Büyüdüler artık ne istediklerini anlamak daha kolayDoymadigini sanmam. Ogluma mama az gelip biberonda kalmadiysa doymadiysa basliyo aglamaya
Tamam iAcıkıyor ya, istiyor mecbur veriyorum. Ben de gece uzun aralıklarla emzirecegim günü bekliyorum
Kilosu iyi, ne az ne fazla.
Nasil çekeceğim, meme vaktini kendi biliyor zaten, emzirmezsem kıyamet. Memeden memeye geçerken ağlayan bir çocuk, sen saat arasini ac diyorsun bacimher çocuk bir değil. Belki buyudukcd kendi uyanmaz, cunku emzirmek icin ben zaten uyandirmiyorum, kendi biyolojik saati ile uyanınca mecbur emziriyorum
Saat aralığı acilsa disarda da rahat ederim
Amerika pediatrist derneği ilk 6 ay olası riskler sebebi ile aynı odada olması gerektiğini söylüyor, ben de 7.ayda odasına alacagim cocugumu, kendi odasına alışsın ki sonra anne baba odasından 2 3 yaşına kadar ayrılmiyirlar, tatlı geliyor :))
Eskiler bizim kadar takviye de almıyor tabi. Ama benim de dişçi görünmem gerekiyor
İki ayağında ayakların ortasına ayasina saat yönünde masaj yap cnm. 1 haftayı geçerse doktor pediatrik çocuk fitili verebiliyor, fitil sonrası boşaltıyor şelale gibi
Bebelere kitap okumaya başlayan var mı
Tamam iu masajını denedim olmadı bide ayakları deneyim iki gündür günde bir kere sürüntü şeklinde yapıyor o da pırtlarken kaçıyor muhtemelen kakadan sayılmaz fitili bilmiyorum ama gaz sancısı için acillik olunca lavman yapmışlardı şırıngayla sıvı ilacı sıktılar popodan içeri o daha kolay olur bence fitilden inşallah gerek kalmaz tabi
Bize de dedi asm deki ebe yapamadığı zaman veriyordum iki gündür yine başladım bakalımBirkac kitap yeni aldım, başlayacağım
Onun dışında hisirtili kitap aldım resimlerin olduğu
Dene dene ayaklar da etkili, zeytinyağı 1 çay kaşığı gün aşırı verebilirsin sen de doktora danışın, doktor demişti bize.
Ben bugün uyku olayını araştırmaya başlıyorum tracey hogg varmış onun yöntemi. 4. Aya kadar bi rutin olması gerekiyormuş, geç kalmadan başlıyım diyorum çünkü şuan ankara merkez kafasına göre herkesBebikleri uyku arkadaşına alıştıracak mısınız kızlar? Alıştıracaksanız ne zaman nasıl yapacaksınız?
Gazi olabilir mi? Benimki gazı olduğunda ememiyor, gazi cikinca kaldığı yerden devam ediyordu.Kızlar 3. Ayımıza giriyoruz bu hafta, sadece anne sütüyle besliyorum, ama bu hafta meme emmiyo 2 dk emiyo ağlıyo ya da memeye koydugumda yaygarayı basıyo uykuda alıyorum 2 dk emiyo sonra itiyo emmiyo asla napıcam niye böyle başına gelenler yazabilir mi
1 puf 3 damla, doktor kaç yazdı sana ? Biz 3 damla veriyoruz (1 puf karsiligiSelam kızlar. Aranızda Ocean D3 400IU sprey kullanan var mı? Kaç kez sıkıyoruz?
Emzik emiyor mu? Benim bebe emziği çok verdiğimde böyle yaptı emzik meme reddi yapabiliyormus. Eger sebep buysa asla biberon verme elbet acıktığında yiyecek: bir de hafif uykuluyken emzir o zaman emiyor.Kızlar 3. Ayımıza giriyoruz bu hafta, sadece anne sütüyle besliyorum, ama bu hafta meme emmiyo 2 dk emiyo ağlıyo ya da memeye koydugumda yaygarayı basıyo uykuda alıyorum 2 dk emiyo sonra itiyo emmiyo asla napıcam niye böyle başına gelenler yazabilir mi
Uyku konusuna ben de el atmayi dusunuyorum. Gece 2de uyuyor bebeğim. 9-10 civarina cekmek istiyorumBen bugün uyku olayını araştırmaya başlıyorum tracey hogg varmış onun yöntemi. 4. Aya kadar bi rutin olması gerekiyormuş, geç kalmadan başlıyım diyorum çünkü şuan ankara merkez kafasına göre herkes
Bu kitabı sipariş ettim bakalım uyku içinBen bugün uyku olayını araştırmaya başlıyorum tracey hogg varmış onun yöntemi. 4. Aya kadar bi rutin olması gerekiyormuş, geç kalmadan başlıyım diyorum çünkü şuan ankara merkez kafasına göre herkes
Hahahsj bende başlayım diyorum ama atak belası uyku gerilemesi yaşıyoruz bakalım nasıl olacakBen bugün uyku olayını araştırmaya başlıyorum tracey hogg varmış onun yöntemi. 4. Aya kadar bi rutin olması gerekiyormuş, geç kalmadan başlıyım diyorum çünkü şuan ankara merkez kafasına göre herkes
Resimler baya ilgisini çekiyor her akşam yatmadan önce okuyorum oda resimlerine bakıyorBirkac kitap yeni aldım, başlayacağım
Onun dışında hisirtili kitap aldım resimlerin olduğu
Dene dene ayaklar da etkili, zeytinyağı 1 çay kaşığı gün aşırı verebilirsin sen de doktora danışın, doktor demişti bize.
Resimler baya ilgisini çekiyor her akşam yatmadan önce okuyorum oda resimlerine bakıyor
Kizlar benim bebegim 3 aylik gece guzel yatiyoo sabah 7 de kalkiyo gunduz toplam 2 saat kadar uyuyo yarim yarim sizce normal mi
Aptamil çok şekerli ama sever tadını. Hipp de denemistim en son SMA tercihim olduMerhaba arkadaşlar bebek maması kullandığı.izi olduğumuz yerde yok bu nedenle mama değişikliği yapmamız lazım. Aptamil mi yoksa similac mi alsak ilk bilemedim. Öneriniz nedir?
Hep ayni kitapları kelime öğrenmesi açısından önemliymiş de. DevamBiz de baslayacagiz
Gündüz az, benimki de az uyuyor. Gece uykusu kaçta başlayıp kaçta bitiy7or. Günde 15 saati buluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?