- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.421
Düsüklerim.sebebi ile genetik yaptırdık sorunlu gelende oldu benim 6 günde NGS çıktı trasfer daha oadimNe kadar süreçte geliyor ? Neden genetiği uygun gördü doktorunuz acaba ? Ve transfer oldunuz mu ? Embriyo genetikten sorunsuz mu geldi ?
Evet bu yüzden çok emriyo gönder ki o süreçte çok darlanmayasinEvet sor bakalım cnm belki doktorun da uygun görür . Benim 6 gebelik kaybım olduğu için doktorum kendisi bana önerdi . Bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin istediklerimizi hakkımızda hayırlı kılsın inş ama çok meşakkatli bir yol . Şimdi içimde ya genetikten sorunlu gelirse korkusu var . Bu korkulu süreçler zaten bebeklerimizi sağlıkla kucaklayana kadar bitmeyecek gibi .
Hayırlısıyla bu sefer güzel sonuçlar alırsınız inşallahDüsüklerim.sebebi ile genetik yaptırdık sorunlu gelende oldu benim 6 günde NGS çıktı trasfer daha oadim
Teşekkür ederimHayırlısıyla gebelik haberini de alırız inşallah canım, kaç yumurtan vardı peki
Canm benimde transferin 2. Ve 5. gunune kadar bel agrisi yasadim çok kötü bendede fıtık vardı ondanda çok fazla ağrı yaşıyor olabilirizŞu an anliyamiyorum ikisi de sanki birde bende bel fıtığı var baya zor oluyor ?Belkide çok yatmaktan olabilir
Varmıydı canım belirtin ?Kızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Kaçıncı gün embriyosu 8 ci hün 0.01 çıktı ?Kızlar dün 8 günüm btahgc 0.01çıkmıştı yazmıştım bugun sabaha karşı tuvalete çıktığımda altımı sildiğim zaman pembe renkte bir akıntım oldu başkasa gelmedi sabah gtdiğimde kahverengi bir akıntım oldu dün adet günümdü adetimmi gelmeye çalışıyor ama günde iki kezde progeston iğne salınıyorum... Nedendir acabaaa adet mi? Tutunma belirtisimi?
Fiyatı ne kadar göndermenin ? Devlet hastaneleri de gönderiyor mu acaba ? Bana da önerdi ama maddi açıdan yollayamadıkEvet sor bakalım cnm belki doktorun da uygun görür . Benim 6 gebelik kaybım olduğu için doktorum kendisi bana önerdi . Bakalım rabbim sonumuzu hayır etsin istediklerimizi hakkımızda hayırlı kılsın inş ama çok meşakkatli bir yol . Şimdi içimde ya genetikten sorunlu gelirse korkusu var . Bu korkulu süreçler zaten bebeklerimizi sağlıkla kucaklayana kadar bitmeyecek gibi .
Çok bi belirtim yok ara sıra batmalar oluyor kasıklardaVarmıydı canım belirtin ?
Kızlar yetişinnnnnn kafayı yicemKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım hoş geldin
Evet bnde hafif gördüm ama belli bı sure sonra çıktı diyorsun kuruma çizgisi olabilme ihtimali çok yüksek. Bide erken yapmışsın testi,kanda bile 10. Gün yaptırın deniliyor biraz daha bekle İnsallah pozitif görürsünKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
Yok canım var çizgi akşama doğru daha da belli olur inşallah kanda da çıkar hayırlısı olsunKızlar ben bugün yine dayanamayıp idrar testi yaptım 3. Gün embriyosu 8. Gün ben bi şey görüyorum ama siz de görüyor musunuz. ama hemen çıkmadı biraz bekledikten sonra çıktı kuruma çizgisi mi acaba
5. Gün embriyosu ama bugunde pembe renkte ve kahverengte lekelenmem oldu sadece tuvalete gidip altımı sildiğim zaman oldu ikisideKaçıncı gün embriyosu 8 ci hün 0.01 çıktı ?
Anladım kuzum olabilir mis ama normal dir belki üzülmeMaalesef 7. Günde 1.20 çıktııbelki belki deyip duruyorum iştee.
Yok canım var çizgi akşama doğru daha da belli olur inşallah kanda da çıkar hayırlısı olsun
Umarım canım sagolYok canım var çizgi akşama doğru daha da belli olur inşallah kanda da çıkar hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?