Hanaaa benimki de öyle valla. Tüm göğsümü boşaltan kadar emiyor sonra uyuyor memede. Yerine yatırınca ağlıyor tekrar meme istiyor diğerini de emiyor. Çocuk doymuyorAynı benımkısı yemin ederim 60-70 cc mememden süt icmis gece altı temız gazı cıkık hala aglıyor cocuk . Delircektim ve ısrarla hala meme istiyordu. En son 30 cc mama verdim sustu uyudu
Doğurmussun canım, tebrik ederimmmCanım suan muhtemelen hepimiz böyleyiz vücut ödem atıyor bana doktorum öyle söyledi. Mesela ben klima acıkken sarıl sarıl terliyorum. Gece bi kalkıyorum çarşaf yastık ter icindr kalmıs. Aynı şekilde idrarımda senın dediğin gibi maşallahı varhamileyken 1-2 damla geliyordu o kadar sıkışmaya. Şuan cok anlamıyorum bile öylesine oturuyorum
Evet evet lohusa terlemesi diye bir sey var hakikaten. Boncuk boncuk terliyorum. En cok emzirdikten bir sure sonra memelerimin ustleri boncuk boncuk ter oluyor. Memenin o an sut yapmaya calismasindan mutevellit terledigini dusunuyorumCanım suan muhtemelen hepimiz böyleyiz vücut ödem atıyor bana doktorum öyle söyledi. Mesela ben klima acıkken sarıl sarıl terliyorum. Gece bi kalkıyorum çarşaf yastık ter icindr kalmıs. Aynı şekilde idrarımda senın dediğin gibi maşallahı varhamileyken 1-2 damla geliyordu o kadar sıkışmaya. Şuan cok anlamıyorum bile öylesine oturuyorum
Emiyor çok şükür ama bugün bi huzursuz uyuyor uykuya tam geçiş yapamıyor pamukçuklar mı rahatsız ediyor diye düşünüyorumBenim başıma gelmedi canım ama yeğenim olmuştu 1 haftada geçmişti Allah dermansız dert wermesin geçer ciddi birşey değil çok şükür annesi maaşallahh emiyosa baya az demej ki hemencek geçer inşallah
Yeğenin ilaç kullandı mı geçmesi için yoksa kendiliğinden mi geçti?Benim başıma gelmedi canım ama yeğenim olmuştu 1 haftada geçmişti Allah dermansız dert wermesin geçer ciddi birşey değil çok şükür annesi maaşallahh emiyosa baya az demej ki hemencek geçer inşallah
Normal yani iyi bari bozuldu sanmıştımCanım suan muhtemelen hepimiz böyleyiz vücut ödem atıyor bana doktorum öyle söyledi. Mesela ben klima acıkken sarıl sarıl terliyorum. Gece bi kalkıyorum çarşaf yastık ter icindr kalmıs. Aynı şekilde idrarımda senın dediğin gibi maşallahı varhamileyken 1-2 damla geliyordu o kadar sıkışmaya. Şuan cok anlamıyorum bile öylesine oturuyorum
Valla isilik olacaksa her gün yikasan da oluyor. Çözüm serin tutmak evet ama o da klima yoksa elimizde değil ki. Ben kendi isiliklerimden yola çıkacak olursam hamileyken yürüyüş için evden çıkmadan banyo yapıyordum, eve gelince yine duş alıyordum ama dışarda terleyince yine isilik oluyordum, pudradan başka önleyici çözüm de yok malesef. Pudraya rağmen yine pişik olduğum da oldu o zaman da işte oksizinc, sudokrem gibi deriyi komple kaplayan pişik kremleri iyi geliyor. Şimdi de Allah şu geçirmez bandı icat edenden razı olsun yine duş alıyorum ama emzirirken falan terliyor insan yine göğüslerimin kenarları falan pişik. Bebeğim Oksizinc yüzünden kesin benim kokumu balık kokusuyla özdeştirdiİsilik olan yere losyon, nemlendirici sürmeyin gibi bir şey de okudum sanki bir yerde. Aman ya onu sürme bunu sürme napıcaz bu isiliğeher gün yıkamak ve serin tutmak 3-4 günde kendiliğinden geçmesini sağlar diyo ama yıkayamıyoruz göbek düşmeden, e hava sıcak nası serin tutayım
