D vitamini veriyorsunuz değil mi bizim doktorumuz çok önemli mutlaka hergün vermem gerektiğini söyledi dün bıngıldak kapanması için yoksa geç kapanırmışFotograf koymayı unuttum yaa bebeğinin bıngıldagı boylr coken var mı
Terramycin deri merhemi yazıyor üstünde. Göz icin değil. Antibiyotikli bir krem.umarim faydası olur size de.Benim annem de demişti ama göz kremi ne alaka dedim dinlemedim. Çok sağolun deneyeceğim.
Canım d vitaminini kesinlikle aksatma benim doktor her gitmemde tembihliyor bıngıldağı geç kapanır diye . Doktorunda bi sıkıntı yok dediyse bence bişey olmaz canım inşallahFotograf koymayı unuttum yaa bebeğinin bıngıldagı boylr coken var mı
Bikac kere benim bebişin de bıngıldağı boyle oldu, hemen emzirdim geçtiDün gece bebeğimin bıngıldağı 15 dk kadar baya bi çöktü asagıya fotosunu bırakıyorum eşimle cok korktuk, bugun için heöen doktorumuzdan randevu aldık, zaten 3 ay ve alerji kontrolü için gidecektik ay sonunda biraz erkene cektik bıngıldagı öyle olunca. Bebemi yastıgın üzerine yatırmıs uyutmustum mamasını yeni içmişti mutfakta iş yaparken aglamasıyla yanına gittim aldım kucagıma baktım cocugumun bıngıldagı cökmüş çok korktuk. Asırı sıvı kaybından oluyormus ancak bebemde oyle ne asırı kusma ne asırıishal var zaten 3 günün sonunda bugun benim mudahalem ile kaka yaptı. Doktor birkac cocukta gördüm hicbisey cıkmadı su an bıngıldagı gayet normal endiselenecek bir durum yok dedi. Ama ben hala korkuyorum neyin nesiydi diye. Hic bebeğinin bıngıldagı coken var mı aramızda. Alerji durumu ise anlattım doktora boyle devam edelim 4. Ayda göreyim dedi. Alerjik mama için rapor yazdı bize. Zaten 6. Aydan sonra süt alerjisinin gecmesini bekletiz cogu bebekte dedi. Boyke huzurlu ise boyle devam et bakalım dedi. Diyete aynen devam ediyorum. Mukuslu kaka devam ediyor ama kanlı kaka yok cok sukur. Yumurtayı actım bu arada kötğ bir etkisini görmedim yıyorum bebem de iyi cok sukur. Domates yemiyorum ama onu acar gibi oldum bebeğim o gün gazlandı huysuzlandı o yuzden yemiyorum. Biraz zaman gecmesini bekliyorum bakalım. Bizde durumlar boyle. Bu arada bu ay 20 gün için 500 gram almıs diye uzuluyordum yukarıda @Mirune 3. Ayda 750 normal diyince içim rahatladı valla. Dogru ya cocuk her ay 1 kilo alırsa lac kilo olur 1 yaşına :) bizfe durumlar boyle parcalı bulutlu. Buraya cidden gelen gidenden yazamıyorum. Bir de tasınıyorum haftaya ev aldığımız icin 3 aylık bebeyle nasıl olacak bilmiyorum onun telaşı sardı
Bi ara 8 gün yapmadığı oldu artık hergün yapıyor 1 kere. Cok nadir 2 kere oluyor günde. Rengi normal hardal sarısı pütürlü oluyorHanımlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor? Bizimki 4 falan oluyor ve sulu, gürültülü. Özellikle de emerken yapıyor. Normalde gece yapmazdı kaka. Bu gece emerken de yaptı. 4 çok mu sizce? Ayrıca kakası yeşile dönük bir renk. Bu şekilde olan var mı?
