- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.381
Kızlar çok şükür bugün kan testimiz 9dp5dt de 175.88 olarak geldi tam 4 haftalık gebeyim. Arkadaşım @secretlife ile aynı gün 17 Ağustos da transfer olmuştuk o da bende pozitifiz çok şükür.
Pazar günü ikinci bir tahlil icin gideceğim.
Rabbim bu sevimci isteyen herkese nasip etsin hepimiz kucağımıza sağ Salim alalım inşallah
Çok şükürBen de pazar yeniden vericem kan 11.günümüz oluyor pazar . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Test gününüzü bekleyin yine de, bir umut belki artarMaalesef 7. Günde 1.20 çıktııbelki belki deyip duruyorum iştee.
Kaç gün oldu genetiğe gideli cnm doktor bir süre verdi mi genetikle alakalı ? Bu arada çok geçmiş olsun . Ben de şimdi tedavi görüyorum gonal f iğneleri vurulmaya başlayalı 3. Gün oldu bu ay embriyolarım genetiğe gidecek önümüzdeki ayki reglimle de transfer olacak nasipse . Süreçlerimiz de yakın birbirineBenimki gitti ama daha sonucu çıkmadı, bugün de histereskopi oldum. İlk adette de transfer olacağım inşallah
Aynen ya zaman gecmiyor malesef bende hep yatmaca arada bir dolaşıyorum işteBen evde yatıyorum bugün sadece yemek yaptım bı o kadar , zaman gecmiyor
Kızlaar transferimi oldum geldimmmevdeyim yatıyorum. transferden çıkınca ağrım vardı ay bu ne dedim ya kimse ağrı faln demedi acaba bişey mi oldu dedim hiç beklediğim gibi değildi
Tuvaletim aşırı vardı bekliyemedim hemen yaptım tuvaletimi biraz popomu kaldırıp altıma bişey koydular öyle yaptım ve ağrı gitti meğer tuvaletten miştabi heman tuvalet için doğrulunca aklım kaldı ama dayanamadım. Sonra 2 defa da kalkıp ec gidip tuvalet yaptım 1 saat içinde toplam 3 defa bişey olmaz dedi hemşireler.bende yaptım zaten duramıyordum yapmam lazımdı..
Ne düşünüyorsunuz?
Kızlaar transferimi oldum geldimmmevdeyim yatıyorum. transferden çıkınca ağrım vardı ay bu ne dedim ya kimse ağrı faln demedi acaba bişey mi oldu dedim hiç beklediğim gibi değildi
Tuvaletim aşırı vardı bekliyemedim hemen yaptım tuvaletimi biraz popomu kaldırıp altıma bişey koydular öyle yaptım ve ağrı gitti meğer tuvaletten miştabi heman tuvalet için doğrulunca aklım kaldı ama dayanamadım. Sonra 2 defa da kalkıp ec gidip tuvalet yaptım 1 saat içinde toplam 3 defa bişey olmaz dedi hemşireler.bende yaptım zaten duramıyordum yapmam lazımdı..
Ne düşünüyorsunuz
Bende de aynısı oldu ilk gün ağrı hissetmedim son 2 gündür ağrım oluyor o da şiddetli değil o kadar bende şu an 6 gunumdeyim normal ama ben 2 saat beklemiştim yatarken yapamadım sadece tuvallette yapabildim çok zor oluyor yaKızlaar transferimi oldum geldimmmevdeyim yatıyorum. transferden çıkınca ağrım vardı ay bu ne dedim ya kimse ağrı faln demedi acaba bişey mi oldu dedim hiç beklediğim gibi değildi
Ne düşünüyorsunuz?
Benimde çok bel ağrım var ama yatmaktan da olabilir canım?Kizlar bugun acaip belim ağrıyo yaa böyle bisey yaşayan oldu mu hic normal bel ağrısı bi parol içsem bişey olur mu acaba ?
Hayırlı olsun canım hoş geldinMerhabalar ben bugün transfer oldum gruba beni de ekleyebilir misiniz
BenimKızlar embriyosu genetiğe giden var mı aranızda ?
Ne için genetegi gidiyor?ilk defa duydum bende
Ben yatmiyorum ki öyle canım bilmiyorum.neden agriyo bugun cok fena yaa dun biraz agridi gecti ama bugun ogleden beri hic kesilmeden ağrıyoBenimde çok bel ağrım var ama yatmaktan da olabilir canım?
Çok sevindim ikinizin adına daSağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah Allah acaba doktoruna sorsan mi normal mi ?Ben transferden beri yatiyorum bir tuvalete arada da dolanıyorum tekrar yatıyorumBen yatmiyorum ki öyle canım bilmiyorum.neden agriyo bugun cok fena yaa dun biraz agridi gecti ama bugun ogleden beri hic kesilmeden ağrıyo
Dün benimde akşam başladı 2 saat falan çektim ağrı bugünde tekrar başladı hafif ama tutunuyor sanırım o şekildeAllah Allah acaba doktoruna sorsan mi normal mi ?Ben transferden beri yatiyorum bir tuvalete arada da dolanıyorum tekrar yatıyorumbişey olur diye korkuyorum
İnslalah bir sıkınti olmaz canımBen yatmiyorum ki öyle canım bilmiyorum.neden agriyo bugun cok fena yaa dun biraz agridi gecti ama bugun ogleden beri hic kesilmeden ağrıyo
Yok yaa ben yatmadim valla yatinca insan cok stres yapiyo kendimi yormadan evin icinde dolaniyorum ben öyleAllah Allah acaba doktoruna sorsan mi normal mi ?Ben transferden beri yatiyorum bir tuvalete arada da dolanıyorum tekrar yatıyorumbişey olur diye korkuyorum
Anladım herseyimizle bir mücadele icindeyizK Kelebek 65 yani mesafe olarak çok değil aslında, ama örneğin spontane bir durum geliştiğinde zorlanıyoruz tabii. İlaçlar konusunda her şeyi önceden düşünmem gerekiyor vs. Evet, kısmen otel, ama daha çok Airbnb üzerinden merkeze yakın evde kalmayı tercih ediyoruz. Daha rahat hissediyor insan.
Amim canim inşallahİnslalah bir sıkınti olmaz canım
İnşallah tutunuyodur canimDün benimde akşam başladı 2 saat falan çektim ağrı bugünde tekrar başladı hafif ama tutunuyor sanırım o şekilde
Aynen vala benimde öyle çok ağrım var belimde büyük ihtimal tutunuyor galiba diye düşünüyorumYok yaa ben yatmadim valla yatinca insan cok stres yapiyo kendimi yormadan evin icinde dolaniyorum ben öylevalla transferden kaynakli mi ağrıyo onuda bilmiyom canım aynı ağır bisey kaldirmisim gibi agriyo belim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?