- 26 Ağustos 2022
- 636
- 868
- 33
- 36
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.581
Bende dün üzülmüştüm 0.01i görünce bende ağlamıştım başka embriyomda yok tedavi için başa dönmem gerekiyor eğer tutmadıysaAnladım kuzum doktorum öyle olumsuz konuşmasına rağmen bende ilaçları kullanicam pazartesi gidip kan testi vericem tekrar ama öyle kesitirip attı ki saatlerdir ağlıyorumçok kızgınım
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar selam bende ikinci testimi verdim sabah 8. Gün beta 168.0
10. Gün beta 359,58 çıktı
Doktorum artış 2 katından fazla olduğu icin test yapma daha 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah çok garip bi duyguymuş inşallah kalp atışını da hayırlısıyla duyarım
Vallaha çok sevindim inan ki ,insan işte ümitsizliğe düşüyor çok şükür rabbime devamı gelsin katlanarak artsınKızlar bugün tekrar kaset test yaptım. Foto atıyorum. Koyulaşma var sanki bakar mısınız
Tebrikler canımKızlar selam bende ikinci testimi verdim sabah 8. Gün beta 168.0
Doktorum artış 2 katından fazla olduğu icin test yapma daha 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah çok garip bi duyguymuş inşallah kalp atışını da hayırlısıyla duyarım
İnşallah CanımVallaha çok sevindim inan ki ,insan işte ümitsizliğe düşüyor çok şükür rabbime devamı gelsin katlanarak artsın
Canım darısı başımızabenim 5-6-7. Gün testlerim hergun test yapıyorum artık heralde kan testine kadar yapicam bu gidişleolumsuzu goruceksem de bu şekilde göreyim Rabbim nasip ettiyse olacak zaten ötesi yok
Bende ovitrelle iğne yapıldı transferin ikinci günü 8 gün test yaptım pozitif cikinca kan verdim 206 çıktıİlk testi bugün verdimBenim 5.gün taze transferdi, transferin 8. Günü idrar testi yaptım. Belirgin çıkınca acele ettim testi vermek için. Doktor da verebilirsin pazara kalmamak için dedi ama kan sonucu pazartesi çıkarmış ancak. Boşuna bu günden verdim yani:) Geç olsun güç olmasın diyeyim artık. İnternette aratınca ovitrelle etkisini ilk günden itibaren takip edenler 10 günlük testleri paylaşmış 6.günden sonra çok silik kalıyor. İdrar testinin motivasyonu beklemeyi kolaylaştırır belki. Ne dersiniz benzer tecrübesi olan var mı?
İnşallah ay olumlu düşünmek sana da bebeğinde iyi gelcek herşey iyi gidiyor benceİnşallah Canım
İnşallah sağlıklıdır.
Ki yine negatif çıkabilir, bunda bir şey yok. Ama ne olursa olsun şüphe kalmamalı. Böyle 8. günde kestirip atınca sonuç havada kalıyor gibi oluyor. Hiç anlamadım doğrusu.Kurulmamak elde değil12 günü tamamlaması gerekiyor bence herkesin 8 günde kan tahlilinde çıkacak diye birşey yok
Çok üzüldüm yani ben bu mutluluga birlikte erisiriz sanmistim nasil tarif etsem icimdeki uzuntuyu bilemedimDoktorum direkt negatif dedi kuzum blmyrm çok üzgünüm
Teşekkürler maria_ inşallah kan testi doğrulaması da gelir pazartesiÇok belirgin, tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah
Teşekkürler, inşallah shmillyBana da Ovitrelle etkisi için fazla koyu geliyor. Kan testisiniz güzel çıkar inşallah
Ah maşallah sağlıkla büyüsünBende ovitrelle iğne yapıldı transferin ikinci günü 8 gün test yaptım pozitif cikinca kan verdim 206 çıktıbuda kaset testim
Ne olur kendinizi üzmeyin daha fazla.Evet kuzum bir çok kişi hem fikir bu konuda eşim bile arastirdiklarina göre ben inanmıyorum içime sinmedi diyor tekrar test yapalım pazartesi dedi ısrarla sormama rağmen ilaçları bırak yok dedi ben yine de test vercem deyince tmm siz bilirsiniz dedi ama ztn şuan yaşadığım stres anlatamam yani olacağı varsa da bu yaşadıklarım dan sonea bilemedim
Canm genetik ne sıkıntıniz var benim de 1 embriyom saglikli geldi transfer oldumKızlar pgt sonucum çıktı, 2 embriyo gitmişti, 1 tanesi sağlıklı geldi. Sağlıklı gelen embriyom 4AA, hasta olan embriyom 5AA. İyi ki yaptırmışız diyorum şimdi ama sadece 1 tane var ve başka dondurulmuşum da yok. Dün de rahme çizik atıldı şimdi regl olunca da dondurulmuş transfer olacağım. Benim gibi tek embriyosu sağlıklı gelip hamile olan oldu mu?
