- 19 Temmuz 2020
- 5
- 3
- 36
- 27
Merhaba , cubex eezy twistten memnun musunuz dicem de daha kullanmamışsınızdır4-5 adet çişli bez alıyoruz biz günde genelde. 2 güne birde kaka yapıyor. Sadece emiyor şuanda
Bende 4 tane alıyorum genelde sadece emiyor bebişim ama 2 gündür kaka yapmadı bugün 3. Gün hiç böyle olmamıştı4-5 adet çişli bez alıyoruz biz günde genelde. 2 güne birde kaka yapıyor. Sadece emiyor şuanda
Ölçek sığmıyor zaten minnacık ağzınaAhahhahçay kaşığı ile vereyim o zaman ben de daha kolay olur belki
Evet evet bu ara zaten keşif dönemi azıcık azıcık ön sütü çekip bırakıyorBence emmesine bağlı değişiyor. Benim kızım çok iştahlı değil hele dikkatini dağıtacak bişiler olunca o zaman azcık emip bırakıyor dolayısıyla bazen çook uzun saatler çiş yapmıyor ve çişli bez sayısı azalıyor.
I love you masajı kaka da yaptırtıyorBende 4 tane alıyorum genelde sadece emiyor bebişim ama 2 gündür kaka yapmadı bugün 3. Gün hiç böyle olmamıştı
Azalir tsbi canim eskisi gibi 2 saattr 1 beslenmiyolar ki artikKızlar çilli bez sayınızda azalma var mı? Bebemin çişinin rengi berrak ama çiş miktarında azalma var sanki
Aaa dur bende deneyim kız bebemin ayaklar hep havada dikili uğraşıyo uğraşıyo çıkmıyoI love you masajı kaka da yaptırtıyor4 gün olmuştu bizim de onu yapınca kakasını yaptı
Yeterli beslenmenin belirtisi çiş rengi o zaman bu saatten sonraAzalir tsbi canim eskisi gibi 2 saattr 1 beslenmiyolar ki artik
Biz hala 2 saatte 1, gece de böyleAzalir tsbi canim eskisi gibi 2 saattr 1 beslenmiyolar ki artik
Biz gündüz 2 saatte bir hemen hemen ama gece biraz daha uzuyor çok şükürBiz hala 2 saatte 1, gece de böyle
Ben cok memnunumMerhaba , cubex eezy twistten memnun musunuz dicem de daha kullanmamışsınızdır
Aaa çok fazla emiyomuş. O zaman kilo alımı da çok daha iyidir. Valla ben bu ay tartıdan çok korkuyorum yeterli kilo aldı mı acaba diye iştahı çok az. Her şey kararında güzel ne çok emsin ne böyle azBiz hala 2 saatte 1, gece de böyle
Bende cybexin mios u var çok memnunumMerhaba , cubex eezy twistten memnun musunuz dicem de daha kullanmamışsınızdır
Aetk buyuduler ac durmazlar zatenYeterli beslenmenin belirtisi çiş rengi o zaman bu saatten sonra
Doktor bana 1 aylik kontrolunde demisti ki gunduz beslenmesini 3 gece beslenmesini 4 saate cek boyle hem sen cok yorulursun hem de bebek buyudukce sut de yetmez demisti. Her hafta 15 dk ekleye ekleye ac beslenme araligini ozellikle gece. 4 5 Aylikken gece 1 kez uyansa kafi mesela 12 saatlik uykudaBiz hala 2 saatte 1, gece de böyle
Puset olarak ne aldınız pekiBen cok memnunumdoğar doğmaz kullanılıyor ya puset ile.
Araba, puset ve oto koltuğu üçünü beraber aldık.Puset olarak ne aldınız peki
Bunu öğrendiğime çok sevindim sık sık ama az az emip bırakıyor aç mı tok mu diye düşünmekten heba oluyodumAetk buyuduler ac durmazlar zaten
Benim de böyle. Hep aç mı diye düşünüp duruyorumBunu öğrendiğime çok sevindim sık sık ama az az emip bırakıyor aç mı tok mu diye düşünmekten heba oluyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?