2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sgk ile anlaşmali hali bizim hastanenin orda dogdugu icin ekstra indirimi de var sözde ben tamamlayici sigorta yaptirmak icin dusunuyorum hala
Tamalayıcı sigorta için sormuştum anne ile birlikte bebek zorunlu oluyormuş birde senede 10 kere muayene olabiliyormuş çocuk da anne de bana cok az geldi onbine yakın istediler birde

Doktorla görüştün mü durumu? Bir süre mama takviyesi verebilir, sonra kesersin.

Sabah 5 6 ya kadar uyuyor mu çocuk? Uyanmadigi için mi bez yok, yoksa uyanıyor da çiş mi yok? 1 çok az.
Uyanıyor canım iki saatte bir emiyor görüştüm bygün 17günde kilo alımıda az

Kızlar biz bir hafta enfeksion geçirdik. 17günde 270gr almış sadece doktor enfeksiona göre dedi çokta önemli değil. Ama ben çok endişelendim. Sütüm çok emmiyor Mama takviyesini şırıngayla veren varmı acaba? Biberonu asla tolere etmiyor((

Bende aynı şekilde ya bi Kilo pamuk aldım ilkten hamileyken sonra biri yazmıştı böyle pamukla silmiş nerde yanlış yapmış bilmiyorum ama mantar olmuş cocugu korkumdan kullanmadım. Islak mendil kullanıyorum korka korka altını ıslak bırakmamaya çalışıyorum sildikten sonra oda kötüymüş. Benimki de ishal oldu. O yüzden zaten bir kerede 5 tane ıslak mendil kullanıyorum. Tekrar pamuk mu kullanacaksın canım

Aşının faturasını eczaneden alicaz sigorta şirketine mi vericez.

Selamlar kızlar bizde 50gunluguz biberon meme gidiyorduk bir haftadır meme reddi yaşıyoruz ne yaparsam yapayım sütüm cogalmadi çocukta istemiyo doğal olarak başına gelen var mi

Gercekten Cok saçma, çocuk aileden bağımsız sanki... kurallar çok sert sizde

Nereye bildirmem gerekiyor çocuğun sigortası üzerimize olması için mi anlatsana ya

Özel sigortayı sen veya eşinin çalıştığı şirket yaptıysa özel sağlık sigortası firmasinda size bakan yetkilileri oluyor şirketin yönlendirdiği. Kimlik numarasını vermiştik biz sigorta yetkilisine, sadece girişini yaptılar cnm oldu.

Uyanıyor canım iki saatte bir emiyor görüştüm bygün 17günde kilo alımıda az
Peki mama başlangıcı? Sarılık için başlamıştık mamanin faydasını gördük kilo alımında da.

Mamayi kasik biberonla veriyorum hala, memnunum. Bir dene istersen

Hastaneye gidince yada MHRS den oğlum çıkıyor SGK ya doğduğunda bildirmiştik

Eğer varsa öyle bişey bende yollayim banka sigortası
Bilmiyorum ki ya yapmazlar ya sanmıyorum ona bakarsan özel vitamin damlalarda aldık onları da versek onlarında parasını alırdık.yine yarın faturasını alalım.bakalim bı sorusturalim

Geçen hafta menenzit verem oldu sağlık ocağında onun için ödeme yapmadım alıp
Devlet onu oduyo. Rota ve menenjitin ozel olani devletin karsiladigi listede yok. Ozel saglik sigortam varsa o karsiliyo buyuk kismini. Ama yoksa malesef ya yaptirmicaksin ya da o pafayi gozden cikaricaksin

Tamalayıcı sigorta için sormuştum anne ile birlikte bebek zorunlu oluyormuş birde senede 10 kere muayene olabiliyormuş çocuk da anne de bana cok az geldi onbine yakın istediler birde
10 muayene tahliller falan hep icinde ama. Oglumun doktor muayenesi 580 olmus. Bi de tahlil test ultrason paralarini katarsan her ay 1000 i buluyo sadece onunki. Memorial kapsamli tss esime bana buyuk oglana kucuk oglana yaptirirsam 11 bin falan ediyo. Sadece bi cocuga o kadar odicem ben zaten her durumda kar

Tolore etmiyo derken. Siringa icin artik buyukler bence. Memeyi emiyosa memede eds yapabilirsin

Canm benim oglanda hafid oksuruk burun akintisi ve tikaniklik vardi ertelediler 1 hafta asiyi
Ah yapma ya. Düşünüyorum da ben yine de gidim diyorum en olmadı boğazına fln baksın. Kim bilir şanslıyım belki kan bile alabilir. Belki hayırlısı gitmemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…