Evet ya maasallah okadar çok sevindim ki bak erkenden üzulup canıni sikmistinKızlar bugün tekrar kaset test yaptım. Foto atıyorum. Koyulaşma var sanki bakar mısınız
Yaaaa canımm nasıl umut oldun bılemezsınnn cookkk sevındımmKızlar ölüyorum sevinçten daha cok erken sevinmek icin biliyorum ama artik en azindan ümidim vardegerim yükselmiş şükür inşallah yukselmeye devam eder melekomelek inşallah seninkide yükselecek peperutka90 erken yaptirmanin cezasini cektim 2gundur... aslinda dr pazartesi istedi ama dayanamayip bugün de verdim...
16 agustos transfer 3.gun embrıyosu
9.gun --19
11. Gun--52
Insallah devam eder artış
Aynen öyle bir umut inşallah yükselirKi yine negatif çıkabilir, bunda bir şey yok. Ama ne olursa olsun şüphe kalmamalı. Böyle 8. günde kestirip atınca sonuç havada kalıyor gibi oluyor. Hiç anlamadım doğrusu.
Sizin için de hayırlısı olur inşallah
Bir umut belki değeriniz artar
Hadi inşallah canmYaaaa canımm nasıl umut oldun bılemezsınnn cookkk sevındımmallaahh darısı başımaa yarabbbımmmmmm . Benımde bugun 9. Gün akşam kan verecektım ama yok vermıcemm canım demekkı biz 3. Günlerin degerıı daha sonra artıyoorr . Benımde idrara bak artış var sabah yoktu baksana
Kesinlikle koyulasma var canim hic strese sokma kendini yarin guzel haberlerini bekliyorum. Mutlaka etiketle beniKızlar bugün tekrar kaset test yaptım. Foto atıyorum. Koyulaşma var sanki bakar mısınız
Maşallah allah sağlıcakla tamamina erdirsinKızlar selam bende ikinci testimi verdim sabah 8. Gün beta 168.0
Ay masallah ne kadar guzel cikmis testİlk testi bugün verdimBenim 5.gün taze transferdi, transferin 8. Günü idrar testi yaptım. Belirgin çıkınca acele ettim testi vermek için. Doktor da verebilirsin pazara kalmamak için dedi ama kan sonucu pazartesi çıkarmış ancak. Boşuna bu günden verdim yani:) Geç olsun güç olmasın diyeyim artık. İnternette aratınca ovitrelle etkisini ilk günden itibaren takip edenler 10 günlük testleri paylaşmış 6.günden sonra çok silik kalıyor. İdrar testinin motivasyonu beklemeyi kolaylaştırır belki. Ne dersiniz benzer tecrübesi olan var mı?
Canim Senin endise etmene hic gerek yok inan testini gordum bugünkü gayet koyulasmisti guzel haberlerini alacagiz inşallah.. bizim biraz sabretmemiz gerekiyormus 3.gun embrıyolari olarakYaaaa canımm nasıl umut oldun bılemezsınnn cookkk sevındımmallaahh darısı başımaa yarabbbımmmmmm . Benımde bugun 9. Gün akşam kan verecektım ama yok vermıcemm canım demekkı biz 3. Günlerin degerıı daha sonra artıyoorr . Benımde idrara bak artış var sabah yoktu baksana
Kız ben sevinemiyorum valla.Evet ya maasallah okadar çok sevindim ki bak erkenden üzulup canıni sikmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?