2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen hafta menenzit verem oldu sağlık ocağında onun için ödeme yapmadım alıp
Menenjit özel değilmi ya
Tamalayıcı sigorta için sormuştum anne ile birlikte bebek zorunlu oluyormuş birde senede 10 kere muayene olabiliyormuş çocuk da anne de bana cok az geldi onbine yakın istediler birde
9bin dediker bizede gss yaptirmak istemistim 24bin dediler aman parasini öderim daha iyi dedi eşimde
Eds dene bence kaşik biberon çok yoruyor
Selamlar kızlar bizde 50gunluguz biberon meme gidiyorduk bir haftadır meme reddi yaşıyoruz ne yaparsam yapayım sütüm cogalmadi çocukta istemiyo doğal olarak başına gelen var mi
Biberon verirken bende meme reddi yaşadim şimdi parmakla eds yapiyorum

Aslında kovaladım bende evdençünkü geçen seferde o getirdi hastalığı hepimiz ser sefil olduk. Yine hasta olunca git dedim annen baksın yine hepimize bulaştıracaksın. Benimkide çok yardımcı Allah başımdan eksik etmesin aynı senin eşin gibi. Ben çok küçüktüm onunla tanıştığımda 16 yaşındaydım onun böyle becerikli olmasına güvenip evlendim erkenden bide ben gitmesine izin veriyorum dışarıya. O konuda farklıyız evin değilde bahçenin ışığını yakıp kapatıyorum arada tüm kapıları kitliyorum evin içindekileri hepsinde pencere olunca sağlama alayım dedim

Bende hep yıkıyorum ıslak mendil kullanmıyorum. Büyük oğlumda da öyleydi dışarda da yıkıyordum awm benzinlik giriyorduk biryere bezi bırakana kadar. aslında kullandığın marka en iyisi ama olacağı varmıs canım üzme kendini bende 3-4gündür idrarında bi koku fark ediyorum sanki daha yoğun gibi koku aman aman rahatsız etmiyor ama var gibi. rengi sarı değil normal. Bezi de 4no kullanıyoruz bayadır yenide değiştirmedik bezden oldu desem. Aklıma kurt düştü şimdi acaba huysuzluğu ondan olabilir mi atak haftasındayızda. Başka ne belirti olmalı bi araştırayım

Ablam Turkiyeden kargo atacak. Hala yer varmış kolide. Orada olup burda olmayan bi seyler sipariş edicem. Aklıma bi şey gelmiyor. Oysaki burda okuyup almak istediğim cok şey oluyordu.
Arkadaşım hollanda da zeka kartlarından bulamamıs birde pamuklu ağız bezi yok burada diyordu gelince aldı hep. Yine vitamin vs aldı kur farkından dolayı biberon emzik hep ucuza geldi ona

Gümüş kapak aldın mı? Bence en etkilisi o. Kremin öyle etkili olduğunu düşünmüyorm bende yaramadı en azından

Kaşık biberon için ikilemde kalmıştım çok sağol canım alırım bende
Mamayı pek sevmiyor sütüm olmasa çok üzülmem süt var emmiyor rahat şekilde ağzıma ver diyor benim arsız kızım
Bizim ki doğduğu gun7n akşamında memeyi çekmedi, ben sıkınca emdi artist hemsire zorladı da zorla emdi. Haziran alınıyorlar zateb hastanede direkt kasik biberon verdiler bana sariktan mamaya baslayinca. Meme reddini önlemek için başladık öyle. İster süt ver ister mama

Benim kızımın tüm gün karnından sesler geliyor, sürekli pırt yapıyor ve yapmaya çalışıyor. Bu kadarı normal mi ya, bir şey mi dokunuyor diye düşünüyorm.

Önce kuru pamukla kakayı temizleyip sonra pamuğa mustelanın liniment diye bir şeyi var türkiyede satılmıyor, kuzenim yurtdışından getirmişti onu sıkıp onla silmeyi düşünüyorum. Onlar hep onunla temizliyor, hem temizleyen hem nemlendiren losyon kıvamında bir şey. Veya dışardayken filan kuru pamukla kakayı temizleyip en son ıslak mendille silmek olabilir diye düşündüm

Evet en derin anda çeviriyorum 5 dakika sonra yine diğer tarafa alıyor engel koyuyorum uyanıp ağlıyor çözemedim bi türlü

Kalın havlu veya battaniyeyi rulo yap, cocugun arkasına koy canim. Cenin pozisyonunda yatır bebeyi.

Kızlar bebeğin yattıgı oda 23 derece nem oranı %50 2.5 tog uyku tulumu giydiriyorum içine ince bi tulum üzerine de peluş battaniye örtüyorum daha doğrusu bacaklarına örtmüyor çünkü üstünü. Üşümez demi ?

Bebelac gold mama kullan varmı ? Arkadaş oğlana almış benim ama kullanıp kullanmamakta çok kararsızım

2.5 tog için çok fazla giydirmişsin 23 derecede. Birde hangi markanın bilmiyorm ama benım kullandıgım markanın 2.5 togu 18-20 derecede falan kullanılıyor. Sonra terletmeyesin

Bence çok fazla canım. İçine en azından body giydirseydin. Tulum neden giydiriyorsun içine birde peluşla örtüyorsun 2.5tog oldukça kalın zaten bu tablodan yararlanabilirsin

Keremin doktoruna humananın iyi geceler çayının ve kimyonlu rezenenin resmini attım içirebilir miyim diye, günde max 30 ml verebilirsin dedi. Bende siparişler gelene kadar evde benim kimyon rezene karışımımdan demledim bi 8buçukta verdim 7ml, 1de uyandı ama ağlamıyordu yatakta oynuyor. Kalktı hareket ettirdiğinizde gaz çıkardı 5-6 tane. Sonra emzirdikten sonra 8-9 ml verdim yine, 5te yine oynama sesine kalktım ağlamıyordu. Kucakta hareket ettirince çıktı gaz yine. Bu geceye kadar 2 saatte bir kalkıyordu son 1 haftadır çok gazı olup ağlıyordu geceleri. Bu gece uzun uyuması Artık çaydan mı anlam veremedim. Ama umarım çay değildir oğlum büyüyordur gaz sorunu bitiyordur Ama şöyle bişey oldu 5ten sonra yine pışpışla uyudu. Yatakta kendi kendine oynuyor konuşuyor elini emiyordu. Uykusunu aldı galiba.

Biraz fazla geldi bana. Icine askili zibin yeter ixerine de bisi ortmezdm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…