- 23 Mayıs 2021
- 244
- 237
- 53
İnsan tekrardan adapte olmaya zorlanıyor ama çok güzel duygu Allah'ım mucizeDoktor öyle söyledi Arada temizliyorum ama çok zorlamadan. Bende 2 oglandan sonra hala acemiyim bide aradan 6 yıl geçmiş insan çok zorlanıyor. Gündüz uyuyor gece gözü açık şekilde viyaklıyor.
Dogum yaptıgım gün getirmiş bilezik almış. Sagolsun düşüncelidir. Aileler çeyrek takar bizim burda bebege anneye bişey yok.
Pudra zararlı kullanmadık. Dogumun ertesi gününden beri hergün yıkıyorum sonra iyice kurutuyorum orayı başka hiçbişey kullanmadım. Yarısı çıkık şekilde düşmek üzere. Doktor yıka dedi bize.
Ya valla ya. Benim de aklim hep yemekte. Ona ragmen sukur yavas yavas gidiyor gibi. 14 kilomun 9u gitmis dun tartildigimda. Benim hedefim yuksek. 3 ayda (ise baslayana kadar) 25 kilo vermek istiyorum. Keske verebilsem ya. Bu oburlukla imkansiz resmen.
Ben ne zaman salicam, serin kanli sakin bi ana olabilicem ya. Hicbi zamanAh canım hepsi ayrı tabii. Üçüncüde de salamadım ben. Annelik hep diken üstünde olmak demek.
Bir de tozu akciğerlere kaçıyor sonra enfeksiyon yapıyor diye önermiyorlar bildiğim kadarıyla. Dalin in sıvı olanı var ama ben hamileyken kendi pisiklerim uzeridne test ettim normal pudra kadar etkili değil hem de içeriği de pek temiz değilmişPudra kullanmayın dedi doktor bize, gözenekleri tıkıyor diye sanırım artık önermiyorlarmış
Düşse de bi yıkasak diye bakıyoruz ama düşmedi gitti.
Silikon uçla emdiği için ve habire memeye yapışık gezdiği için çenesi yanakları bile hafif hafif isilik oldu ya
Ilk 2 hafta aglamalarinin %99 sebebi aclik diyolar. Belki doymuyodur ya da sık acikiyodur. Bu cocuk doymuyo diyen kaynana gibi hissediyorum kendimi ama benimki de doymuyor. 24 saatin 20 saati memedeyiz. Yildim vallahi. Ben de bir an once duzene gecelim hayata donelim istiyorum. Disari cikmyi.ozledjm ya. 20si ciksin hemen cikicam.Dünden beri baş agrım var benim geçmiyor agrı kesici de içiyorum bol suda içiyorum yok. Boyun agrısı bitti baş başladı normal mi. M Mirune aynı şekildeyim 3 çocuk daha rahat olurum dedikçe diken üstündeyim karnı doyuk altı temiz gazı çıkık birden ağlıyor ne istiyor anlamıyorum bile. Anlamadıkça kendime kızıyorum. Her iki gögsümü emiyor üstüne bide 25cc mama içiyor arada bu işi de anlamadım gitti.Düzen hemen kurulsun istiyorummmm
7 kilo gitti benden de daha vermem gereken cook kilo var of offfAyy kaç kilo werdiniz ben 7 kilo werdim 75 te çakılı kaldım iştahımda maaşaallah yani yedikçe yiyorum sonum iyi değilçikolata kavanozunu bildiğin Kaşıklıyrmmm biri beni durdursuuuuunnnn
Epiduralli hikayenizi dinlemek isterizEvet normaldi ama sancıların şiddetinden epidural istedim. Ağrı hissetmedim sonra ama rahim kasılmasını hissettim onun sayesinde de ıkınma oldu.
Benim ailem ata taktı, eşimin ailesi çeyrek getirdi. Üzüldüm yani, eşime bunun konusunu açmayı düşünüyorumevlendiğimizde de bişey göremedik durumları yoktu diyordum ama şimdi bi çeyrek ne demek anlamadım.
Insallah dedigin gibi duzelir. Ben bir an once toparlanip hayata donmek istiyorum artik ya. Ay onun eksi kokusuna bile kurban olurum. Kizdan gizli opup kokluyorum. Regresyon donemi deniyormus bu doneme. Cocuklarin yeni gelene tepki vermesi saglikli bir tepkiymis. Cok uzerinde durmamak ve tepki vermemek gerekiyormus. Alah sahit 22si gelsin de bu kiz krese baslasin diye gun sayiyorum.Benim 3. Ona rağmen ilk zamanlwr bende sarsıldım değişik bir psjiloji oluyor sürekli aglayasm gelip herşeye agliyodum ama geçti 10. Bence bizim hormonlarda pik yapıyo sonra sakinliyoruz şuan çok daha iyi hissediyorum darısı sana inşallah, aslında hepsi bir süreç ama içindeyken hicte kolay gelmiyor..
