- 27 Mayıs 2016
- 502
- 658
- 103
Tamalayıcı sigorta için sormuştum anne ile birlikte bebek zorunlu oluyormuş birde senede 10 kere muayene olabiliyormuş çocuk da anne de bana cok az geldi onbine yakın istediler birdeBu sgk ile anlaşmali hali bizim hastaneninorda dogdugu icin ekstra indirimi de var sözde ben tamamlayici sigorta yaptirmak icin dusunuyorum hala
Uyanıyor canım iki saatte bir emiyorDoktorla görüştün mü durumu? Bir süre mama takviyesi verebilir, sonra kesersin.
Sabah 5 6 ya kadar uyuyor mu çocuk? Uyanmadigi için mi bez yok, yoksa uyanıyor da çiş mi yok? 1 çok az.
Bende aynı şekilde ya bi Kilo pamuk aldım ilkten hamileyken sonra biri yazmıştı böyle pamukla silmiş nerde yanlış yapmış bilmiyorum ama mantar olmuş cocugu korkumdan kullanmadım. Islak mendil kullanıyorum korka korka altını ıslak bırakmamaya çalışıyorum sildikten sonra oda kötüymüş. Benimki de ishal oldu. O yüzden zaten bir kerede 5 tane ıslak mendil kullanıyorum. Tekrar pamuk mu kullanacaksın canımMoralim çok bozuk ya sabahtan beri ağlayıp duruyorum. İdrar yolu enfeksiyonu kız bebeklerde olabiliyormuş, sen iyi temizlesen de olabilir demişti doktor. Ama dün akşam bir arkadaşım dedi ki, ıslak mendille silince mendilin bir tarafını kakaya buluyorsun, sonra katlayıp diğer tarafını temiz diye düşünerek tekrar sürüyorsun, ama aslında ıslak olduğu için içinde kalan kaka öbür tarafa da geçiriyor bakterileri.
Pamuğu kaynamış ılımış suyla ıslatıp silmeye çok üşeniyordum. Her yerde mümkünse yıkayın, olmadı pamuk kullanın, en son ıslak mendil diye yazıyordu biliyordum halbuki ama en temiz içerikli ıslak mendili kullanırsam sorun olmayacağını düşünmüştüm, waterwipes kullanıyordum.
Akşam o öyle diyince acayip vicdan azabı duydum, benim tembelliğim yüzünden küçücük çocuğumu hasta ettim, buncacık yavrum antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Bir iki haftadır huysuzdu anlayamadım hasta olduğunu, kim bilir ne acı çekti.
Bakamadım yavruma bilemedim, benim yüzümden diye diye ağlıyorum
Aşının faturasını eczaneden alicaz sigorta şirketine mi vericez.KıZlar şunu öğrendim arkadaşımdan, rota gibi özel aşıları eczaneden alınca şirketi sigorta şirketine mail atıyormuş. Aşının reçetesi faturası ve güpürünü. Sigorta size para yatırıyormuş. Bahsettiğim özel sağlık sigortası. 550 lira geri ödeme gelmiş ona
Valla ne şanslısınız. Burda yeni tarifeye geçmem gerekiyormusmus. Diyor ki şirketin sağladığı özel sigorta kapsamına girmiyor çocuklarınız. Onlar için kendiniz özel sigorta yaptırabilirsiniz. Ne kadar sacma.
Nereye bildirmem gerekiyor çocuğun sigortası üzerimize olması için mi anlatsana ya
Peki mama başlangıcı? Sarılık için başlamıştık mamanin faydasını gördük kilo alımında da.Uyanıyor canım iki saatte bir emiyorgörüştüm bygün 17günde kilo alımıda az
Mamayi kasik biberonla veriyorum hala, memnunum. Bir dene istersenKızlar biz bir hafta enfeksion geçirdik. 17günde 270gr almış sadecedoktor enfeksiona göre dedi çokta önemli değil. Ama ben çok endişelendim. Sütüm çok emmiyor Mama takviyesini şırıngayla veren varmı acaba? Biberonu asla tolere etmiyor((
Eğer varsa öyle bişey bende yollayim banka sigortasıAşının faturasını eczaneden alicaz sigorta şirketine mi vericez.
