3 buçukKaç aylık şuan
Simdi uyudu bizim bebe. 02.1501.50 de uyudu benimki
Canım günaydın nerde oldu deprem izmirdeyim duymadım benHanımla geçmiş olsun. İyi misiniz ? Fena salladı. Uykudan uyandırdı. Rabbim beterinden korusun.
Evet bende simdi twittera baktım gecmis olsun büyük olmuş. Böyle depremlerin olacağını cogu astrolog söylemişti. Nasıl bilebiliyorlar bilmiyorum ama. Gerçekten en korkuncu uykundan gece uyanmak olıyor bizim izmirdeki de böyle ama allahtan cok kısa sürmüştü. Allah daha beterini yasatmasın böyle ufak ufak enerjilerini atsınlar. Bu sene deprem senesi olabilirmiş bi süreDüzce'de oldu deprem, oradan var miydi aramizda? Istabulu fena salladı
Astrolojik yıldızlarla, numerolojide senelerin enerjisi ile yorumlama yapanlar var. Bir de böyle bir şey paylaşılmış.Evet bende simdi twittera baktım gecmis olsun büyük olmuş. Böyle depremlerin olacağını cogu astrolog söylemişti. Nasıl bilebiliyorlar bilmiyorum ama. Gerçekten en korkuncu uykundan gece uyanmak olıyor bizim izmirdeki de böyle ama allahtan cok kısa sürmüştü. Allah daha beterini yasatmasın böyle ufak ufak enerjilerini atsınlar. Bu sene deprem senesi olabilirmiş bi süre
Hipp kullaniyoruzdaoldugumuz yerde hipp bulmak çok zor. mecbur mama değiştireceğiz. Aptamil ile smilac var.Hep ayni kitapları kelime öğrenmesi açısından önemliymiş de. DevamBiz de baslayacagiz
Gündüz az, benimki de az uyuyor. Gece uykusu kaçta başlayıp kaçta bitiyor. Günde 15 saati buluyor mu
Aptamil çok şekerli ama sever tadını. Hipp de denemistim en son SMA tercihim oldu
İçeriğinde şeker olduğu yazıyor. Ben anlamıyorum zaten, pahalı mamalar ama hemen hemen hepsinde palm yagi, kanala yagi vs var. Aşağıda iki post paylaştım, hazır mama incelemesi, buna göre karar verebilirsibHipp kullaniyoruzdaoldugumuz yerde hipp bulmak çok zor. mecbur mama değiştireceğiz. Aptamil ile smilac var.
Şekerli ise zararlı degilmi bebeğe
Similac oneririm. Icinde kanola palm yagi seker vs bisi yok aptamilde hepsi varHipp kullaniyoruzdaoldugumuz yerde hipp bulmak çok zor. mecbur mama değiştireceğiz. Aptamil ile smilac var.
Şekerli ise zararlı degilmi bebeğe
1 hafta sonra 4. ayını dolduracak biraz daha rahat şimdi ama geçmedi hala çok fazla zorlanıyordu bir ara her emmede ağlıyodu memeyi alıyodu bi kere çekince bırakıp ağlıyordu tekrar alıyordu yine aynı döngü. Onlar geçti şükürler olsun düzgün emiyor şimdi ama emerken gerilmeye devam ediyor kusmaları da var bazen bir kusuyor yerlerden siliyorumGastrotus ben kullandım bende bi işe yaramadı bıraktım boş yere cocuga şurup veriyorum diyip. Sizin bebiş ne kdarlık suan
Bizim kolik nöbetlerimiz 3. Ayı doldurunca başladı gazdan acillik bile olduk lavman yaptılar 3 ten sonra da oluyomuş yani deneyimledikKızlar ya benim bebiş nezle olmuş 2 gündür emiyor peşine kusuyor emdiğinin yarısından çoğunu neredeyse tamamı üzerimde diyebilirim. Korkuyorum açıkçası bişdh olacak diye doktora da gittim paranoxs fitil verdi bide kolik dedi damla yazdı. 3 aylığız koliklik bir durumu asla yoktu 3. Ayda kolik olur mu bir bebek ya? Şuan hala ayağımda ve uyurken öksürüyor öksürürken midesi bulanıyor kusamıyor ağlıyor veya kusuyor nöbet tutuyorum resmen .
Ankarayı da fena salladı uykudan uyandık baya korktuk çok şükür iyiyizHanımla geçmiş olsun. İyi misiniz ? Fena salladı. Uykudan uyandırdı. Rabbim beterinden korusun.
Evet kesinlikle evlat sahibi olmak çok başkaymış düzce kadar hissetmedik ama iyi sallandık eski binada oturuyoruz odaların kapıları tıkırdayınca korkup bebeğin etrafına bariyer olduk babasıyla Allah korusun yıkılırsa benim kucağımda kalsın kerem sağ kalırsak emziririm aç kalmaz hesapları yaptım sonrasında uyuyamadım. Bebe olmasa bitince deprem döner yatardık pireler uçuşurdu yani çok başkaymış ebeveyn olmakAstrolojik yıldızlarla, numerolojide senelerin enerjisi ile yorumlama yapanlar var. Bir de böyle bir şey paylaşılmış.
Gece olması kötü, uykuda yakalanmak kötü. Bebekle ne yaparım diye düşündüm, önce böyle tedirginliklerim bu denli yoktu. Evlat sahibi olmak cok baska
Cok bilgim yok ama bebeginiz hala aciyacak korkusuyla geriliyor olabilir. Tabi bu bir tahminBebişiniz düzeldi mi gastrotuss baby den sonra? Benim bebeğim artık ağlamıyor çok şükür ama emerken hala yay gibi gerilme var kusması devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?