- 20 Eylül 2018
- 4.445
- 3.153
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.401
Umarım vala zamanı zor geciriyorum sonucu çok merak ediyorumİnşallah tutunuyodur canim
Maşallah katlanarak artsın inşallahKızlar çok şükür bugün kan testimiz 9dp5dt de 175.88 olarak geldi tam 4 haftalık gebeyim. Arkadaşım @secretlife ile aynı gün 17 Ağustos da transfer olmuştuk o da bende pozitifiz çok şükür.
Pazar günü ikinci bir tahlil icin gideceğim.
Rabbim bu sevimci isteyen herkese nasip etsin hepimiz kucağımıza sağ Salim alalım inşallah
Normal bel ağrısı mi canım yoksa adet sancisi oluyoya o tarz mi ?Aynen vala benimde öyle çok ağrım var belimde büyük ihtimal tutunuyor galiba diye düşünüyorum
MaşallahKızlar çok şükür bugün kan testimiz 9dp5dt de 175.88 olarak geldi tam 4 haftalık gebeyim. Arkadaşım @secretlife ile aynı gün 17 Ağustos da transfer olmuştuk o da bende pozitifiz çok şükür.
Pazar günü ikinci bir tahlil icin gideceğim.
Rabbim bu sevimci isteyen herkese nasip etsin hepimiz kucağımıza sağ Salim alalım inşallah
Bende valla canım hayırlı sonuclarimiz olsun inşallahUmarım vala zamanı zor geciriyorum sonucu çok merak ediyorum
Sizde transferden çıkınca hemn yaptınız mı tuvaletinizi yoksa trasferden sonra 2 saat mi beklediniz anlamadımBende de aynısı oldu ilk gün ağrı hissetmedim son 2 gündür ağrım oluyor o da şiddetli değil o kadar bende şu an 6 gunumdeyim normal ama ben 2 saat beklemiştim yatarken yapamadım sadece tuvallette yapabildim çok zor oluyor ya
Ne kadar süreçte geliyor ? Neden genetiği uygun gördü doktorunuz acaba ? Ve transfer oldunuz mu ? Embriyo genetikten sorunsuz mu geldi ?
Benim daha önce 3 kimyasal , 1 kalbi atmadığı için kürtaj , 1 üçüz gebelik erken doğumla kayıp , 1 tane de 6 haftalık düşük var yani toplam 6 gebelik kaybım var onun için oluşan embriyoyu genetik incelemeye göndermeyi önerdi doktorum . Ve temiz gelirse önümüzdeki ay reglimle transfer nasipse . Benim gibi bu süreçlerden geçen arkadaşları merak ettim ben de onun için sordumNe için genetegi gidiyor?ilk defa duydum bende
Öyle vallahi. Almanya’da tabii ki daha rahat olurdu, ama burada o kadar saçmasapan şey yaşadım ki, artık güvenemiyorum. Güven de bu süreçte çok önemli, onu fark ettim. O yüzden eşim de ben de İstanbul kararından gayet memnunuz.Anladım herseyimizle bir mücadele icindeyiz
Şimdi okuyunca ben de merak ettim. Benim de her iki transferim kimyasalla sonuçlandığı için doktoruma bu konuyu danışacaktım.Ne kadar süreçte geliyor ? Neden genetiği uygun gördü doktorunuz acaba ? Ve transfer oldunuz mu ? Embriyo genetikten sorunsuz mu geldi ?
Keseyi transferde kaç gün sonra gördünnKizlar hayırlı akşamlar tüp Bebek merkezi yarına çağırdı keseyi görmeye çok heyecanlıyım ve korkuyoum
Evet sor bakalım cnm belki doktorun da uygun görür . Benim 6 gebelik kaybım olduğu için doktorum kendisi bana önerdi . Bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin istediklerimizi hakkımızda hayırlı kılsın inş ama çok meşakkatli bir yol . Şimdi içimde ya genetikten sorunlu gelirse korkusu var . Bu korkulu süreçler zaten bebeklerimizi sağlıkla kucaklayana kadar bitmeyecek gibi .Şimdi okuyunca ben de merak ettim. Benim de her iki transferim kimyasalla sonuçlandığı için doktoruma bu konuyu danışacaktım.
19. Gün keseyi ve bebeği gördükKeseyi transferde kaç gün sonra gördünn
Hayırlı olsunnnn19. Gün keseyi ve bebeği gördük
Öyle vallahi. Almanya’da tabii ki daha rahat olurdu, ama burada o kadar saçmasapan şey yaşadım ki, artık güvenemiyorum. Güven de bu süreçte çok önemli, onu fark ettim. O yüzden eşim de ben de İstanbul kararından gayet memnunuz
Şu an anliyamiyorum ikisi de sanki birde bende bel fıtığı var baya zor oluyor ?Belkide çok yatmaktan olabilirNormal bel ağrısı mi canım yoksa adet sancisi oluyoya o tarz mi ?
Him anladım çok çok geçmiş olsunBenim daha önce 3 kimyasal , 1 kalbi atmadığı için kürtaj , 1 üçüz gebelik erken doğumla kayıp , 1 tane de 6 haftalık düşük var yani toplam 6 gebelik kaybım var onun için oluşan embriyoyu genetik incelemeye göndermeyi önerdi doktorum . Ve temiz gelirse önümüzdeki ay reglimle transfer nasipse . Benim gibi bu süreçlerden geçen arkadaşları merak ettim ben de onun için sordum
Benim tarnsferden sonra hemen geldi ama ben yapamadım 2 saat sonra ancak yaptım beklettim yatarak yapmaya çalıştım olmadıSizde transferden çıkınca hemn yaptınız mı tuvaletinizi yoksa trasferden sonra 2 saat mi beklediniz anlamadımben bekliyemedim hemen yaptım da
Amin canım inşallahBende valla canım hayırlı sonuclarimiz olsun inşallah
Haftaya görüşeceğim ben de, bakalım ne diyecek. Benim de kimyasalla sonuçlanan bu iki transferim dışında 10. haftada kalp atışı durduğu için sonlanan bir doğal gebeliğim ve bir kimyasalım daha var. Genetiğe baktırmak gayet mantıklı olabilir yani. Yolumuz zor ve meşakkatli gerçekten, Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsinEvet sor bakalım cnm belki doktorun da uygun görür . Benim 6 gebelik kaybım olduğu için doktorum kendisi bana önerdi . Bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin istediklerimizi hakkımızda hayırlı kılsın inş ama çok meşakkatli bir yol . Şimdi içimde ya genetikten sorunlu gelirse korkusu var . Bu korkulu süreçler zaten bebeklerimizi sağlıkla kucaklayana kadar bitmeyecek gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?