O bıngıldagın hafif atması normal bi durum bu öyle değil bi 10 dk filan boyle çökük kaldıFotograflara baktim çok degişik burdan biri sey yazmişti bingildagi inip cikiyor neden olur diye kimdi acaba
Devlet bakıcı parasının bir kısmını karsılıyor muhabbeti duydum ben bir araştırsana canım bunuCok çok iyiymiş ya keşke burada da olsa. Guncel Bakici fiyatlarını duyunca dudağım ucukladı çünküBen de ek gıdaya baslayinca çalışmaya başlayacağım. Nasıl olacak bilmiyorum
Veriyorum veriyorum hic atlamıyorum ocean d3 kullanıyorum. Ama süt diyeti yaptıgımdan doktor kalsiyum takviyesi al efervesan tablet dedi. Gittim aile hekimime yazdırdım aldım geldim eve içinde laktoz var. Zaten süt diyeti yaptıgım için alsım takviyeyi. Laktoz yasaklı bizde geri verdim ilacı eczaneye. Baska içinde laktoz olmayan var mı dedim baktık hepsinde var. Özel bir takviye arayısı içindeyim laktoz veya süt ürünü olmayan içeriğinde. Kalsıyum eksikliği filan yapar mı acabaD vitamini veriyorsunuz değil mi bizim doktorumuz çok önemli mutlaka hergün vermem gerektiğini söyledi dün bıngıldak kapanması için yoksa geç kapanırmış
İnsallahCanım d vitaminini kesinlikle aksatma benim doktor her gitmemde tembihliyor bıngıldağı geç kapanır diye . Doktorunda bi sıkıntı yok dediyse bence bişey olmaz canım inşallah
Acaba ac oldugunda mı oldu ki. Bizimki de aksine 60 ml mama yemişti uyuyodu mamanın üstünden 10 dk gecmişti ki uyanıo aglayınca yanına gittim ve bıngıldagı fark ettim. Ama 10 dk sonra düzeldi geri. İnsallah normal bi durumdurBikac kere benim bebişin de bıngıldağı boyle oldu, hemen emzirdim geçti
Evet abla ya çok verim göremedim ben bide Gürol bey varmış. Bunun sünneti iyi diyorlar iki hafta sonra sünnet yaptırıp Gürol a gotururum bı dahaOyy kıyamam Alpaslana canım hametan krem War o pek iyi gelir ondan alabilirsin hemen toparlar doktora kime götürdün Mustafa bey mi merak ettim mis kokulu kuzuyu kokla yerime
Çok değişkenler bizi çok şaşırtıyorlarMama yiyor 2 bucuk 3 gibi 120 cc yiyor du en geç 8 gibi uyanıyor dr sormuştum 5-6 saat uyuması normal mi diye evet demişti. Gerçi benim ki doğduğunda da öyleydi gece uykusunda zorla kaldırır yedirirdim yemezdi bile altını açardım uyanmazdı ama 2,5 saatte bir yedirirdim o zaman şimdi de böyleydi ama çok uzun sürmediçünkü artık uyumuyor devamlı yemek istiyor ve uykuya dalamıyor
Kehribar kolye mi evet benim de aklıma geldi ama dün akşamdan beri yazma kestim koydum beyefendi durduramıyor ki ya boynunu döndürüp düşüyor ya ağzına yakın olunca götürüyorMendil gibi bişey koysan pişmesini engeller ama orada sabit durur mu bilemedim bide annem benim bebste de yazın olmuştu boncuk takalım kolye yaptırıp demişti değerli taşlardan hem enerjisi için hem pismesin diye ama cesaret edemedim boğulur vs diye Allah korusun ben biraz takıntılyim ama takanlar var öyle
Belki midesinden gelen süt genzine kaçıyordur. o sebeple öksürüyor benimki arada. Veya başka bişeyden. Ama hastalık öksürüğü gibi mi acaba takip et canım ateşi olursa öksürüğü sıklaşırsa gidersinKızlar benim bebe yine arada bir öksürmeye başladı ne yapmam lazım ? Götüreyim mi ki hemen doktora
120 yi götürür heleki gece uykusunda . Bende geçen ay da günde bı kere mama veriyordum bakalım bu ay almicam bakalım kaç gün goturcek bizi anne sütüMama yiyor 2 bucuk 3 gibi 120 cc yiyor du en geç 8 gibi uyanıyor dr sormuştum 5-6 saat uyuması normal mi diye evet demişti. Gerçi benim ki doğduğunda da öyleydi gece uykusunda zorla kaldırır yedirirdim yemezdi bile altını açardım uyanmazdı ama 2,5 saatte bir yedirirdim o zaman şimdi de böyleydi ama çok uzun sürmediçünkü artık uyumuyor devamlı yemek istiyor ve uykuya dalamıyor
Delirella canım sen zeytinyağı veriyordun qaliba. Faydasını gördünmü? Her gün yapıyormu kakasını?
