2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok şükür Ben de pazar yeniden vericem kan 11.günümüz oluyor pazar . Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Sağlıkla devam etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Benimki gitti ama daha sonucu çıkmadı, bugün de histereskopi oldum. İlk adette de transfer olacağım inşallah
Kaç gün oldu genetiğe gideli cnm doktor bir süre verdi mi genetikle alakalı ? Bu arada çok geçmiş olsun . Ben de şimdi tedavi görüyorum gonal f iğneleri vurulmaya başlayalı 3. Gün oldu bu ay embriyolarım genetiğe gidecek önümüzdeki ayki reglimle de transfer olacak nasipse . Süreçlerimiz de yakın birbirine

Bende de aynısı oldu ilk gün ağrı hissetmedim son 2 gündür ağrım oluyor o da şiddetli değil o kadar bende şu an 6 gunumdeyim normal ama ben 2 saat beklemiştim yatarken yapamadım sadece tuvallette yapabildim çok zor oluyor ya

Ben yatmiyorum ki öyle canım bilmiyorum.neden agriyo bugun cok fena yaa dun biraz agridi gecti ama bugun ogleden beri hic kesilmeden ağrıyo
Allah Allah acaba doktoruna sorsan mi normal mi ?Ben transferden beri yatiyorum bir tuvalete arada da dolanıyorum tekrar yatıyorum bişey olur diye korkuyorum

Allah Allah acaba doktoruna sorsan mi normal mi ?Ben transferden beri yatiyorum bir tuvalete arada da dolanıyorum tekrar yatıyorum bişey olur diye korkuyorum
Yok yaa ben yatmadim valla yatinca insan cok stres yapiyo kendimi yormadan evin icinde dolaniyorum ben öyle valla transferden kaynakli mi ağrıyo onuda bilmiyom canım aynı ağır bisey kaldirmisim gibi agriyo belim

Anladım herseyimizle bir mücadele icindeyiz

Yok yaa ben yatmadim valla yatinca insan cok stres yapiyo kendimi yormadan evin icinde dolaniyorum ben öyle valla transferden kaynakli mi ağrıyo onuda bilmiyom canım aynı ağır bisey kaldirmisim gibi agriyo belim
Aynen vala benimde öyle çok ağrım var belimde büyük ihtimal tutunuyor galiba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…