- 2 Ağustos 2021
- 1.370
- 986
- 73
- 30
Kaşık biberon için ikilemde kalmıştım çok sağol canım alırım bendeGercekten Cok saçma, çocuk aileden bağımsız sanki... kurallar çok sert sizde
Özel sigortayı sen veya eşinin çalıştığı şirket yaptıysa özel sağlık sigortası firmasinda size bakan yetkilileri oluyor şirketin yönlendirdiği. Kimlik numarasını vermiştik biz sigorta yetkilisine, sadece girişini yaptılar cnm oldu.
Peki mama başlangıcı? Sarılık için başlamıştık mamanin faydasını gördük kilo alımında da.
Mamayi kasik biberonla veriyorum hala, memnunum. Bir dene istersen
Eday Easy Cup Kaşıklı Biberon 60 ml - ebebek
Eday Easy Cup Kaşıklı Biberon 60 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Kusuyor biberonla aldığı her şeyiTolore etmiyo derken. Siringa icin artik buyukler bence. Memeyi emiyosa memede eds yapabilirsin
Bizim evde 23-23.5 derecelerde nemi de %50-55 gibi ama herhangi bir ısıtma aracı kullanmıyorum sadece duş aldirirsam iki kat giydiriyorum eşime kalsa tek kat bile yeterli ama ben usuyecegini düşünüyorum şapka taktirmadigi içinBizim ev 21-22 arası şuan yattığımız oda 19derece. Benimkinin donuyor olması gerekyok canım üşümez kat kat giydirme o derecelerde tek kat uzun kollu yeter
Bugün iyi çok şükür gaz sancısı çekmedik ama uyuyamıyor hep kucaktaSab simplexi bana Almaniyada çalışan pediatri doktoru arkadaşım önerdi. Eger gazı çoksa her emmeden sonra ver dedi. Bir zararı olmaz demişti. İnşa Allah size fayda eder. Bana çok güxel fayda etti ilk 10gün sonra onada bağışıklılık kazandı kızım malesefama çokca kullandıkca etkisini göreceksin Geceleri ben 10damla verib uyutuyordum hatta
Ya bilmiyorum ki sab simplex i verdim rahatladı öyle ağlamadı bi daha ama huzursuz hep kucak istiyor uykuya dalamıyor. Emmesinde sorun yok çok şükür iştahı yerinde. Atak haftasına girdi diye düşünüyorum bakalım huysuzluğu biraz daha geçmezse götürücez. Uykuya dalamadığı için mızırdanıyor bugün sadece he bide kucaktan indiği için ağlıyorKeskin bir koku almadım aslında ama çiş yaptığında bezden bir koku geliyordu kaka yaptığındakine benzer, jeller ıslanınca öyle kokuyor diye düşünmüştüm, iyileşince de aynı kokacak mı bilmiyorum. Bizim de ateşi olmadı bir kere oldu sadece .
Yalnız acile gittiğimiz gece idrarı koyu renkli olmuştu
Defactodan uyku tulumu aldım kolları da bacakları da var tulumun, elyaf dolgulu, üstüne bir şey örtmek gerekmiyor.
Diğer kalın uyku tulumları hep kolsuzdu, kolları üşür diye içime sinmedi.
