- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.561
Bana da Ovitrelle etkisi için fazla koyu geliyor. Kan testisiniz güzel çıkar inşallahİlk testi bugün verdimBenim 5.gün taze transferdi, transferin 8. Günü idrar testi yaptım. Belirgin çıkınca acele ettim testi vermek için. Doktor da verebilirsin pazara kalmamak için dedi ama kan sonucu pazartesi çıkarmış ancak. Boşuna bu günden verdim yani:) Geç olsun güç olmasın diyeyim artık. İnternette aratınca ovitrelle etkisini ilk günden itibaren takip edenler 10 günlük testleri paylaşmış 6.günden sonra çok silik kalıyor. İdrar testinin motivasyonu beklemeyi kolaylaştırır belki. Ne dersiniz benzer tecrübesi olan var mı?
Amin teşekkür ederimHadi gözünüz aydın
Sağlıkla ilerlesin inşallah
Üzülmeyin ve olumsuzlukları düşünmeyin hep güzel düşünün inşaallah pozitif görürsünüzEşimle de konuştum oda sizin dediklerinizle aynı fikirde ilaçları kullanacağım umudum olmasa da pazartesi gidip test vericem yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimo kdr üzgünüm ki duygularımi anlatamam kendime doktora herşeye kızgınım
Çok güzel mutlu son olmuş hikayeniz umarım benimde öyle olur. Az önce gezinirken öğrendim ki transferden önce kan alınıp hormonlara bakılıyormus mesela prolaktin yüksekse transfer iptal oluyormuş çünkü tutunmayı engelliyormuş. Ben dün transfer oldum benden ne kan alındı ne muane direk transfer oldum.Evet 5. Gün dondurulmuş. Şimdi 5 haftamız bitti. Yüreğini ferah tut. Tutunacak olan hertürlü tutunur.
Ben de sana diyorumki bunları kafaya takma. Benden de alınmadı öyle bir kan. Doktordan doktora klinikten kiliniğe değişen birşey. Herbirimizin kullandığı ilaçlar da tıpatıp aynı değil. Burada gereksiz bilgi kirliliği okuyacağına aç bir roman oku...bebiş daha çok huzur bulurÇok güzel mutlu son olmuş hikayeniz umarım benimde öyle olur. Az önce gezinirken öğrendim ki transferden önce kan alınıp hormonlara bakılıyormus mesela prolaktin yüksekse transfer iptal oluyormuş çünkü tutunmayı engelliyormuş. Ben dün transfer oldum benden ne kan alındı ne muane direk transfer oldum.
Benimde 18 ağustosda oldu transferim 5 gün embriyosu dünki kan tahlilim 0.01 çıktı 12 günüm 30 ağustos'ta dolar bana tutmadı ama şans var deyip 30 ağustosa kadar ilaçlarıma devam etmemi ve kan tahlilini tekrarlamımı söyledi...Kızlar 19 Ağustos da iki transfer oldum 1.2 çıktı sonucum doktorum ilaçlarımi bırakmamı tutmadığını söyledi
Ben günlerdir her fırsatta forumdayım 8. Gün kan testiyle karar veren doktor sizde duydum ilk defa. Bana 10. Gün demişlerdi ama sonuç ne olursa olsun 2 gün sonra tekrar yapılacak dediler. Hatta bu sayfada 11.gün çok düşük başlayıp sonradan artış olduğunu yazan biri vardı. İnşallah çıkar sonraki testinizde.Eşimle de konuştum oda sizin dediklerinizle aynı fikirde ilaçları kullanacağım umudum olmasa da pazartesi gidip test vericem yardımcı olduğunuz için teşekkür ederimo kdr üzgünüm ki duygularımi anlatamam kendime doktora herşeye kızgınım
Prolaktin değeri herkes için önemli bir değer değil ki. Hele dondurulmuş transferde bakılmasının bir önemi yok. Şu an boşu boşuna evham yapıyorsunuz olmayan bir şey için. Doktorunuz olumsuz bir şey olsa niye transfer yaptırsın Allah aşkına. Burada kaç kişiyiz, her birimizde benzer olduğu kadar farklı olan da birçok işlem, metot vs var. Daha ilk günden bu süreci olduğundan daha zor hâle getirmeyin, rahatınıza bakın ve pozitif düşününÇok güzel mutlu son olmuş hikayeniz umarım benimde öyle olur. Az önce gezinirken öğrendim ki transferden önce kan alınıp hormonlara bakılıyormus mesela prolaktin yüksekse transfer iptal oluyormuş çünkü tutunmayı engelliyormuş. Ben dün transfer oldum benden ne kan alındı ne muane direk transfer oldum.
Hayirlisi canımBenimde 18 ağustosda oldu transferim 5 gün embriyosu dünki kan tahlilim 0.01 çıktı 12 günüm 30 ağustos'ta dolar bana tutmadı ama şans var deyip 30 ağustosa kadar ilaçlarıma devam etmemi ve kan tahlilini tekrarlamımı söyledi...
