2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kaç kilo werdiniz ben 7 kilo werdim 75 te çakılı kaldım iştahımda maaşaallah yani yedikçe yiyorum sonum iyi değil çikolata kavanozunu bildiğin Kaşıklıyrmmm biri beni durdursuuuuunnnn
Ben doğuma kadar 10 kg almıştım tamamını vermişim istemsiz boşver sekrr vs sorunun yoksa ye gitsin canım hamilelik de şekerden cok cektim şuan ki mantıgım sağlık yerindeyse her şeyden yemeli insan

Uuu baya da geç düşmüş canım zor olur tabi insallah bu oyle olmaz ..ya tercih meselesi tabi ama biz yeni nesil analar olarak bazı şeyleri cok abartıyoruz bazı konular da bende dahil olmak üzere ama yıkama olayına takılmadım hem yeğenlerimde hep oyle yapıldı diye hem de bebek rahatlasın diye düşündüm her gün yıkıyoruz o yüzden eve geldiğimizden beri erken düşmesi de cok iyi oldu bizim icin yıkarken rahatlık oluyor hiç kanamadı da akıntı vs de olmadı önceden hep böyle yapılıyormuş sonuç da Bid eben suyu seviyorum son 3 gündür her bez değişimin de de totosunu yıkıyorum silmeyle uğraşmıyorum hem o da rahatlıyor gazlı bi bebek gaz sancılarına iyi geldi gibi normal de bebek yıkamak en korktuğum şeydi şuan aştım kendimi baya

Kafein al canım, kahve çay tüket. Spinalde ağrı oluyor doktorum kafein almamı söylemişti. Ağrılar özellikle 2.-3. Günde çıkıyormuş

Vücudun soğuk almış olabilir mi? Cereyanda filan mı kaldın? Ben cereyanda kaldım göğüs sırt ağrım var. Terleme üşüme karman çorman bi haldeyim. Dik duramıyorum ağrımdan

Aynısını bende yaşıyorum, sonra birikince dikiş ağrım başlıyor kasılıyorum. Anlamıyorum dolduğumu, çok çabuk doluyor. gelmeden kalkıyorum artık, hatırlatıyorum kendime sürekli

Benim bebeğim reflü yatağından kendini kaydiriyor bir bakıyorum en alt tarafa inmiş

Boyun agrım 3gün sürdü 2 gündür de baş agrım var geçmek bilmiyor agrı kesici fayda etmiyor bol su içiyorum nescafe yede bugün başladım
Mama teklif ediyorum yok tükürüyor. Bende özledim markete bile gitmeye razıyım.
Aynı benımkısı yemin ederim 60-70 cc mememden süt icmis gece altı temız gazı cıkık hala aglıyor cocuk . Delircektim ve ısrarla hala meme istiyordu. En son 30 cc mama verdim sustu uyudu
Mamayı da arada alıyor arada almıyor yine viyaklıyor hemde uykunun en tatlı zamanında sabahta mecbur erken kalkıyorum yetmiyor uyku.

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce iylesirsin

bir sorum olacak, şuan bebiş 3200 ve ben 37+5 deyim diyelim 40 da doğdu her hafta böyle 200 gr almaya devam etöez değil mi? Şu ana kadar öyle gitti hep 200 gr aldı bu bilmem kaç haftada. Çok büyük olursa doğuramam diye korkuyorum

Bebeklerin kilo alma durumu değişkenlik gösterebilir ayrıca kilo durumu ultrasonda görünenle birebir olmayabilir. Hesaplanandan az ya da fazla olabilir birkaç yüz gram. Bebeğiniz haftada 200 gram alsa da doğuma kadar 3600 civarı olur. Çok büyük bir bebek değil rahatlıkla dogurursunuz. Ben pazartesi kontrole gittiğimde bebegin kilosuna 3400 denmişti cuma doğum olduğunda 3780 gram doğurdum. Kilo yönünden beni zorlamadı.

Dun gece uyumadik. Bugun de miyk miyk
yapa yapa uyuyor. Ha uyandi ha uyanacak derken koca gunu uyuyamadan gecirdim. Birazdan uyanip geceye kadar uyanik kalir zaten. Aglarkm sinirden.
Bizim gece uykumuz maşallah deyim iyi uyuyor ama gündüz kısa kısa dalıyor yeter ki gece uyusun razıyım

Ultrasonda önde görünüp doğduğunda düşük kilo çıkabiliyor bizim ki öyle oldu. - 300 400 gr olarak düşünülebilirsin. 2970 doğdu dogum sonrasi kilo veriyormuş bebekler 2800 gibi biseye düştü sonra hızlı toparladı şükür doğum kilosunu geçti. Verilen kilonun 10 günde toparlanmasi beklenirmiş.

Ay benimki de böyle hep emmek istiyor doymuyor diyeceğim ağzından burnundan geliyor artık kusuyor bebe hala derdi emmek uykuya dalamıyor bir türlü

Vücudun soğuk almış olabilir mi? Cereyanda filan mı kaldın? Ben cereyanda kaldım göğüs sırt ağrım var. Terleme üşüme karman çorman bi haldeyim. Dik duramıyorum ağrımdan
Ya inan bilmiyorum. Hava da çok sıcak esmiyor nasıl cereyanda kalacağım ki
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce iylesirsin
Çok teşekkür ederim. İnşallah
Ay benimki de böyle hep emmek istiyor doymuyor diyeceğim ağzından burnundan geliyor artık kusuyor bebe hala derdi emmek uykuya dalamıyor bir türlü
Valla öyle. Ağzı yüzü süt oluyor. Sinirleniyor falan. Aşırı emiyor sonra hazımsızlık çekiyor. Uyuyamıyor

Benmki de bugun ozellikle aynen oyle. Elini kolunu emiyo suratima boynua saldiriyo. Kusuyo ama daha derdi emmek. Perisan etti beni gece de uyumuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…