Canım bence normalin dışında ağlıyorsa doktora götürün. Bizimki normalde çok keyifliydi gülüyor, konuşuyor, arada uykuya dalarken ağlıyodu memeyi bazen istemiyodu. Hasta çocuk böyle mi olur dedik, hasta olsa hiç durmaz, gece uyumaz dedik. Belki bir belki iki hafta hafif huysuzluğu oldu sadece, bilemedik, sonunda bir gece çok ağlayınca gittik, idrar yolu enfeksiyonu çıktı
Ne zaman bu damlalara ihtiyaç duymaya ağımız günler gelecek çok zor beGündüzleri yapiyor sıkıntı yok
Halsiz degil aslinda sanki emmesi 2 gündür kötü malesef
Bi hafta 10 günr etkisini görmüyosun ama vücut alişiyor malesef ben baska gaz damlasina gectim simdi o da etkisini yitirdi geri sab simlexe basladim geri etki ediyor
Benimki kolik o yüzden ona yoruyordum ama kaka yapiyor pırt yapiyor bu kadar ıkınmamasi lazim ikinmaktan ememiyor ama erkek benimki
Canim kendini yıpratma üzme hepimiz bir çok yanliş yapiyoruz zamanla düzelir antibiyotik bitince doktora sor probiyotik damla kullan antibiyotik zararli bakterileri öldürürken yararlilari da öldürüyor bagirsak düzeni bozulmasin benimki erkek oldugu halde dogdugundan beri hep yikiyorum poposunu hoşuna gidiyor hemde ve hiç islak mendil almadim eve pamuk aldim kilitli ikea poşetlere ıslatip kullaniyorum dişarda çeşme suyuyla islatiyorum ben ama kaynamiş suyla degil tabi kullandikca islat pamuk çabuk küfleniyor aklinda bulunsun
İdrarı kız bebekten nasıl alıyorlarMoralim çok bozuk ya sabahtan beri ağlayıp duruyorum. İdrar yolu enfeksiyonu kız bebeklerde olabiliyormuş, sen iyi temizlesen de olabilir demişti doktor. Ama dün akşam bir arkadaşım dedi ki, ıslak mendille silince mendilin bir tarafını kakaya buluyorsun, sonra katlayıp diğer tarafını temiz diye düşünerek tekrar sürüyorsun, ama aslında ıslak olduğu için içinde kalan kaka öbür tarafa da geçiriyor bakterileri.
Pamuğu kaynamış ılımış suyla ıslatıp silmeye çok üşeniyordum. Her yerde mümkünse yıkayın, olmadı pamuk kullanın, en son ıslak mendil diye yazıyordu biliyordum halbuki ama en temiz içerikli ıslak mendili kullanırsam sorun olmayacağını düşünmüştüm, waterwipes kullanıyordum.
Akşam o öyle diyince acayip vicdan azabı duydum, benim tembelliğim yüzünden küçücük çocuğumu hasta ettim, buncacık yavrum antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Bir iki haftadır huysuzdu anlayamadım hasta olduğunu, kim bilir ne acı çekti.
Bakamadım yavruma bilemedim, benim yüzümden diye diye ağlıyorum
Ahhh ne kadar erken ya, benim de az kaldı keşke 6 aya kadar direkt evde olabilsekBenim normalde bu Cuma ise başlamam gerekiyor. Çocuğum 2 aylik 18 günlük olacak Cuma günü. Resmen şaka gibi. Allah'tan 4 hafta ücretsiz izin aldım. 2 hafta da kendi iznimi yapıştırdım 6 Aralıkta başlıcam
Geçmiş olsun çokMoralim çok bozuk ya sabahtan beri ağlayıp duruyorum. İdrar yolu enfeksiyonu kız bebeklerde olabiliyormuş, sen iyi temizlesen de olabilir demişti doktor. Ama dün akşam bir arkadaşım dedi ki, ıslak mendille silince mendilin bir tarafını kakaya buluyorsun, sonra katlayıp diğer tarafını temiz diye düşünerek tekrar sürüyorsun, ama aslında ıslak olduğu için içinde kalan kaka öbür tarafa da geçiriyor bakterileri.
Pamuğu kaynamış ılımış suyla ıslatıp silmeye çok üşeniyordum. Her yerde mümkünse yıkayın, olmadı pamuk kullanın, en son ıslak mendil diye yazıyordu biliyordum halbuki ama en temiz içerikli ıslak mendili kullanırsam sorun olmayacağını düşünmüştüm, waterwipes kullanıyordum.
Akşam o öyle diyince acayip vicdan azabı duydum, benim tembelliğim yüzünden küçücük çocuğumu hasta ettim, buncacık yavrum antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Bir iki haftadır huysuzdu anlayamadım hasta olduğunu, kim bilir ne acı çekti.
Yok bi sorun olmadi sükür belirttim ozellikle oda sorun olmucagini soyledi temizleyip gitmistim rahatti yani-- Blabla -- sizin aşıdan burnu tikaliydi sanırım. Doktora söyledin mi? Aşıyı ertelemedi di mi? Yarın aşımız boşuna gitmiş olmayız inşallah. Hala burnu tıkalı arada öksürüyor.