Ben 18 ağustosta transfer oldum bende 8.gnde yaptım tahlili 0.01 çıktı ama bana 12 güne kadar bırakma devam et şans var dedi ve 30 ağustosa kadar ilaçlarıma devam edip o gün tekrardan tahlil yapacağım hatda bugünde lekelenmelerim oldu umarımm 3-4 günde değişir tutunur....Yanlış mı anladım, 19. Ağustos’ta transfer oldunuz ve 27. Ağustos’ta test istedi doktorunuz? 8. günde test istenildiğini ilk defa duyuyorum. Doktorunuz elbette daha iyi bilir, fakat ben sizin yerinizde olsam ilaçları şu an bırakamazdım. İki gün sonra tekrar kan verin. Yükselmezse o zaman bırakırsınız.
Dün üzülmüştüm sonra küçükte olsa 3-4 gün içinde şansım var deyip üzülmeyi bıraktım hatda bugunde lekelenmelerim oldu doktr yerleşme olabilir dedi belki o şans döner ve 3-4 günde değişir...Hayirlisi canımüzme kendini nasip daha var zamanın olur inşallah ben ne kan tahlili ne de test yaptım günümü bekliyorum zor benim için dayanmaya calisiyorum
Benimde 18 ağustosda oldu transferim 5 gün embriyosu dünki kan tahlilim 0.01 çıktı 12 günüm 30 ağustos'ta dolar bana tutmadı ama şans var deyip 30 ağustosa kadar ilaçlarıma devam etmemi ve kan tahlilini tekrarlamımı söyledi...
Ben de daha önce hiç duymadım ve oturduğum yerde ben kuruldum doktora, K Kelebek263 ’ü düşünemiyorum bile. Bu kadar hassas bir konuda bu kadar düşüncesizliğe anlam veremiyorum.Ben günlerdir her fırsatta forumdayım 8. Gün kan testiyle karar veren doktor sizde duydum ilk defa. Bana 10. Gün demişlerdi ama sonuç ne olursa olsun 2 gün sonra tekrar yapılacak dediler. Hatta bu sayfada 11.gün çok düşük başlayıp sonradan artış olduğunu yazan biri vardı. İnşallah çıkar sonraki testinizde.
İnşallahDün üzülmüştüm sonra küçükte olsa 3-4 gün içinde şansım var deyip üzülmeyi bıraktım hatda bugunde lekelenmelerim oldu doktr yerleşme olabilir dedi belki o şans döner ve 3-4 günde değişir...
Ben de daha önce hiç duymadım ve oturduğum yerde ben kuruldum doktora, K Kelebek263 ’ü düşünemiyorum bile. Bu kadar hassas bir konuda bu k
Kurulmamak elde değilBen de daha önce hiç duymadım ve oturduğum yerde ben kuruldum doktora, K Kelebek263 ’ü düşünemiyorum bile. Bu kadar hassas bir konuda bu kadar düşüncesizliğe anlam veremiyorum.
İnşallah güzel haberler alırızİnşallahBende sonucu merakla bekliyorum transfer günüyle beraber 8 gün onu saymazsak 7.Gunumdeyim az kaldı bu hafta ogrenicem insalalh bende inslah güzel sonuçlar alırım
İnşallah hayırlısı olsun teşekkür ederimÜzülmeyin ve olumsuzlukları düşünmeyin hep güzel düşünün inşaallah pozitif görürsünüz
Anladım kuzum doktorum öyle olumsuz konuşmasına rağmen bende ilaçları kullanicam pazartesi gidip kan testi vericem tekrar ama öyle kesitirip attı ki saatlerdir ağlıyorumBenimde 18 ağustosda oldu transferim 5 gün embriyosu dünki kan tahlilim 0.01 çıktı 12 günüm 30 ağustos'ta dolar bana tutmadı ama şans var deyip 30 ağustosa kadar ilaçlarıma devam etmemi ve kan tahlilini tekrarlamımı söyledi...
1 i direk negatif diğeri kimyasal dedi. Embriyo kaynaklımış ama testte sağlam gelmişti. Bu sefer göndermedik bizde şansa dedik. Haziran’da tekrar kimyasal yaşadım şimdi pozitifdyiZ. İnşallah sağlıkla sona ulaşırızSenin sağlıklı gelenlerin tutmamasına doktor ne demişti peki? Şimdi hamilesin sanırım bu da pgtlü mi?
İnşallah canım teşekkür ederim desteklerin için inan ilaçları kullanip pazartesi günü tekrar test vericem bakalım ne çıkacakBen günlerdir her fırsatta forumdayım 8. Gün kan testiyle karar veren doktor sizde duydum ilk defa. Bana 10. Gün demişlerdi ama sonuç ne olursa olsun 2 gün sonra tekrar yapılacak dediler. Hatta bu sayfada 11.gün çok düşük başlayıp sonradan artış olduğunu yazan biri vardı. İnşallah çıkar sonraki testinizde.
Evet kuzum bir çok kişi hem fikir bu konuda eşim bile arastirdiklarina göre ben inanmıyorum içime sinmedi diyor tekrar test yapalım pazartesi dedi ısrarla sormama rağmen ilaçları bırak yok dedi ben yine de test vercem deyince tmm siz bilirsiniz dedi ama ztn şuan yaşadığım stres anlatamam yani olacağı varsa da bu yaşadıklarım dan sonea bilemedimBen de daha önce hiç duymadım ve oturduğum yerde ben kuruldum doktora, K Kelebek263 ’ü düşünemiyorum bile. Bu kadar hassas bir konuda bu kadar düşüncesizliğe anlam veremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?