2 haftaya hepsi gecmis olacak sadece biraz zmaan lazım mis kokulu onların teri bile pir pak cennet kusular şuanda öyle düşün bolca sew kokla damirilunada zamanla alışacak benim 7 yaşına yakın kızım bile kıskanıyo reflü yatağında yatmaya çalışıyor, tutmadığı emzikleri bebeğin alıp emerek ewde sürünerek geziyor filan luna daha 2 yaşında we onun içinde yeni bir süreç tepkileri çok normal biraz kardeşi büyüyünce inan çok güzel oyun arkadaşı olacaklar sende onları izlerken keyif kahvesi içeceksin bunu hayal et
Aynı benımkısı yemin ederim 60-70 cc mememden süt icmis gece altı temız gazı cıkık hala aglıyor cocuk . Delircektim ve ısrarla hala meme istiyordu. En son 30 cc mama verdim sustu uyuduDünden beri baş agrım var benim geçmiyor agrı kesici de içiyorum bol suda içiyorum yok. Boyun agrısı bitti baş başladı normal mi. M Mirune aynı şekildeyim 3 çocuk daha rahat olurum dedikçe diken üstündeyim karnı doyuk altı temiz gazı çıkık birden ağlıyor ne istiyor anlamıyorum bile. Anlamadıkça kendime kızıyorum. Her iki gögsümü emiyor üstüne bide 25cc mama içiyor arada bu işi de anlamadım gitti.Düzen hemen kurulsun istiyorummmm
Dohum hediyesi derken bana verilen bir hediye yok. Diger turlu dogan cocuga para takiyolar burda.Bana kimse bir sey almiyor ya. Oyle geleneksel bi yapim da yok zaten. Kimse golge etmesin, hediyeleri de kendilerine alsinlar
.
Bu Ağustos bebeleri genel olarak aynı çok ilginc değil mi? Bizde gece hiç uyumadık. Babası sabah işe giderken perişan haldeydiEvet evet aglayinca kaniyor. Ben de fark ettim onu. Ayni sekilde sesi kisilana kdr agliyor. Emmese de hep kucak hep meme istiyor. Yoruldum. Aglayacak valla yapacak bir sey yok. Benim de isemem lazim. Benim de yemek yemem lazimya gece uyumadim. Kafam zonkluyor. Saglam geldi bebe sag olsun.
Bizim grupca bebeler obur cikti sanirim.Aynı benımkısı yemin ederim 60-70 cc mememden süt icmis gece altı temız gazı cıkık hala aglıyor cocuk . Delircektim ve ısrarla hala meme istiyordu. En son 30 cc mama verdim sustu uyudu
İsilik olan yere losyon, nemlendirici sürmeyin gibi bir şey de okudum sanki bir yerde. Aman ya onu sürme bunu sürme napıcaz bu isiliğeBir de tozu akciğerlere kaçıyor sonra enfeksiyon yapıyor diye önermiyorlar bildiğim kadarıyla. Dalin in sıvı olanı var ama ben hamileyken kendi pisiklerim uzeridne test ettim normal pudra kadar etkili değil hem de içeriği de pek temiz değilmişSorun sadece toz oluşuysa evde kendimiz temiz içerikli bir losyonla karıştırıp sürsek pişen yerlere olmaz mı ki?
Canım suan muhtemelen hepimiz böyleyiz vücut ödem atıyor bana doktorum öyle söyledi. Mesela ben klima acıkken sarıl sarıl terliyorum. Gece bi kalkıyorum çarşaf yastık ter icindr kalmıs. Aynı şekilde idrarımda senın dediğin gibi maşallahı varDoğumdan sonra benim mesanem bozuldu galiba
Çok fazla çişim gelmeden geldiğini anlamıyorum. Her gittiğimmde şakır şakır şelale gibi işiyorum
Hamileyken aşırı çişim gelip gidiyordum iki şıkır bitti, sinir oluyordum, böyle şarıl şarıl işemek baştan bi hoşuma gitti ama idrar yolu enfeksiyonu olmam inşallah, sürekli tutuyo oluyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?