Olabilir ne alaksi var ki kizi erkegi olunca oluyor ben kizimda pamukla temizledim bir sure akinti ve anneden gecen hormon nedeniyle kanli akinti gelmisti bi sure pamukla temizle demisti oyle bile enfeksiyon olmustu sadece temiz tutman yeterli islak bezi pamugu fark etmiyor seninle alakasi yok bol su tuket atlatir insallahMoralim çok bozuk ya sabahtan beri ağlayıp duruyorum. İdrar yolu enfeksiyonu kız bebeklerde olabiliyormuş, sen iyi temizlesen de olabilir demişti doktor. Ama dün akşam bir arkadaşım dedi ki, ıslak mendille silince mendilin bir tarafını kakaya buluyorsun, sonra katlayıp diğer tarafını temiz diye düşünerek tekrar sürüyorsun, ama aslında ıslak olduğu için içinde kalan kaka öbür tarafa da geçiriyor bakterileri.
Sadece enfeksiyon huysuzluk yapmaz kendinizi boyle sartĺamayin bebeķ bunlar gunu gununu tutmuyor idrar rengine dikkat edin kendinizde bol sivi tuketinGeçmiş olsun çok((( ben de kendimi sorguladım ıslak mendille siliyorum, benim bebe de huysuz acaba ondan mı ((
Eliniz degmisken banada yardim edin esimin isi yorucu sabah 4te ise gidiyor aksam pek yuklenemiyorum uyusun diye.. benim kucuk bile buyuklere gore akilli .. abi ve abla kafayi yedi iyice dur durak bilmiyorlar bastan kıçtan ciktilar iyice.. tımarhane bile sakindir benim evden daglara vuracam kendimiNe guzel. Bizde sifir yardim gece yarilarina kadar calisan baba. Cildirmis gibi 2 bebe. Keske birileri de bana yardim etse
Islak mendili yikayarak deneyebilirsin ılık bi sudaBende aynı şekilde ya bi Kilo pamuk aldım ilkten hamileyken sonra biri yazmıştı böyle pamukla silmiş nerde yanlış yapmış bilmiyorum ama mantar olmuş cocugu korkumdan kullanmadım. Islak mendil kullanıyorum korka korka altını ıslak bırakmamaya çalışıyorum sildikten sonra oda kötüymüş. Benimki de ishal oldu. O yüzden zaten bir kerede 5 tane ıslak mendil kullanıyorum. Tekrar pamuk mu kullanacaksın canım
Bizimde bazen aklı esince almiyo bende ayakta pışpışlayarak veriyorum emince ve sakinlesince oturuyorum geriSelamlar kızlar bizde 50gunluguz biberon meme gidiyorduk bir haftadır meme reddi yaşıyoruz ne yaparsam yapayım sütüm cogalmadi çocukta istemiyo doğal olarak başına gelen var mi
Uyuduktan sonra kafasini diger tarafa cevirmeyi denedin mi ?Bebeği hep aynı tarafa yatıp kafası yamuk olan var mı?
Evet en derin anda çeviriyorum 5 dakika sonra yine diğer tarafa alıyor engel koyuyorum uyanıp ağlıyor çözemedim bi türlüUyuduktan sonra kafasini diger tarafa cevirmeyi denedin mi ?
Bi yastiktan bashdediyolardi olmazsa onla dene yoksa oyle kalir basiEvet en derin anda çeviriyorum 5 dakika sonra yine diğer tarafa alıyor engel koyuyorum uyanıp ağlıyor çözemedim bi türlü
Benim annem de demişti ama göz kremi ne alaka dedim dinlemedim. Çok sağolun deneyeceğim.Merhabalar. Benim de olmuştu yara.aglayarak emziriyorum bir sürü pahali krem aldim geçmedi.anneme anlatırken teramycin kullan kızım iyi gelir o dedi.bende aldim onu da deneyeyim diye.bir hafta bile olmadan acılarım dindi.anneler her yaşta lazım bize.bence ni deneyin. Emzirmeden önce kremi iyice temizleyin ama.gecmis olsun
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?