2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaşık biberon için ikilemde kalmıştım çok sağol canım alırım bende
Mamayı pek sevmiyor sütüm olmasa çok üzülmem süt var emmiyor rahat şekilde ağzıma ver diyor benim arsız kızım

Bizim ev 21-22 arası şuan yattığımız oda 19derece. Benimkinin donuyor olması gerek yok canım üşümez kat kat giydirme o derecelerde tek kat uzun kollu yeter
Bizim evde 23-23.5 derecelerde nemi de %50-55 gibi ama herhangi bir ısıtma aracı kullanmıyorum sadece duş aldirirsam iki kat giydiriyorum eşime kalsa tek kat bile yeterli ama ben usuyecegini düşünüyorum şapka taktirmadigi için

Bugün iyi çok şükür gaz sancısı çekmedik ama uyuyamıyor hep kucakta

Ya bilmiyorum ki sab simplex i verdim rahatladı öyle ağlamadı bi daha ama huzursuz hep kucak istiyor uykuya dalamıyor. Emmesinde sorun yok çok şükür iştahı yerinde. Atak haftasına girdi diye düşünüyorum bakalım huysuzluğu biraz daha geçmezse götürücez. Uykuya dalamadığı için mızırdanıyor bugün sadece he bide kucaktan indiği için ağlıyor

Ne zaman bu damlalara ihtiyaç duymaya ağımız günler gelecek çok zor be

İdrarı kız bebekten nasıl alıyorlar

Ahhh ne kadar erken ya, benim de az kaldı keşke 6 aya kadar direkt evde olabilsek

Geçmiş olsun çok ((( ben de kendimi sorguladım ıslak mendille siliyorum, benim bebe de huysuz acaba ondan mı ((

-- Blabla -- sizin aşıdan burnu tikaliydi sanırım. Doktora söyledin mi? Aşıyı ertelemedi di mi? Yarın aşımız boşuna gitmiş olmayız inşallah. Hala burnu tıkalı arada öksürüyor.
Yok bi sorun olmadi sükür belirttim ozellikle oda sorun olmucagini soyledi temizleyip gitmistim rahatti yani

Olabilir ne alaksi var ki kizi erkegi olunca oluyor ben kizimda pamukla temizledim bir sure akinti ve anneden gecen hormon nedeniyle kanli akinti gelmisti bi sure pamukla temizle demisti oyle bile enfeksiyon olmustu sadece temiz tutman yeterli islak bezi pamugu fark etmiyor seninle alakasi yok bol su tuket atlatir insallah

Ne guzel. Bizde sifir yardim gece yarilarina kadar calisan baba. Cildirmis gibi 2 bebe. Keske birileri de bana yardim etse
Eliniz degmisken banada yardim edin esimin isi yorucu sabah 4te ise gidiyor aksam pek yuklenemiyorum uyusun diye.. benim kucuk bile buyuklere gore akilli .. abi ve abla kafayi yedi iyice dur durak bilmiyorlar bastan kıçtan ciktilar iyice.. tımarhane bile sakindir benim evden daglara vuracam kendimi

Islak mendili yikayarak deneyebilirsin ılık bi suda

Selamlar kızlar bizde 50gunluguz biberon meme gidiyorduk bir haftadır meme reddi yaşıyoruz ne yaparsam yapayım sütüm cogalmadi çocukta istemiyo doğal olarak başına gelen var mi
Bizimde bazen aklı esince almiyo bende ayakta pışpışlayarak veriyorum emince ve sakinlesince oturuyorum geri

Benim annem de demişti ama göz kremi ne alaka dedim dinlemedim. Çok sağolun deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…