2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aşi oldu bugün bebişim çok ağladi için gitti ya aşi yaptilar diye bende oturup ağlayacaktım nerdeyse evladimin caninin yanmasina tahammül edemiyorum rota aşisina da 750 tl bayildim

Fotograf koymayı unuttum yaa bebeğinin bıngıldagı boylr coken var mı
Canım d vitaminini kesinlikle aksatma benim doktor her gitmemde tembihliyor bıngıldağı geç kapanır diye . Doktorunda bi sıkıntı yok dediyse bence bişey olmaz canım inşallah

Bikac kere benim bebişin de bıngıldağı boyle oldu, hemen emzirdim geçti

Bi ara 8 gün yapmadığı oldu artık hergün yapıyor 1 kere. Cok nadir 2 kere oluyor günde. Rengi normal hardal sarısı pütürlü oluyor

Fotograflara baktim çok degişik burdan biri sey yazmişti bingildagi inip cikiyor neden olur diye kimdi acaba
O bıngıldagın hafif atması normal bi durum bu öyle değil bi 10 dk filan boyle çökük kaldı

Cok çok iyiymiş ya keşke burada da olsa. Guncel Bakici fiyatlarını duyunca dudağım ucukladı çünkü Ben de ek gıdaya baslayinca çalışmaya başlayacağım. Nasıl olacak bilmiyorum
Devlet bakıcı parasının bir kısmını karsılıyor muhabbeti duydum ben bir araştırsana canım bunu

D vitamini veriyorsunuz değil mi bizim doktorumuz çok önemli mutlaka hergün vermem gerektiğini söyledi dün bıngıldak kapanması için yoksa geç kapanırmış
Veriyorum veriyorum hic atlamıyorum ocean d3 kullanıyorum. Ama süt diyeti yaptıgımdan doktor kalsiyum takviyesi al efervesan tablet dedi. Gittim aile hekimime yazdırdım aldım geldim eve içinde laktoz var. Zaten süt diyeti yaptıgım için alsım takviyeyi. Laktoz yasaklı bizde geri verdim ilacı eczaneye. Baska içinde laktoz olmayan var mı dedim baktık hepsinde var. Özel bir takviye arayısı içindeyim laktoz veya süt ürünü olmayan içeriğinde. Kalsıyum eksikliği filan yapar mı acaba

Reactions: fsp
Bikac kere benim bebişin de bıngıldağı boyle oldu, hemen emzirdim geçti
Acaba ac oldugunda mı oldu ki. Bizimki de aksine 60 ml mama yemişti uyuyodu mamanın üstünden 10 dk gecmişti ki uyanıo aglayınca yanına gittim ve bıngıldagı fark ettim. Ama 10 dk sonra düzeldi geri. İnsallah normal bi durumdur

Oyy kıyamam Alpaslana canım hametan krem War o pek iyi gelir ondan alabilirsin hemen toparlar doktora kime götürdün Mustafa bey mi merak ettim mis kokulu kuzuyu kokla yerime
Evet abla ya çok verim göremedim ben bide Gürol bey varmış. Bunun sünneti iyi diyorlar iki hafta sonra sünnet yaptırıp Gürol a gotururum bı daha öperim tabi.. hemetan alalım akşam sureyim

Çok değişkenler bizi çok şaşırtıyorlar

Kehribar kolye mi evet benim de aklıma geldi ama dün akşamdan beri yazma kestim koydum beyefendi durduramıyor ki ya boynunu döndürüp düşüyor ya ağzına yakın olunca götürüyor

Kızlar benim bebe yine arada bir öksürmeye başladı ne yapmam lazım ? Götüreyim mi ki hemen doktora
Belki midesinden gelen süt genzine kaçıyordur. o sebeple öksürüyor benimki arada. Veya başka bişeyden. Ama hastalık öksürüğü gibi mi acaba takip et canım ateşi olursa öksürüğü sıklaşırsa gidersin

120 yi götürür heleki gece uykusunda . Bende geçen ay da günde bı kere mama veriyordum bakalım bu ay almicam bakalım kaç gün goturcek bizi anne sütü

Delirella canım sen zeytinyağı veriyordun qaliba. Faydasını gördünmü? Her gün yapıyormu kakasını?

Düzenli verdiğimde çıkıyor cnm, atlayıp vermezsem araya gün giriyor. Bir de ayağa altında çukuruna saat yönünde masaj yapıyorum refleksoloji masaji, deneyebilirsin.

Devlet bakıcı parasının bir kısmını karsılıyor muhabbeti duydum ben bir araştırsana canım bunu

Kriteri karsilamiyorum cnm

Bıngıldağın hareket etmesi kalp gibi tık tık şeklinde inip kalkması normal. İnmesine hiç şahit olmadım dediğin gibi aşırı sıvı kaybında oluyor ama geri düzelmis sizinki. Doktorda önemli görmediyse bişey yoktur canım. Eviniz hayırlı uğurlu olsun kolay gelsin simdiden umarım yanında yardım edebilecek biri vardır. Eşyaları kolilerken üzerlerine ne nerenin diye yazmayı unutma canım ben tek tek açıp bakmak zorunda kalmıstım aklında olsun

Ben 10kilo almıstım hepsini verdim. Hamile kaldığım kilonunda altına inmeye başladım çok şükür. Ama zaten kilolu hamile kaldım kendi kilomu vermek çok zor doğum kilosu gidiyor en fazla 6ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…