Hastaneye gidince yada MHRS den oğlum çıkıyor SGK ya doğduğunda bildirmiştikGercekten Cok saçma, çocuk aileden bağımsız sanki... kurallar çok sert sizde
Özel sigortayı sen veya eşinin çalıştığı şirket yaptıysa özel sağlık sigortası firmasinda size bakan yetkilileri oluyor şirketin yönlendirdiği. Kimlik numarasını vermiştik biz sigorta yetkilisine, sadece girişini yaptılar cnm oldu.
Peki mama başlangıcı? Sarılık için başlamıştık mamanin faydasını gördük kilo alımında da.
Mamayi kasik biberonla veriyorum hala, memnunum. Bir dene istersen
Eday Easy Cup Kaşıklı Biberon 60 ml - ebebek
Eday Easy Cup Kaşıklı Biberon 60 ml uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Bilmiyorum ki ya yapmazlar ya sanmıyorum ona bakarsan özel vitamin damlalarda aldık onları da versek onlarında parasını alırdık.yine yarın faturasını alalım.bakalim bı sorusturalimEğer varsa öyle bişey bende yollayim banka sigortası
Evet bunların görüntüsünü atıyorsun galiba. Bende yapmadım tam bilmiyorum ama aşı zamanı yapacağımAşının faturasını eczaneden alicaz sigorta şirketine mi vericez.
Canm benim oglanda hafid oksuruk burun akintisi ve tikaniklik vardi ertelediler 1 hafta asiyi@- T E M M U Z - sizin aşıdan burnu tikaliydi sanırım. Doktora söyledin mi? Aşıyı ertelemedi di mi? Yarın aşımız boşuna gitmiş olmayız inşallah. Hala burnu tıkalı arada öksürüyor.
Devlet onu oduyo. Rota ve menenjitin ozel olani devletin karsiladigi listede yok. Ozel saglik sigortam varsa o karsiliyo buyuk kismini. Ama yoksa malesef ya yaptirmicaksin ya da o pafayi gozden cikaricaksinGeçen hafta menenzit verem oldu sağlık ocağında onun için ödeme yapmadım alıp
10 muayene tahliller falan hep icinde ama. Oglumun doktor muayenesi 580 olmus. Bi de tahlil test ultrason paralarini katarsan her ay 1000 i buluyo sadece onunki. Memorial kapsamli tss esime bana buyuk oglana kucuk oglana yaptirirsam 11 bin falan ediyo. Sadece bi cocuga o kadar odicem ben zaten her durumda karTamalayıcı sigorta için sormuştum anne ile birlikte bebek zorunlu oluyormuş birde senede 10 kere muayene olabiliyormuş çocuk da anne de bana cok az geldi onbine yakın istediler birde
Tolore etmiyo derken. Siringa icin artik buyukler bence. Memeyi emiyosa memede eds yapabilirsinKızlar biz bir hafta enfeksion geçirdik. 17günde 270gr almış sadecedoktor enfeksiona göre dedi çokta önemli değil. Ama ben çok endişelendim. Sütüm çok emmiyor Mama takviyesini şırıngayla veren varmı acaba? Biberonu asla tolere etmiyor((
Sigorta dedigi ozel saglik sigortasi. Yani sgk ya ek yaptirilanHastaneye gidince yada MHRS den oğlum çıkıyor SGK ya doğduğunda bildirmiştik
Ah yapma ya. Düşünüyorum da ben yine de gidim diyorum en olmadı boğazına fln baksın. Kim bilir şanslıyım belki kan bile alabilir. Belki hayırlısı gitmemdir.Canm benim oglanda hafid oksuruk burun akintisi ve tikaniklik vardi ertelediler 1 hafta asiyi
Yok özel sigortadan bahsediyorum ben. Sgk otomatik çıkıyor zatenHastaneye gidince yada MHRS den oğlum çıkıyor SGK ya doğduğunda bildirmiştik
Aynen özel ekstra bı sigorta yokYok özel sigortadan bahsediyorum ben. Sgk otomatik çıkıyor zaten
AynenSigorta dedigi ozel saglik sigortasi. Yani sgk ya ek yaptirilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?