2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam iu masajını denedim olmadı bide ayakları deneyim iki gündür günde bir kere sürüntü şeklinde yapıyor o da pırtlarken kaçıyor muhtemelen kakadan sayılmaz fitili bilmiyorum ama gaz sancısı için acillik olunca lavman yapmışlardı şırıngayla sıvı ilacı sıktılar popodan içeri o daha kolay olur bence fitilden inşallah gerek kalmaz tabi

Bebelere kitap okumaya başlayan var mı

Birkac kitap yeni aldım, başlayacağım

Onun dışında hisirtili kitap aldım resimlerin olduğu

Dene dene ayaklar da etkili, zeytinyağı 1 çay kaşığı gün aşırı verebilirsin sen de doktora danışın, doktor demişti bize.

Bize de dedi asm deki ebe yapamadığı zaman veriyordum iki gündür yine başladım bakalım

Bebikleri uyku arkadaşına alıştıracak mısınız kızlar? Alıştıracaksanız ne zaman nasıl yapacaksınız?

Bebikleri uyku arkadaşına alıştıracak mısınız kızlar? Alıştıracaksanız ne zaman nasıl yapacaksınız?
Ben bugün uyku olayını araştırmaya başlıyorum tracey hogg varmış onun yöntemi. 4. Aya kadar bi rutin olması gerekiyormuş, geç kalmadan başlıyım diyorum çünkü şuan ankara merkez kafasına göre herkes

Kızlar 3. Ayımıza giriyoruz bu hafta, sadece anne sütüyle besliyorum, ama bu hafta meme emmiyo 2 dk emiyo ağlıyo ya da memeye koydugumda yaygarayı basıyo uykuda alıyorum 2 dk emiyo sonra itiyo emmiyo asla napıcam niye böyle başına gelenler yazabilir mi

Gazi olabilir mi? Benimki gazı olduğunda ememiyor, gazi cikinca kaldığı yerden devam ediyordu.

Eger uzun zaman etmezse sagip kasik biberonla vermeyi deneyebilirsin bebeğe, belki pozisyon da etkiliyordur

Emzik emiyor mu? Benim bebe emziği çok verdiğimde böyle yaptı emzik meme reddi yapabiliyormus. Eger sebep buysa asla biberon verme elbet acıktığında yiyecek: bir de hafif uykuluyken emzir o zaman emiyor.

Uyku konusuna ben de el atmayi dusunuyorum. Gece 2de uyuyor bebeğim. 9-10 civarina cekmek istiyorum

Bu kitabı sipariş ettim bakalım uyku için

Hahahsj bende başlayım diyorum ama atak belası uyku gerilemesi yaşıyoruz bakalım nasıl olacak

Resimler baya ilgisini çekiyor her akşam yatmadan önce okuyorum oda resimlerine bakıyor

Kizlar benim bebegim 3 aylik gece guzel yatiyoo sabah 7 de kalkiyo gunduz toplam 2 saat kadar uyuyo yarim yarim sizce normal mi

Merhaba arkadaşlar bebek maması kullandığı.izi olduğumuz yerde yok bu nedenle mama değişikliği yapmamız lazım. Aptamil mi yoksa similac mi alsak ilk bilemedim. Öneriniz nedir?

Resimler baya ilgisini çekiyor her akşam yatmadan önce okuyorum oda resimlerine bakıyor

Hep ayni kitapları kelime öğrenmesi açısından önemliymiş de. Devam Biz de baslayacagiz

Kizlar benim bebegim 3 aylik gece guzel yatiyoo sabah 7 de kalkiyo gunduz toplam 2 saat kadar uyuyo yarim yarim sizce normal mi

Gündüz az, benimki de az uyuyor. Gece uykusu kaçta başlayıp kaçta bitiyor. Günde 15 saati buluyor mu
Merhaba arkadaşlar bebek maması kullandığı.izi olduğumuz yerde yok bu nedenle mama değişikliği yapmamız lazım. Aptamil mi yoksa similac mi alsak ilk bilemedim. Öneriniz nedir?
Aptamil çok şekerli ama sever tadını. Hipp de denemistim en son SMA tercihim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…