2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsan tekrardan adapte olmaya zorlanıyor ama çok güzel duygu Allah'ım mucize

Şükür yanlız değilim M Mirune can boğazdan gelir diye degiselim grup adını
Ya valla ya. Benim de aklim hep yemekte. Ona ragmen sukur yavas yavas gidiyor gibi. 14 kilomun 9u gitmis dun tartildigimda. Benim hedefim yuksek. 3 ayda (ise baslayana kadar) 25 kilo vermek istiyorum. Keske verebilsem ya. Bu oburlukla imkansiz resmen.

Kızlar ilk spinal doğumdan sonra hiç baş boyun ağrım olmamıştı ama bunda basım boynum bugün ağrıma başladı böyle ağrı değilde tutulma sonra ağrı gibi değişik yemek yerken bile cignerken direk ağrıyor aranızda varmı baş ağrısı 2nci gün başlayan ve kaç gün sürdü parol yazdı doktor sadece hiç fayda etmiyor sanki

Bir de tozu akciğerlere kaçıyor sonra enfeksiyon yapıyor diye önermiyorlar bildiğim kadarıyla. Dalin in sıvı olanı var ama ben hamileyken kendi pisiklerim uzeridne test ettim normal pudra kadar etkili değil hem de içeriği de pek temiz değilmiş Sorun sadece toz oluşuysa evde kendimiz temiz içerikli bir losyonla karıştırıp sürsek pişen yerlere olmaz mı ki?

Kızlar benım bebe yatagında değilde sallanan ana kucağında uyumak istiyormus meğer ya ona bi koydum sustu uyudu hep bende hemen bi reflü yatağı siparisi verdm sevi bebenın bu tasınabilir olanlarından. Hem misafirliğe gidince kullanırım dedim hemde anne yanının icine koyarım dedim. Cünkü cocuk suan resmen o düz yatakta yatmak istemiyor her defasında uyanıyor dün uykusuzluktan hiç gücüm kalmamıstı resmen

Ilk 2 hafta aglamalarinin %99 sebebi aclik diyolar. Belki doymuyodur ya da sık acikiyodur. Bu cocuk doymuyo diyen kaynana gibi hissediyorum kendimi ama benimki de doymuyor. 24 saatin 20 saati memedeyiz. Yildim vallahi. Ben de bir an once duzene gecelim hayata donelim istiyorum. Disari cikmyi.ozledjm ya. 20si ciksin hemen cikicam.

Ayy kaç kilo werdiniz ben 7 kilo werdim 75 te çakılı kaldım iştahımda maaşaallah yani yedikçe yiyorum sonum iyi değil çikolata kavanozunu bildiğin Kaşıklıyrmmm biri beni durdursuuuuunnnn
7 kilo gitti benden de daha vermem gereken cook kilo var of offf zaten 16 kilo almıstım e bide 7-8 kilo fazlam varken hamile kalmıştım. Bi 15 kilo daha vermrm lazım nasıl olcak bilmiyorum

Ne kadar az yaparlarsa o kdr az hak iddia ederler biraz da böyle düşünmek lazım

Insallah dedigin gibi duzelir. Ben bir an once toparlanip hayata donmek istiyorum artik ya. Ay onun eksi kokusuna bile kurban olurum. Kizdan gizli opup kokluyorum. Regresyon donemi deniyormus bu doneme. Cocuklarin yeni gelene tepki vermesi saglikli bir tepkiymis. Cok uzerinde durmamak ve tepki vermemek gerekiyormus. Alah sahit 22si gelsin de bu kiz krese baslasin diye gun sayiyorum. gunduz ev sessiz olunca bebis daha sakin oluyor. Yormuyor beni.

Bu ağrılar beni öldürecek. Kalbimden tut böbreğime ordan karnımın içine mideme kadar ağrım oluyor. Sırt üstü yatınca hiç bir şeyim yok ama sağa veya sola dönmek zulüm. Ayağa kalkıp yürümek eziyet oluyor.

Aynı benımkısı yemin ederim 60-70 cc mememden süt icmis gece altı temız gazı cıkık hala aglıyor cocuk . Delircektim ve ısrarla hala meme istiyordu. En son 30 cc mama verdim sustu uyudu

Bana kimse bir sey almiyor ya. Oyle geleneksel bi yapim da yok zaten. Kimse golge etmesin, hediyeleri de kendilerine alsinlar
.
Dohum hediyesi derken bana verilen bir hediye yok. Diger turlu dogan cocuga para takiyolar burda.

Bu Ağustos bebeleri genel olarak aynı çok ilginc değil mi? Bizde gece hiç uyumadık. Babası sabah işe giderken perişan haldeydi

İsilik olan yere losyon, nemlendirici sürmeyin gibi bir şey de okudum sanki bir yerde. Aman ya onu sürme bunu sürme napıcaz bu isiliğe her gün yıkamak ve serin tutmak 3-4 günde kendiliğinden geçmesini sağlar diyo ama yıkayamıyoruz göbek düşmeden, e hava sıcak nası serin tutayım

Doğumdan sonra benim mesanem bozuldu galiba
Çok fazla çişim gelmeden geldiğini anlamıyorum. Her gittiğimmde şakır şakır şelale gibi işiyorum
Hamileyken aşırı çişim gelip gidiyordum iki şıkır bitti, sinir oluyordum, böyle şarıl şarıl işemek baştan bi hoşuma gitti ama idrar yolu enfeksiyonu olmam inşallah, sürekli tutuyo oluyorum çünkü

Canım suan muhtemelen hepimiz böyleyiz vücut ödem atıyor bana doktorum öyle söyledi. Mesela ben klima acıkken sarıl sarıl terliyorum. Gece bi kalkıyorum çarşaf yastık ter icindr kalmıs. Aynı şekilde idrarımda senın dediğin gibi maşallahı var hamileyken 1-2 damla geliyordu o kadar sıkışmaya. Şuan cok anlamıyorum bile öylesine oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…