2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Her aksmda farklı kitap okuyorduk

Kitap demissiniz ama ben bebegimle hicbir aktivite yapamiyorum kizlar. Tum vaktimiz onun bagirmasi ve benim kucagimda onu hoplatmamla geciyor. Emzir bez al kucakla ve hopla. Uykusu geldigi an bagirmaya basliyor ve uykuya dalamiyor. Uyuyana kadar saatlerimiz boyle geciyor.

Artik besle altını değiştir uyut 3lusu yenidogan icin. İletişime girmek istiyorlar
Uyanınca besliyorum, sonra konuşuyoruz, oynuyoruz. Bir uykudan uyanıp diğerine bağlanmıyor yani

Acemi olunca bos alintiyi paylastim
Bebegin sut pozisyonu aldiginda veya biraz emdiginde agliyorsa buyuk ihtimalle reflusu vardir. (Tabi buradaki bir uyeye doktor enfeksiyon da olabilir demisti aama bu konuda benim bilgim yok o yuzden reflu uzerinden devam ediyorum) reflulu bebekler canlari yandigi icin ya da yanacagini bildigi icin sut icmek istemezler. Kilo alimlari yetersizdir bu yuzden. Genelde gazli bebeklerin reflusu olur. Bu sebepten gurultulu ve puskurtme seklinde kaka yaparlar. Cok fazla kusarlar ve kusmalari genelde fiskirma seklinde olur. Kusmuklari genelde sut kesigi seklinde olur. Bebege sutu teklif ettiginizde yay gibi geriye ceker kendini.

Bebeklerin buyuk cogunlugunun mide kapakcigi gelismedigi icin olan fizyolojik refluden bahsetmiyorum bu durum bazi bebeklerde hastalik biyutuna variyor. Benim bebegimde var o sebepten biraz araştırma yapmak durumunda kaldim. Sizin de bebeginizde bu ozelliklerden varsa lütfen doktora goturun. Masum bir bebegin karnini doyurmaya calisirken caninin yandigini ve agladigini dusunmek beni cok uzuyor

Bebekler de yetiskinler gibi kendilerine has ozellikte olduklarindan elbette ki tedavileri de kendilerine ozel olur ama fikir olmasi acisindan soylemek istiyorum ki biz gastrotuss baby kullaniyoruz gunde uc kez 2.5 ml her bir doz.

Bir de eger Ankarada iseniz incek te orhan pekuz var ozel klinik. İmkaniniz varsa tavsiye ederim

Ek olarak: reflusu olan bebekler kusunca agliyorlar. (En azindan benim bebegim oyleydi)

Bebişiniz düzeldi mi gastrotuss baby den sonra? Benim bebeğim artık ağlamıyor çok şükür ama emerken hala yay gibi gerilme var kusması devam ediyor

Artik besle altını değiştir uyut 3lusu yenidogan icin. İletişime girmek istiyorlar
Uyanınca besliyorum, sonra konuşuyoruz, oynuyoruz. Bir uykudan uyanıp diğerine bağlanmıyor yani
Malesef bizimki sadece bagiriyor ve kucakta hoplamadan susmuyor. Oyun oynamak icin yatsa veya otursa bile gemen bagiriyor

Malesef bizimki sadece bagiriyor ve kucakta hoplamadan susmuyor. Oyun oynamak icin yatsa veya otursa bile gemen bagiriyor
Alt degistirme matina alıyorum altını değişmek için, ağladığında emzik veriyorum, çocuk şarkıları açıp konuşuyorum. Once bağırsa da sonra dikkat kesiliyor. Biraz istikrar isteyen bir konu.

Alt degistirme matina alıyorum altını değişmek için, ağladığında emzik veriyorum, çocuk şarkıları açıp konuşuyorum. Once bağırsa da sonra dikkat kesiliyor. Biraz istikrar isteyen bir konu.
Hala kucagimda hopluyoruz ne zaman uyuycak bakalım

Biz ilk haftalarından itibaren okuyoruz. Sürekli takip ettiğimiz 3 kitap var. Arada hışırtılı kitaplarla da oynuyoruz

Ama işte öyle değil emdiği zaman emiyo ama nadir emiyo sık sık emmiyo bebeğim. Öyle olsa emdiği zamanda emmezdi. Reflü yeni doğduğunda vardı bu anlattıklarıjızın hepsini yaşadım birebir. Ama cok sukur simdi iyi geçti. Süt ürünlerine alerjimiz var şuanda da sadece o kdar o da cok fzla değil tabi. Kan değerleri idrar vs bakılmıştı zaten

Bebişiniz düzeldi mi gastrotuss baby den sonra? Benim bebeğim artık ağlamıyor çok şükür ama emerken hala yay gibi gerilme var kusması devam ediyor
Gastrotus ben kullandım bende bi işe yaramadı bıraktım boş yere cocuga şurup veriyorum diyip. Sizin bebiş ne kdarlık suan

Gastrotus ben kullandım bende bi işe yaramadı bıraktım boş yere cocuga şurup veriyorum diyip. Sizin bebiş ne kdarlık suan
Ben de 2 gündür kullanıyorum 3 aylık olucak haftasonu ve iyi geldi. Kusma tamamen kesilmese de çok azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…