Merhaba, benim de tüp Bebek . Transfer sonrası 5.gun çift çizgiyi gördüm 7.gün 122 geldi kanda ve 9.gün 234 çıktı pazartesi 14.gün tekrar test vereceğim. Kaçıncı gün kan verdiniz?
Aslında son adet tarihine göre hesaplarsak 22 ekimden 6 haftalık olması lazım ama ben yumurtlama takibi yaptım çok düzensiz zaten 45 günü buluyor 34. Gun yumurtlama oldu benim yumurtlamadan sonra 9. Gun kanda 21 cıktı degerim çok erken ogrendim yani
Merhaba, bende aranıza katıldım sat 02.11.2021 ,ıkıncı gebelıgım Dun kan testinde bta hcg 1354 cıktı kadın doğuma onumuzdekı cmrtesı gıdıcem ınsallah keseyı ve bebısı gorebılırım
Merhaba, bende aranıza katıldım sat 02.11.2021 ,ıkıncı gebelıgım Dun kan testinde bta hcg 1354 cıktı kadın doğuma onumuzdekı cmrtesı gıdıcem ınsallah keseyı ve bebısı gorebılırım
Merhabalar benimde ikinci gebeliğim 8 yaşında bir kızım var sat 5 Kasım yaş 33 doktora gitme konusunda biraz geç gitmeyi düşünüyorum gitmisken kalp atışınida duyarız inşaallah
Muhasebecimizi aradik. Normalde yarin kan vericektim ama verme dedi. Bi arastirayim gebelik teshisinden once police yapilan ve tum gebeligi kapsayan bi sigorta varsa onu yapalim dedi. Heveslenmistim yarin icin
tahmini doğum tarihi profillerde yazıyor, grafikte de sat var zaten, o işe yarıyor. ama diğeri eklenebilir tabi. şehirin ya da yaşın yanına kaçıncı bebek olduğunu ekleyebilirim. yeni bir sütun ne yazık ki ekleyemem, tüm liste dağılırsa her şeyi baştan yazacak vaktim yok ne yazık ki. 1.5 yaşında çocuklu çalışan bir anneyim.
Yapilacak tahliller belli zaten gebelik tam tahlil deyince yapar asm. O kadar parayi da nasi alip nasi yiyolar bilemiyorum sanki yeniden kan uretiyolar
tahmini doğum tarihi profillerde yazıyor, grafikte de sat var zaten, o işe yarıyor. ama diğeri eklenebilir tabi. şehirin ya da yaşın yanına kaçıncı bebek olduğunu ekleyebilirim. yeni bir sütun ne yazık ki ekleyemem, tüm liste dağılırsa her şeyi baştan yazacak vaktim yok ne yazık ki. 1.5 yaşında çocuklu çalışan bir anneyim.