2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah bizim içinde dua et olur mu
Burda gerçekten o zor süreci bir sekilde birlikte geciriyoruz birbirimizden güç buluyorum ben kendi adima sizlerle uzaktan da olsa bi bağ kuruyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarımdasiniz en kisa zamanda hepimiz bebiskolarimiza kavuşalım, evlat hasreti cektirmesin Allahım..

Kız ben sevinemiyorum valla.
Yarın bi tekrar kan testi yapayım da netleşsin artık.
Birşey hissetmiyorum negatif diyince Allah var çok üzüldüm Allahım İnş pozitif görür arkadaş dedim. Öyle yazdığınızda yeni transfer olmuştum(3.gün embriyo tek). Sonra ben de hiçbirşey hissetmemeye başladım hala da öyle ve büyük hayal kırıklığındaydım. Sonra sonucu yazdınız Allahım şükür İnş sağlıklı devam eder ve darısı başıma olur ve İnş biz yanılmış oluruz negatif hissederek dedim. Ben de ptesi test yapacağım transferin 11.günü olacak. Göğüs dolu olur derler kuş gibi, akıntı olabilir derler kupkuruyum, yerleşme lekesi olabilir derler ben de yok,batmalar olabilir derler vallahi oda yok:) bu kadar yokluğa çıkarsa gel de mucize deme Şuan var mı birşeyler peki?

Yani embriyo pgt den geçse bile mi sağlıksız oluyormuş. Öyleyse yaptırmanın da bir faydası yok tabi..

Canım darısı başımıza bende salı test vercem merkezde,ama evde idrar testi yapmadım16 agustosta transfer olmuştum.hangi testi aldın peki
Amin darısı isteyen bekleyen herkesin başına Ben bu testi aldim internetten almıştım ilk transferimden kalma

Eklentiler

• image.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 24
Aminn inşallah

Çok sağol canım
Bizi biz anlıyoruz işte.
Göğüslerim şişti hassaslaştı.
Kokulara biraz hassasiyetim var ama öyle aman aman değil.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Çok sağol canım
Bizi biz anlıyoruz işte.
Göğüslerim şişti hassaslaştı.
Kokulara biraz hassasiyetim var ama öyle aman aman değil.
İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Benim hala hiç belirtim ya bitek ara ara karın altinda 1-2 saniyelik ağrılarım oluyor o kadar

Amin inşallah canım benimde bugün 6. Günüm tekrat test yapmaya korktum valla haftaya netlesir sonucum insallah bende pozitifleri görürüm 4 senelik hasretligime kavusurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…