- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
Benimde arada oluyor ama başimda surekli bi agirlik var sankiÖncelikle çok geçmiş olsun ay bu baş dönmesi olayı ne çok arttı bende de aynı durum var ama ama bana vestibüler migren dendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde arada oluyor ama başimda surekli bi agirlik var sankiÖncelikle çok geçmiş olsun ay bu baş dönmesi olayı ne çok arttı bende de aynı durum var ama ama bana vestibüler migren dendi
Kan alma iğnesinden az biraz daha büyük iğne ile uyuşturup sağ göğüs altından oluyor genelde. Ama ona gerek olmaz çoğunda doktorun karar verir zatenKaraciğerden nasil parca aliyorlar
Anlamadigim canım gogusun altindan mi parca alacaklar yoksa normal ameliyat gibi kesip iceridenmi parca alicaklarKan alma iğnesinden az biraz daha büyük iğne ile uyuşturup sağ göğüs altından oluyor genelde. Ama ona gerek olmaz çoğunda doktorun karar verir zaten
Ameliyat değil içerden alcaklar ama iğneyle giriyorlar. Kan alırken gibi içeri giriyor ama ameliyat değil o da sonuçtaAnlamadigim canım gogusun altindan mi parca alacaklar yoksa normal ameliyat gibi kesip iceridenmi parca alicaklar
Ameliyat değil içerden alcaklar ama iğneyle giriyorlar. Kan alırken gibi içeri giriyor ama ameliyat değil o da sonuçta
Anladim canım cok sagol cevap verip beni bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederimAmeliyat değil içerden alcaklar ama iğneyle giriyorlar. Kan alırken gibi içeri giriyor ama ameliyat değil o da sonuçta
Anladim canım cok sagol cevap verip beni bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederi
Günde 1 çay kaşığı zeytinyagiTuvalete çıkamayan bebem var iki gün oldu neler yapıyorsunuz bu durumda
Başka hangi yöntemler varGünde 1 çay kaşığı zeytinyagi
Doktor bunu önermişti henüz anne sütü dışı bsey tuketmediklerinden. Ayak altında ayasina boşluğa saat yönde refleksoloji masajı da destek oluyor. Karnına i love u masaji da yapmadıysan ekleyebilirsinBaşka hangi yöntemler var
Ayaklarına sıcak havlu, gaz masajı yapıyoruzTuvalete çıkamayan bebem var iki gün oldu neler yapıyorsunuz bu durumda
Aaa ilk kez duydum vitamin kusma yaptığını bilmiyodum.Kizlar d vitamini alinca bebegim gun icinde kusuyor takip ettim d vitamini verince oluyor 3 marka degistirdim dr yeni bitaneye baslatti insallah bu dokunmaz .. basiniza geldi mi ??
Biz oturttuğumuz zaman hoooop yüzüstü çakılıyor ahsjsks kucağımda oturtuyorum biraz bebe hep öne meyilliBen oturtuyorum yavas yavas. Biraz kucagimda biraz kanepede biraksam tum gun oturur. 2 3 dk oturtup kaldiriyorum
Aaa sabun zararlı olmaz mı?
Yaa sabun işine hiç girmesem daha iyi sıcak havluyuda yarın deneyim
Kuzenimden biliyorum bence yapmayınAaa sabun zararlı olmaz mı?