- 29 Kasım 2021
- 468
- 402
- 33
Biberon şekil olarak Chicconunnnatural diye bi serisi var ona benziyor bende şekline aldanarak ilk onu almıştım ama onu tutmadi hiç ısırdı öğürdü kustu lansinohu çok güzel tuttu inşallah sende bulursun tuttuğu markayı çünkü biberon rahatlık en azından ne kadar içtiğini biliyorsun dökülüp sacilmiyor aklın kalmıyor diğer türlüsü zor hakkatenG greenbirey @Fatimeesss bikac marka kaldi zaten denemedigim. Kizim mam marka biberonu nispeten tutmustu. Bugün suavinex marka bi biberon aldim. Onu da cok övmüşlerdi. Çok umutluydum şeklinden ötürü. Olmadi. Uyandi pirtladi oksurdu tiksirdi tam sonra kendine gelince basladi memeyi aranmaya. Ben de sakince gulumseyerek verdim (taktik deniyorum. Hemen ahIna tikayip tiksindirmek iatemedim. Iyicene kilitlemesin diye agzini.) Neyse olmadi, agzinda gezdirdi gezdirdi. Sonra bardak gibi kullanip icirdim. Oyle icebiliyor ama daha küçük cigerlerine kacarsa diye korktum. Sonra yine avent denedim. Onu da almadi hatta koluma carpti agzini acmistim tam usyumuz basimiz mama oldu. Yarin yeniden denicem. 1 saat ugrastim olmadi bugun. Aglamaya baslayinca biraktim. Sanirim en sonunda enjektorle vericez az az. Zaten tek ogun beslenmesi lazim ben etrafta yokken. Bakici kiz tek ogun icin enjektorle ugrasir en azindan 60 cc verir idareten ama krste ne yapacaklar 6 aydan sonra onu bilmiyorum.