2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah katlanarak artsın inşallah

Maşallah bende 17 Ağustos transfer oldum benimde beta 8. Gün 168.0 çıktı doktorum pazar gününü bekleyip öyle 2. Testi vermemi söyledi Rabbim sağlıkla ilerlesin

Sizde transferden çıkınca hemn yaptınız mı tuvaletinizi yoksa trasferden sonra 2 saat mi beklediniz anlamadımben bekliyemedim hemen yaptım da

Ne için genetegi gidiyor?ilk defa duydum bende
Benim daha önce 3 kimyasal , 1 kalbi atmadığı için kürtaj , 1 üçüz gebelik erken doğumla kayıp , 1 tane de 6 haftalık düşük var yani toplam 6 gebelik kaybım var onun için oluşan embriyoyu genetik incelemeye göndermeyi önerdi doktorum . Ve temiz gelirse önümüzdeki ay reglimle transfer nasipse . Benim gibi bu süreçlerden geçen arkadaşları merak ettim ben de onun için sordum

Anladım herseyimizle bir mücadele icindeyiz
Öyle vallahi. Almanya’da tabii ki daha rahat olurdu, ama burada o kadar saçmasapan şey yaşadım ki, artık güvenemiyorum. Güven de bu süreçte çok önemli, onu fark ettim. O yüzden eşim de ben de İstanbul kararından gayet memnunuz.

Şimdi okuyunca ben de merak ettim. Benim de her iki transferim kimyasalla sonuçlandığı için doktoruma bu konuyu danışacaktım.
Evet sor bakalım cnm belki doktorun da uygun görür . Benim 6 gebelik kaybım olduğu için doktorum kendisi bana önerdi . Bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin istediklerimizi hakkımızda hayırlı kılsın inş ama çok meşakkatli bir yol . Şimdi içimde ya genetikten sorunlu gelirse korkusu var . Bu korkulu süreçler zaten bebeklerimizi sağlıkla kucaklayana kadar bitmeyecek gibi .

Him anladım çok çok geçmiş olsun İnsalalh bir sıkıntı çıkmadan tarnsfer olursun

Haftaya görüşeceğim ben de, bakalım ne diyecek. Benim de kimyasalla sonuçlanan bu iki transferim dışında 10. haftada kalp atışı durduğu için sonlanan bir doğal gebeliğim ve bir kimyasalım daha var. Genetiğe baktırmak gayet mantıklı olabilir yani. Yolumuz zor ve meşakkatli gerçekten, Allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin
İnşallah sağlıklı gelir ve o embriyonun transferiyle de yavrunuza kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…