2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bana da Ovitrelle etkisi için fazla koyu geliyor. Kan testisiniz güzel çıkar inşallah

Üzülmeyin ve olumsuzlukları düşünmeyin hep güzel düşünün inşaallah pozitif görürsünüz

Evet 5. Gün dondurulmuş. Şimdi 5 haftamız bitti. Yüreğini ferah tut. Tutunacak olan hertürlü tutunur.
Çok güzel mutlu son olmuş hikayeniz umarım benimde öyle olur. Az önce gezinirken öğrendim ki transferden önce kan alınıp hormonlara bakılıyormus mesela prolaktin yüksekse transfer iptal oluyormuş çünkü tutunmayı engelliyormuş. Ben dün transfer oldum benden ne kan alındı ne muane direk transfer oldum.

Ben de sana diyorumki bunları kafaya takma. Benden de alınmadı öyle bir kan. Doktordan doktora klinikten kiliniğe değişen birşey. Herbirimizin kullandığı ilaçlar da tıpatıp aynı değil. Burada gereksiz bilgi kirliliği okuyacağına aç bir roman oku...bebiş daha çok huzur bulur

Kızlar 19 Ağustos da iki transfer oldum 1.2 çıktı sonucum doktorum ilaçlarımi bırakmamı tutmadığını söyledi
Benimde 18 ağustosda oldu transferim 5 gün embriyosu dünki kan tahlilim 0.01 çıktı 12 günüm 30 ağustos'ta dolar bana tutmadı ama şans var deyip 30 ağustosa kadar ilaçlarıma devam etmemi ve kan tahlilini tekrarlamımı söyledi...

Ben günlerdir her fırsatta forumdayım 8. Gün kan testiyle karar veren doktor sizde duydum ilk defa. Bana 10. Gün demişlerdi ama sonuç ne olursa olsun 2 gün sonra tekrar yapılacak dediler. Hatta bu sayfada 11.gün çok düşük başlayıp sonradan artış olduğunu yazan biri vardı. İnşallah çıkar sonraki testinizde.

Prolaktin değeri herkes için önemli bir değer değil ki. Hele dondurulmuş transferde bakılmasının bir önemi yok. Şu an boşu boşuna evham yapıyorsunuz olmayan bir şey için. Doktorunuz olumsuz bir şey olsa niye transfer yaptırsın Allah aşkına. Burada kaç kişiyiz, her birimizde benzer olduğu kadar farklı olan da birçok işlem, metot vs var. Daha ilk günden bu süreci olduğundan daha zor hâle getirmeyin, rahatınıza bakın ve pozitif düşünün

Hayirlisi canım üzme kendini nasip daha var zamanın olur inşallah ben ne kan tahlili ne de test yaptım günümü bekliyorum zor benim için dayanmaya calisiyorum

Ben 18 ağustosta transfer oldum bende 8.gnde yaptım tahlili 0.01 çıktı ama bana 12 güne kadar bırakma devam et şans var dedi ve 30 ağustosa kadar ilaçlarıma devam edip o gün tekrardan tahlil yapacağım hatda bugünde lekelenmelerim oldu umarımm 3-4 günde değişir tutunur....

Hayirlisi canım üzme kendini nasip daha var zamanın olur inşallah ben ne kan tahlili ne de test yaptım günümü bekliyorum zor benim için dayanmaya calisiyorum
Dün üzülmüştüm sonra küçükte olsa 3-4 gün içinde şansım var deyip üzülmeyi bıraktım hatda bugunde lekelenmelerim oldu doktr yerleşme olabilir dedi belki o şans döner ve 3-4 günde değişir...

Ben de daha önce hiç duymadım ve oturduğum yerde ben kuruldum doktora, K Kelebek263 ’ü düşünemiyorum bile. Bu kadar hassas bir konuda bu kadar düşüncesizliğe anlam veremiyorum.

İnşallah Bende sonucu merakla bekliyorum transfer günüyle beraber 8 gün onu saymazsak 7.Gunumdeyim az kaldı bu hafta ogrenicem insalalh bende inslah güzel sonuçlar alırım

Ben de daha önce hiç duymadım ve oturduğum yerde ben kuruldum doktora, K Kelebek263 ’ü düşünemiyorum bile. Bu kadar hassas bir konuda bu k

Ben de daha önce hiç duymadım ve oturduğum yerde ben kuruldum doktora, K Kelebek263 ’ü düşünemiyorum bile. Bu kadar hassas bir konuda bu kadar düşüncesizliğe anlam veremiyorum.
Kurulmamak elde değil 12 günü tamamlaması gerekiyor bence herkesin 8 günde kan tahlilinde çıkacak diye birşey yok

Anladım kuzum doktorum öyle olumsuz konuşmasına rağmen bende ilaçları kullanicam pazartesi gidip kan testi vericem tekrar ama öyle kesitirip attı ki saatlerdir ağlıyorum çok kızgınım

Senin sağlıklı gelenlerin tutmamasına doktor ne demişti peki? Şimdi hamilesin sanırım bu da pgtlü mi?
1 i direk negatif diğeri kimyasal dedi. Embriyo kaynaklımış ama testte sağlam gelmişti. Bu sefer göndermedik bizde şansa dedik. Haziran’da tekrar kimyasal yaşadım şimdi pozitifdyiZ. İnşallah sağlıkla sona ulaşırız

İnşallah canım teşekkür ederim desteklerin için inan ilaçları kullanip pazartesi günü tekrar test vericem bakalım ne çıkacak

Evet kuzum bir çok kişi hem fikir bu konuda eşim bile arastirdiklarina göre ben inanmıyorum içime sinmedi diyor tekrar test yapalım pazartesi dedi ısrarla sormama rağmen ilaçları bırak yok dedi ben yine de test vercem deyince tmm siz bilirsiniz dedi ama ztn şuan yaşadığım stres anlatamam yani olacağı varsa da bu yaşadıklarım dan sonea bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…