. Ama oğlanın peşinde koşmaktan ev işi yapmaktan yatıp dinleyemiyorum kendimi. Akşamları daha yoğun geliyor. İnşallah bebek kanala giriyordur. Kanala girmeden başı baskı yapmaz ve açılman olmaz dedi doktorum. Şöyle gidince 5-6-7cm açıklığım olsa keşke. Çok aminAyrıca 3 akşamdır bu şekilde sancılar giriyor, düzenli şekilde. Ama sadece akşamları düzenli, gün içinde düzensiz geliyor. Sancılar şiddetli ağrılı olmadığı için dikkate almıyorum, ama her seferinde sanki küçük abdestimi kaçıracakmışım gibi gerilme oluyor. İnşallah yakındır doğumum
Yatışın yapıldı mı canım?İnşallah. Teşekkür ederim.
Nişan sonrası hiç belli olmuyormuş ya hemen doğuran da var 2 hafta sonra daAğrı giriyor aha doguruyorum diyorum devamı yok. Nişan desen 4 gündür sümük gibi bişey geliyor ama kanlı değil ondan da birşey çıkmadı. Bekle bekle ne zaman gelecek bakalımkaldık mı böyle
Hadi bir avazda kurtul canımKızlar, hastaneden çıktım şimdi. Sancım yok ama 4 cm açıklığım var. Muayene sırasında nişanım da tamamen geldi.Eve gidip eşyalarımı alıp kendi hastaneme geçerim.
Açılma olurken mide bulantısı olabiliyor diye duymuştum ama emin değilimKızlar bulantı olması normal mi bu son dönemlerde ilk zamanlarda ki gibi yine midem bulanıyor çok
Merhaba. Hiç duymadım böyle bisey. Doktor neden görmediğiniz. En azından nst için gitmiyor musunuz.Kızlar merhaba ben yurtdışında doğum yapacağım hala doktor görmedim zeytinyağı sürüyorum pedin üstüne açılma yapsın diye yapan var mı ilk doğumum çok korkuyorum tecrübeli anneler öneriniz nedir kimsem yok benimle ilgilenecek eşim de çalışıyor
Bisey sorabilir miyim. Bebegin kanala girdiğini biz anlayabilir miyiz. Anlarsak nasıl anlarız acaba. Bi kaç gün önce nst de az sancılar cıktı doktor bebeğin kanala girme sancikaridir dedi. Ilk doğumumda 1 ay önceden kanala gitmiş ıh desen doğar demişti ama saatlerde doğmadı. 2. Doğum da 1 hafta önceden kanala girmemiş dedim ama bi hafta sonra gittim 20 dk de doğum olmuştu. Acaba anlayabilir miyiz kanala girdiğini.Benimde çatı muayenesi sonrası 2gündür ara ara sancım geliyor 10dk bir düzenli geliyor bazen. Ama oğlanın peşinde koşmaktan ev işi yapmaktan yatıp dinleyemiyorum kendimi. Akşamları daha yoğun geliyor. İnşallah bebek kanala giriyordur. Kanala girmeden başı baskı yapmaz ve açılman olmaz dedi doktorum. Şöyle gidince 5-6-7cm açıklığım olsa keşke. Çok amin
Yurtdışı maalesef öyle sağlık sistemi kadın doğumdan çok geride bence. Arkadaşım hollanda da doğum yaptı bir kere nst girmedi asla ultrasonla bakmadılar. Elleriyle karnına dokunup yollamıslardı hep kızı. En son evde doğum yaptı zaten doktorlar bakmıyor ebe bakıyordu. Zeytinyağına gelecek olursak yumuşatıyor orayı canım masaj yapamadan bile sürebilirsin. Doğum yapmış gözüküyorsun şuan ama?Kızlar merhaba ben yurtdışında doğum yapacağım hala doktor görmedim zeytinyağı sürüyorum pedin üstüne açılma yapsın diye yapan var mı ilk doğumum çok korkuyorum tecrübeli anneler öneriniz nedir kimsem yok benimle ilgilenecek eşim de çalışıyor
Daha girmedim nst ye ne yapıyorlar ordaMerhaba. Hiç duymadım böyle bisey. Doktor neden görmediğiniz. En azından nst için gitmiyor musunuz.
Aaa nasıl düzelte bilirim daha doğum yapmadım ultrason dan baktılar banaYurtdışı maalesef öyle sağlık sistemi kadın doğumdan çok geride bence. Arkadaşım hollanda da doğum yaptı bir kere nst girmedi asla ultrasonla bakmadılar. Elleriyle karnına dokunup yollamıslardı hep kızı. En son evde doğum yaptı zaten doktorlar bakmıyor ebe bakıyordu. Zeytinyağına gelecek olursak yumuşatıyor orayı canım masaj yapamadan bile sürebilirsin. Doğum yapmış gözüküyorsun şuan ama?
Umarım bende aynı şeyi istiyorumBenimde çatı muayenesi sonrası 2gündür ara ara sancım geliyor 10dk bir düzenli geliyor bazen. Ama oğlanın peşinde koşmaktan ev işi yapmaktan yatıp dinleyemiyorum kendimi. Akşamları daha yoğun geliyor. İnşallah bebek kanala giriyordur. Kanala girmeden başı baskı yapmaz ve açılman olmaz dedi doktorum. Şöyle gidince 5-6-7cm açıklığım olsa keşke. Çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?