- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.601
Hadi umutla bekliyoruz inşallahKız ben sevinemiyorum valla.
Yarın bi tekrar kan testi yapayım da netleşsin artık.
Burda gerçekten o zor süreci bir sekilde birlikte geciriyoruz birbirimizden güç buluyorum ben kendi adima sizlerle uzaktan da olsa bi bağ kuruyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasiniz en kisa zamanda hepimiz bebiskolarimiza kavuşalım, evlat hasreti cektirmesin Allahım..Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahbizim içinde dua et olur mu
Birşey hissetmiyorum negatif diyince Allah var çok üzüldüm Allahım İnş pozitif görür arkadaş dedim. Öyle yazdığınızda yeni transfer olmuştum(3.gün embriyo tek). Sonra ben de hiçbirşey hissetmemeye başladım hala da öyle ve büyük hayal kırıklığındaydım. Sonra sonucu yazdınız Allahım şükür İnş sağlıklı devam eder ve darısı başıma olur ve İnş biz yanılmış oluruz negatif hissederek dedim. Ben de ptesi test yapacağım transferin 11.günü olacak. Göğüs dolu olur derler kuş gibi, akıntı olabilir derler kupkuruyum, yerleşme lekesi olabilir derler ben de yok,batmalar olabilir derler vallahi oda yok:) bu kadar yokluğa çıkarsa gel de mucize demeKız ben sevinemiyorum valla.
Yarın bi tekrar kan testi yapayım da netleşsin artık.
Genetik bir sıkıntımız yok ama azospermi var. Bir kimyasal 2 negatif sonrası herşeyi yapalım istedik. Bu yüzden pgt, histereskopide çizik ve embriyo glue yapacağızCanm genetik ne sıkıntıniz var benim de 1 embriyom saglikli geldi transfer oldum
Teşekkürler canımTebrikler canım
Yani embriyo pgt den geçse bile mi sağlıksız oluyormuş. Öyleyse yaptırmanın da bir faydası yok tabi..1 i direk negatif diğeri kimyasal dedi. Embriyo kaynaklımış ama testte sağlam gelmişti. Bu sefer göndermedik bizde şansa dedik. Haziran’da tekrar kimyasal yaşadım şimdi pozitifdyiZ. İnşallah sağlıkla sona ulaşırız
Amin darısı isteyen bekleyen herkesin başınaCanım darısı başımızabende salı test vercem merkezde,ama evde idrar testi yapmadım16 agustosta transfer olmuştum.hangi testi aldın peki
Aminn inşallahKesinlikle koyulasma var canim hic strese sokma kendini yarin guzel haberlerini bekliyorum. Mutlaka etiketle beni
Maşallah allah sağlıcakla tamamina erdirsin
Ay masallah ne kadar guzel cikmis testhasretiz böyle cizgilere saglicakla dogsun minik
Canim Senin endise etmene hic gerek yok inan testini gordum bugünkü gayet koyulasmisti guzel haberlerini alacagiz inşallah.. bizim biraz sabretmemiz gerekiyormus 3.gun embrıyolari olarak
Evde idrar testi yerine kanda baktırın lütfen kendiniz üzmeyin idrarda çıkmayabilirMerhaba bende 18 Ağustos ta dondurulmuş embriyo transferi oldum bugün 9. Gün dayanamayıp test yaptım evde ama negatif çıktı sonuç
Teşekkürler canım deneyecek olursam aklımda bulunsunAmin darısı isteyen bekleyen herkesin başınaBen bu testi aldim internetten almıştım ilk transferimden kalma
Çok sağol canımBirşey hissetmiyorum negatif diyince Allah var çok üzüldüm Allahım İnş pozitif görür arkadaş dedim. Öyle yazdığınızda yeni transfer olmuştum(3.gün embriyo tek). Sonra ben de hiçbirşey hissetmemeye başladım hala da öyle ve büyük hayal kırıklığındaydım. Sonra sonucu yazdınız Allahım şükür İnş sağlıklı devam eder ve darısı başıma olur ve İnş biz yanılmış oluruz negatif hissederek dedim. Ben de ptesi test yapacağım transferin 11.günü olacak. Göğüs dolu olur derler kuş gibi, akıntı olabilir derler kupkuruyum, yerleşme lekesi olabilir derler ben de yok,batmalar olabilir derler vallahi oda yok:) bu kadar yokluğa çıkarsa gel de mucize demeŞuan var mı birşeyler peki?
Gerçekten kesin sonucu cikartiyorTeşekkürler canım deneyecek olursam aklımda bulunsun
Benim hala hiç belirtim ya bitek ara ara karın altinda 1-2 saniyelik ağrılarım oluyor o kadarÇok sağol canım
Bizi biz anlıyoruz işte.
Göğüslerim şişti hassaslaştı.
Kokulara biraz hassasiyetim var ama öyle aman aman değil.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Evde idrar testi yerine kanda baktırın lütfen kendiniz üzmeyin idrarda çıkmayab
Tşk ederim bende öyle düşünüyorum 12. Günde kan testi yaptırıcam inş kanda pozitif olurEvde idrar testi yerine kanda baktırın lütfen kendiniz üzmeyin idrarda çıkmayabilir
Allahım sen durumu biliyorsun çok aminBenim hala hiç belirtim ya bitek ara ara karın altinda 1-2 saniyelik ağrılarım oluyor o kadar
Amin inşallah canım benimde bugün 6. Günüm tekrat test yapmaya korktum valla haftaya netlesir sonucum insallah bende pozitifleri görürüm 4 senelik hasretligime kavusurumBurda gerçekten o zor süreci bir sekilde birlikte geciriyoruz birbirimizden güç buluyorum ben kendi adima sizlerle uzaktan da olsa bi bağ kuruyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasiniz en kisa zamanda hepimiz bebiskolarimiza kavuşalım, evlat hasreti cektirmesin Allahım..
Öyle gerçekten güven çok önemliÖyle vallahi. Almanya’da tabii ki daha rahat olurdu, ama burada o kadar saçmasapan şey yaşadım ki, artık güvenemiyorum. Güven de bu süreçte çok önemli, onu fark ettim. O yüzden eşim de ben de İstanbul kararından gayet memnunuz.
İnşallah canımİnşallah güzel haberler alırız
Çok şükürKızlar bugün tekrar kaset test yaptım. Foto atıyorum. Koyulaşma var sanki bakar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?