2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Anladım kuzum doktorum öyle olumsuz konuşmasına rağmen bende ilaçları kullanicam pazartesi gidip kan testi vericem tekrar ama öyle kesitirip attı ki saatlerdir ağlıyorum çok kızgınım
Bende dün üzülmüştüm 0.01i görünce bende ağlamıştım başka embriyomda yok tedavi için başa dönmem gerekiyor eğer tutmadıysa
Ama küçükde olsa bir şans var dedi ilaçları bırakma tekrar tahlil yaptır
Sende daha günün var bekle herkesin 7-8 günde kanında çıkacak diye birşey olsa niçin 12 gün bekletsinler
Üzülme inanki o değişim olacaksa etkilenmesin tutunsun... İnanki olsun daha günün umudun var
Ben öyle yapıyorum sende yap...

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah bizim içinde dua et olur mu

Tebrikler canım

benim 5-6-7. Gün testlerim hergun test yapıyorum artık heralde kan testine kadar yapicam bu gidişle olumsuzu goruceksem de bu şekilde göreyim Rabbim nasip ettiyse olacak zaten ötesi yok
Canım darısı başımıza bende salı test vercem merkezde,ama evde idrar testi yapmadım16 agustosta transfer olmuştum.hangi testi aldın peki

Bende ovitrelle iğne yapıldı transferin ikinci günü 8 gün test yaptım pozitif cikinca kan verdim 206 çıktıbuda kaset testim

Eklentiler

• IMG_20220812_161142.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 49
Kurulmamak elde değil 12 günü tamamlaması gerekiyor bence herkesin 8 günde kan tahlilinde çıkacak diye birşey yok
Ki yine negatif çıkabilir, bunda bir şey yok. Ama ne olursa olsun şüphe kalmamalı. Böyle 8. günde kestirip atınca sonuç havada kalıyor gibi oluyor. Hiç anlamadım doğrusu.
Sizin için de hayırlısı olur inşallah
Bir umut belki değeriniz artar

Çok belirgin, tebrik ederim sağlıkla doğsun inşallah
Teşekkürler maria_ inşallah kan testi doğrulaması da gelir pazartesi

Bana da Ovitrelle etkisi için fazla koyu geliyor. Kan testisiniz güzel çıkar inşallah
Teşekkürler, inşallah shmilly
Bende ovitrelle iğne yapıldı transferin ikinci günü 8 gün test yaptım pozitif cikinca kan verdim 206 çıktıbuda kaset testim
Ah maşallah sağlıkla büyüsün ovitrelle transferden 36 saat önce oluyordu sende sonradan tekrar mı yapıldı?

Ne olur kendinizi üzmeyin daha fazla.
Sonucunuz her türlü negatif olabilir, bunda bir şey yok ama doktorunuzunki de büyük düşüncesizlik.
Siz kendinize odaklanın şimdi, doktorunuzu düşünmeyin. İki gün daha ilaç almaktan bir şey olmaz, hem bakarsınız sonunda güzel bir sürprizle karşılaşırsınız. Öyle bir şey olmasını yürekten diliyorum sizin için
Olmasa dahi siz elinizden geleni yapmış olacaksınız ve soru işareti olmadan önünüze bakabileceksiniz.

Canm genetik ne sıkıntıniz var benim de 1 embriyom saglikli geldi transfer oldum

Yaaaa canımm nasıl umut oldun bılemezsınnn cookkk sevındımm allaahh darısı başımaa yarabbbımmmmmm . Benımde bugun 9. Gün akşam kan verecektım ama yok vermıcemm canım demekkı biz 3. Günlerin degerıı daha sonra artıyoorr . Benımde idrara bak artış var sabah yoktu baksana

Eklentiler

• 15DA93D5-82B3-4578-A6E5-717E085A24A7.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 72
Aynen öyle bir umut inşallah yükselir

Hadi inşallah canm

Kızlar bugün tekrar kaset test yaptım. Foto atıyorum. Koyulaşma var sanki bakar mısınız
Kesinlikle koyulasma var canim hic strese sokma kendini yarin guzel haberlerini bekliyorum. Mutlaka etiketle beni
Maşallah allah sağlıcakla tamamina erdirsin
Ay masallah ne kadar guzel cikmis test hasretiz böyle cizgilere saglicakla dogsun minik
Canim Senin endise etmene hic gerek yok inan testini gordum bugünkü gayet koyulasmisti guzel haberlerini alacagiz inşallah.. bizim biraz sabretmemiz gerekiyormus 3.gun embrıyolari olarak

Merhaba bende 18 Ağustos ta dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 9. Gün dayanamayıp test yaptım evde ama negatif çıktı sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…