2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar bugun acaip belim ağrıyo yaa böyle bisey yaşayan oldu mu hic normal bel ağrısı bi parol içsem bişey olur mu acaba ?

Kaset testte normalde 30 un üzerindeyse deger çıkıyor demişti doktorum bana adetin 3-4 gün geciktiginde yani demişti

Canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum , işlerinin kolay olmasına çok sevindim inşallah hayatın boyunca hep böyle olsun

Benim yaş 33 ilk deneme 18 Ağustosda 3 tane 5.gün embriyosu transferi yapıldı bugun 8.gün betahcg 0.01 çıktı 12. Günüm 30 ağustos o güne kadar yükselir umarım.... Başka dondurulmuş embriyo yok
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah değerin yükselir

Kızlar çok şükür bugün kan testimiz 9dp5dt de 175.88 olarak geldi tam 4 haftalık gebeyim. Arkadaşım secretlife ile aynı gün 17 Ağustos da transfer olmuştuk o da bende pozitifiz çok şükür.

Pazar günü ikinci bir tahlil icin gideceğim.

Rabbim bu sevimci isteyen herkese nasip etsin hepimiz kucağımıza sağ Salim alalım inşallah

Çok şükür Ben de pazar yeniden vericem kan 11.günümüz oluyor pazar . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…