Devlet bakıcı parasının bir kısmını karsılıyor muhabbeti duydum ben bir araştırsana canım bunu
Bıngıldağın hareket etmesi kalp gibi tık tık şeklinde inip kalkması normal. İnmesine hiç şahit olmadım dediğin gibi aşırı sıvı kaybında oluyor ama geri düzelmis sizinki. Doktorda önemli görmediyse bişey yoktur canım. Eviniz hayırlı uğurlu olsun kolay gelsin simdiden umarım yanında yardım edebilecek biri vardır. Eşyaları kolilerken üzerlerine ne nerenin diye yazmayı unutma canım ben tek tek açıp bakmak zorunda kalmıstım aklında olsunDün gece bebeğimin bıngıldağı 15 dk kadar baya bi çöktü asagıya fotosunu bırakıyorum eşimle cok korktuk, bugun için heöen doktorumuzdan randevu aldık, zaten 3 ay ve alerji kontrolü için gidecektik ay sonunda biraz erkene cektik bıngıldagı öyle olunca. Bebemi yastıgın üzerine yatırmıs uyutmustum mamasını yeni içmişti mutfakta iş yaparken aglamasıyla yanına gittim aldım kucagıma baktım cocugumun bıngıldagı cökmüş çok korktuk. Asırı sıvı kaybından oluyormus ancak bebemde oyle ne asırı kusma ne asırıishal var zaten 3 günün sonunda bugun benim mudahalem ile kaka yaptı. Doktor birkac cocukta gördüm hicbisey cıkmadı su an bıngıldagı gayet normal endiselenecek bir durum yok dedi. Ama ben hala korkuyorum neyin nesiydi diye. Hic bebeğinin bıngıldagı coken var mı aramızda. Alerji durumu ise anlattım doktora boyle devam edelim 4. Ayda göreyim dedi. Alerjik mama için rapor yazdı bize. Zaten 6. Aydan sonra süt alerjisinin gecmesini bekletiz cogu bebekte dedi. Boyke huzurlu ise boyle devam et bakalım dedi. Diyete aynen devam ediyorum. Mukuslu kaka devam ediyor ama kanlı kaka yok cok sukur. Yumurtayı actım bu arada kötğ bir etkisini görmedim yıyorum bebem de iyi cok sukur. Domates yemiyorum ama onu acar gibi oldum bebeğim o gün gazlandı huysuzlandı o yuzden yemiyorum. Biraz zaman gecmesini bekliyorum bakalım. Bizde durumlar boyle. Bu arada bu ay 20 gün için 500 gram almıs diye uzuluyordum yukarıda @Mirune 3. Ayda 750 normal diyince içim rahatladı valla. Dogru ya cocuk her ay 1 kilo alırsa lac kilo olur 1 yaşına :) bizfe durumlar boyle parcalı bulutlu. Buraya cidden gelen gidenden yazamıyorum. Bir de tasınıyorum haftaya ev aldığımız icin 3 aylık bebeyle nasıl olacak bilmiyorum onun telaşı sardı
Ben 10kilo almıstım hepsini verdim. Hamile kaldığım kilonunda altına inmeye başladım çok şükür. Ama zaten kilolu hamile kaldım kendi kilomu vermek çok zor doğum kilosu gidiyor en fazla 6aydaKızlar kilolar ne alemde ya. Ben 60 ile hamile kalmıstım 76 ile dogurdum. 2 aydır falan 68 kiloyum ya. Diyete basladım artık veremeyince tatlı ekmek hamurişini kestim. İnşallah bi işe yarar. Güya emzirirken kilo veriyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?