Spora da baslattı . Hatta dogumdan ikinci gün sonra bile veriliyormus hareketler. Hareketleri nasıl kaç tekrar yapacagoma dair cıktı verdi elimeBen doktoruma sormadım ama yarın bi sorayım belki takılıyordur. Sanki bi yerlerde dogumdan hemwn sonra korse mesane rahim sarkması yapıyır gibi bisey okumuştum
Benimkide öyleydi. hatta basta kanıyordu düstükten aonra gittik yaktılar. Sonra sarı irin gibi oldu fucidin pomad verdiler. Onu kullanıyoruz şimdi.Gobek bagi dusmedi, sarimsi bir sey gorunuyor tam icinde. Boyle irin gibi... enfeksiyon olmus olabilir mi? kanamiyor ama gorunce icim titriyor. Boyle gorunmesi normal mi? Kiziminki boyle gorunmuyordu
Benimkide öyle gece 11 de baslıyor 2.5 -3 e kadar dikiyor ayaga.Dun gece uyumadik. Bugun de miyk miyk
yapa yapa uyuyor. Ha uyandi ha uyanacak derken koca gunu uyuyamadan gecirdim. Birazdan uyanip geceye kadar uyanik kalir zaten. Aglarkm sinirden.
Hamileyken bebek baskı yapıyordu mesane bit kadar kaldiydi, 2 damla çiş ile doluyordu ne yapsın garibimDoğumdan sonra benim mesanem bozuldu galiba
Çok fazla çişim gelmeden geldiğini anlamıyorum. Her gittiğimmde şakır şakır şelale gibi işiyorum
Hamileyken aşırı çişim gelip gidiyordum iki şıkır bitti, sinir oluyordum, böyle şarıl şarıl işemek baştan bi hoşuma gitti ama idrar yolu enfeksiyonu olmam inşallah, sürekli tutuyo oluyorum çünkü
Bizim gobek bağı 3. Gün düştüBizim 9. Günümüz anneleri zor tutuyorum banyo yaptırmaları için
Puda yerine nisasta kullanilabilir.Valla isilik olacaksa her gün yikasan da oluyor. Çözüm serin tutmak evet ama o da klima yoksa elimizde değil ki. Ben kendi isiliklerimden yola çıkacak olursam hamileyken yürüyüş için evden çıkmadan banyo yapıyordum, eve gelince yine duş alıyordum ama dışarda terleyince yine isilik oluyordum, pudradan başka önleyici çözüm de yok malesef. Pudraya rağmen yine pişik olduğum da oldu o zaman da işte oksizinc, sudokrem gibi deriyi komple kaplayan pişik kremleri iyi geliyor. Şimdi de Allah şu geçirmez bandı icat edenden razı olsun yine duş alıyorum ama emzirirken falan terliyor insan yine göğüslerimin kenarları falan pişik. Bebeğim Oksizinc yüzünden kesin benim kokumu balık kokusuyla özdeştirdiAllah'tan annemin evi serin henüz bebişte pişik görmedim.
Forma girip çıkıyorsun ama yazmaya fırsat bulamıyorsun muhtemelen ama biz ona bile seviniyoruz demek ki her şey yolunda diyeArkadaşlar herkese teşekkürler,
Alintilayamadim
Bebek de ben de iyiyiz inşallah, tekrar yazacağım, haber vermek istedim.
Dualarınıza sağlık
Bizim gobek bağı 3. Gün düştübanyo da yaptırdık her gün eve gelir gelmez bir sonraki gün vs rahatlasın diye yapılmaması gerekiyormuş verniks kazeoza faydalıymış ama annem tüm yeğenlerimi hemen yıkadı bişey de olmuyor diye yıkadık hem gobek erken düştü hem de enfeksiyon bs kapmadı cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?