2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah canım değerin çok güzel
Gözün aydın canım.

Canım senin dediğini ısrarla sordum benim de aklıma yatmadı bana yardimxi olun boşuna mı umut bağlıyorum acaba 5. Gün embriyosu dedi doktor çıkardı diyor
Elbette çıkabilirdi, ona bir şey demiyoruz zaten. Ama 8. günde tek testle kesip atmak da ne bileyim. Karar sizin kararınız. Ben şahsi fikrimi söylüyorum, daha sonra keşke, acaba dememek için 10. gün tekrar kan verir eğer hâlâ yükselmemişse ilaçları da o zaman bırakırdım. Benim kimyasal olduğuna %100 emin olmama rağmen iki gün sonra verdiğim kan sonucunu almadan ilaçlarımı bırakmadım, sırf sonradan kendimi suçlamamak için. Negatifseniz iki gün sonra da negatif olacaksınız. Ama en azından aklınızda soru işareti kalmamış olur.

Hadi gözünüz aydın
Sağlıkla ilerlesin inşallah

Eşimle de konuştum oda sizin dediklerinizle aynı fikirde ilaçları kullanacağım umudum olmasa da pazartesi gidip test vericem yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim o kdr üzgünüm ki duygularımi anlatamam kendime doktora herşeye kızgınım

İlk testi bugün verdimBenim 5.gün taze transferdi, transferin 8. Günü idrar testi yaptım. Belirgin çıkınca acele ettim testi vermek için. Doktor da verebilirsin pazara kalmamak için dedi ama kan sonucu pazartesi çıkarmış ancak. Boşuna bu günden verdim yani:) Geç olsun güç olmasın diyeyim artık. İnternette aratınca ovitrelle etkisini ilk günden itibaren takip edenler 10 günlük testleri paylaşmış 6.günden sonra çok silik kalıyor. İdrar testinin motivasyonu beklemeyi kolaylaştırır belki. Ne dersiniz benzer tecrübesi olan var mı?

Eklentiler

• IMG_20220826_073858.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 31
Bu konu umut meselesi bile değil. Zaten çok hassas bir konu ve zor bir süreç, doktorunuzun bunu bilmesi gerekir, tecrübeli sonuçta. 8. gün kan testi isteyeni gerçekten ilk kez duyuyorum. Bu kadar erken istememiş olsa bu kadar ikilemde de olmazdınız. Ama 8. günde insanın içinde bir şüphe kalıyor, doktor istediği kadar negatif desin. Yani insanın kendi akıl sağlığı için iki gün sonra testi tekrarlaması daha mantıklı bence. Kendinizi üzmemeye çalışın ne olur. Pazartesi sonuç ne olursa olsun içinizde şüphe kalmayacak en azından. Hafta sonunu size iyi gelecek, kafanızı az da olsa dağıtacak şeylerle geçirin

Çok belirgin, tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…