- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.361
Ben 4 defa kalktım inşallah tutunur cnm kötü dudunmeTutamıyordum zaten canım yabazıları hiç kıpırdamadan saatlerce yatılması gerek diyor ya insanın aklı kalıyor hemn doğruldum faln diye ama kalbimde bi ferahlık var
İnşallah olumlu sonuç alırsınız.Bugün Gökalp önerin hastası bi yakınım doğum yaptı darısı başınızaEvet Kayseri'de yaptırdım. Doktor Gökalp öner
Bugün mü oldunuz 28 inde mi olacaksınız.Merhabalar ben bugün transfer oldum gruba beni de ekleyebilir misiniz
Kaset testte normalde 30 un üzerindeyse deger çıkıyor demişti doktorum bana adetin 3-4 gün geciktiginde yani demiştiheeh işte benımde kafam bu sebeple karısık.
7.gün kü en usttekı test ve en alttakı testı kıyasladıgımızda 8.gün yanı alttakını daha koyulasması gerekırdı ama hemen hemen aynılar.
ortadakı erken gebelıge gelınce o zaten aşırı hassas oldugu ıcın daha koyu cıkması normal.
test gunune kadar devam edıcem canım bakalım yarın sabaha mesela normal kasetın daha da koyulasması gerekır deılmı??
Hayırlı olsun Rabbim inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsinMerhabalar ben bugün transfer oldum gruba beni de ekleyebilir misiniz
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun canım sımsıkı tutunur bebişin inşallah kaçıncı gün embriyosu transfer oldun ?
Kafa o kadar dolu ki tarihi de yanlış yazmışımBugün mü oldunuz 28 inde mi olacaksınız.
Hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederimBugün mü oldunuz 28 inde mi olacaksınız.
Hayırlı olsun şimdiden
Amin inşallahHayırlı olsun Rabbim inşallah güzel sonuçlar almayı nasip etsin
Anladim canım inşallah tutunur güzelceTeşekkür ederim amin inşallahİlk denememde 3. Gün embriyo transfer edilmişti bu dememde 5 . Gün embriyosu
Amin canım inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsınız.Bugün Gökalp önerin hastası bi yakınım doğum yaptı darısı başınıza
Canım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum , işlerinin kolay olmasına çok sevindim inşallah hayatın boyunca hep böyle olsunGittim canımlar acilde yaptılar. Çok dua ettim zorlaştır kolaylaştırma güzel insanlar çıkar karşıma diye. Karşıma çıkan insanlara işlerimin kolaylığına şaşarsınızşimdi sıra sonuçtaa neler olur neler çıkar bilemiyorum Allahım nasip etsin inşallahhh tüm kalbimle istiyorum
Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah değerin yükselirBenim yaş 33 ilk deneme 18 Ağustosda 3 tane 5.gün embriyosu transferi yapıldı bugun 8.gün betahcg 0.01 çıktı12. Günüm 30 ağustos o güne kadar yükselir umarım.... Başka dondurulmuş embriyo yok
Bende anlayamadım kuzum bakalım yarın sabah gidip kan testi vericem heyecanlıyımmBenim doktorum 1 Eylül e verdi. 13. Gün gibi oluyor. Hiç anlamadım o işi
Benimki gitti ama daha sonucu çıkmadı, bugün de histereskopi oldum. İlk adette de transfer olacağım inşallahKızlar embriyosu genetiğe giden var mı aranızda ?
Çok şükürKızlar çok şükür bugün kan testimiz 9dp5dt de 175.88 olarak geldi tam 4 haftalık gebeyim. Arkadaşımsecretlife ile aynı gün 17 Ağustos da transfer olmuştuk o da bende pozitifiz çok şükür.
Pazar günü ikinci bir tahlil icin gideceğim.
Rabbim bu sevimci isteyen herkese nasip etsin hepimiz kucağımıza sağ Salim alalım inşallah
Maalesef 7. Günde 1.20 çıktııCanım benim inşallah güzel haberlerini bekliyorum , işlerinin kolay olmasına çok sevindim inşallah hayatın boyunca hep böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?