Kullanmamış mıyımdırMerhaba , cubex eezy twistten memnun musunuz dicem de daha kullanmamışsınızdır
Olur arada öyle bizimde oluyorBende 4 tane alıyorum genelde sadece emiyor bebişim ama 2 gündür kaka yapmadı bugün 3. Gün hiç böyle olmamıştı
Aglamiyo mu acikinca? Net bi emmemezlik yoksa artik canava gibiler yikarlar yeri gogu aciktim diyeBunu öğrendiğime çok sevindim sık sık ama az az emip bırakıyor aç mı tok mu diye düşünmekten heba oluyodum
Buyuk oglumu 5 aylik oldugu gun ayirmistim. Atlasi da 5 aylik olunca ayircam. Son bir ayimizTecrübeli annelere bir sorum var, bebekler ne zaman kendi odalarında uyumaya başlar veya başlamalı?
Kan değerlerim normal bakıldı ve malesef bebem hiç emmediAhahha keşke benimki öyle olsaydı
Evet, vitaminlere baktir, benim çok düşük degildi ama.yine de takviye verdi doktor. Gebelikten kalan vitaminin varsa ona da devam edebilirsin, dokulmen geciksin. Emzirirken vitamin depoları bosalmaya devam ediyormuş. Öbek öbek saç döktüm ben, bilsem vitamini hiç birakmazdim
Ahhh malesef bebem hiç emmedi beniGünaydın bende döküyorum baya biraz saç önlerim kelleştitek bildiğim emzirdiğimiz için oluyor sonra düzelecek
Aynen benimde normal ama saçlar anormalBende de durum aynı kan değerlerimde normal çıkmıştı oysaki
Bebekler dogmadan annenin tum depolarini nerdeyse bosaltiyo. Illa ki duymussundur eskilerde her dogumda bi disimi kaybettim falan diyen. Saclar da onun gibi oluyo. Ama neyseki cikiyo geriKan değerlerim normal bakıldı ve malesef bebem hiç emmedişampuana e vitamini katılıyormuş onları da denicem
3 ay geçince dökülmesine şaşırdım bende .. aman çıksın baya gidiyor çünküBebekler dogmadan annenin tum depolarini nerdeyse bosaltiyo. Illa ki duymussundur eskilerde her dogumda bi disimi kaybettim falan diyen. Saclar da onun gibi oluyo. Ama neyseki cikiyo geri
Bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür derler buyukler demek ki bu aylarda başlıyor onu kastediyorlar.3 ay geçince dökülmesine şaşırdım bende .. aman çıksın baya gidiyor çünkü
Evet duymuştum öyle bişeyBebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür derler buyukler demek ki bu aylarda başlıyor onu kastediyorlar.
Bu ayların özelliği bu sanırımBenim de böyle. Hep aç mı diye düşünüp duruyorum
Ayaklar sürekli havada duruyor bir yapsaydı da rahatlasaydı zeytinyağı bile işe yaramadıOlur arada öyle bizimde oluyor
Ağlıyor evet ama gündüzleri azıcık önsütü çekip bırakıp 1,5 saat sonra tekrar ağlayıp emmek isteyince doymuyor mu diyordum ondan rahatladımAglamiyo mu acikinca? Net bi emmemezlik yoksa artik canava gibiler yikarlar yeri gogu aciktim diye
Buyuk oglumu 5 aylik oldugu gun ayirmistim. Atlasi da 5 aylik olunca ayircam. Son bir ayimiz
Doymadigini sanmam. Ogluma mama az gelip biberonda kalmadiysa doymadiysa basliyo aglamayaAğlıyor evet ama gündüzleri azıcık önsütü çekip bırakıp 1,5 saat sonra tekrar ağlayıp emmek isteyince doymuyor mu diyordum ondan rahatladım
Biz gündüz 2 saatte bir hemen hemen ama gece biraz daha uzuyor çok şükür
Aaa çok fazla emiyomuş. O zaman kilo alımı da çok daha iyidir. Valla ben bu ay tartıdan çok korkuyorum yeterli kilo aldı mı acaba diye iştahı çok az. Her şey kararında güzel ne çok emsin ne böyle az
Nasil çekeceğim, meme vaktini kendi biliyor zaten, emzirmezsem kıyamet. Memeden memeye geçerken ağlayan bir çocuk, sen saat arasini ac diyorsun bacimDoktor bana 1 aylik kontrolunde demisti ki gunduz beslenmesini 3 gece beslenmesini 4 saate cek boyle hem sen cok yorulursun hem de bebek buyudukce sut de yetmez demisti. Her hafta 15 dk ekleye ekleye ac beslenme araligini ozellikle gece. 4 5 Aylikken gece 1 kez uyansa kafi mesela 12 saatlik uykuda
Amerika pediatrist derneği ilk 6 ay olası riskler sebebi ile aynı odada olması gerektiğini söylüyor, ben de 7.ayda odasına alacagim cocugumu, kendi odasına alışsın ki sonra anne baba odasından 2 3 yaşına kadar ayrılmiyirlar, tatlı geliyor :))Tecrübeli annelere bir sorum var, bebekler ne zaman kendi odalarında uyumaya başlar veya başlamalı?
Eskiler bizim kadar takviye de almıyor tabi. Ama benim de dişçi görünmem gerekiyorBebekler dogmadan annenin tum depolarini nerdeyse bosaltiyo. Illa ki duymussundur eskilerde her dogumda bi disimi kaybettim falan diyen. Saclar da onun gibi oluyo. Ama neyseki cikiyo geri
Ayaklar sürekli havada duruyor bir yapsaydı da rahatlasaydı zeytinyağı bile işe yaramadı
Görmemişim yazdığını kusura bakmaPanoları vardı dokulme karşıtı amabu veya Phytocyane emziren anneler kullanabiliyor mu? Araştırmış miydin? Kolajen de çok iyi geliyor ama emziren anneler hakkında veri olmadığından onerilmiyor mesela
Dokulecek saç yine dökülecek ama geciktirir belki yeni saclar çıkana kadar. Vitaminle4 bosalir, olasi diş sorunu, sac dökülmesi, hep anneye valla :))Görmemişim yazdığını kusura bakmavalla şöyle 3-4 farklı satıcısına sordum her biri farklı bişi söyledi.içindekilerde de direkt zararlı bi şey görmedim ama riskli tabi. başka ürünler de araştırıyorum o yüzden. Naparsan yap dökülür diyen de var da en azından yenileri daha hızlı çıkar ya da kalanlar daha canlı görünür bakalım. Çünkü can sıkıcı olmaya başladı iyice
Kendini hasır hissetiginde her bebek farkllidirTecrübeli annelere bir sorum var, bebekler ne zaman kendi odalarında uyumaya başlar veya başlamalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?