2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bu arada kızlar benim vücut progestan ignelere karşı hassasiyet oluşturdu maalesef.
Affedersiniz kaba etimde heryerim yumru olunca hemşirem doktorunla konuş başka bir çare bulsun dedi. Vücut tepki gösteriyor dedi.
Bende doktorunla konuştum proluton depot 500mg iğne ile değiştirdi. Her 3 günde bir kalçadan olacaksın dedi. Bugün ilk iğneyi yapacağız ama çok tedirgin oldum kalçamdan dolayı herşey eziyet haline geldi. Hungur hungur ağlayarak yataga yatiyor kalkliyor hatta koltuğa oturamiyordum.

Mecbur vurulacağım herşey bebeğim için cok zor vallahi bebek gibi ağlıyorum

Aynen anladığın gibi canım valla, doktoru tekrar aradım sordum yine aynı şeyi dedi 5.gun embriyosu dün 26 sında bile pozitifi görebilirdiniz dedi olumsuz dedi.
Bunuda ilk kez duyuyorum ben 5 ci gün embriyosu transfer olduğumda 8 ci hün test verdim diye doktorum kızmıştı ne münasebet 8 ci gün kafanıza göre kan mı verilir 12 ci yün yapmalısınız erken testler yapmayın diye .

Ay canım çok geçmiş olsun çok zor bende çok iğne çok ilaç kullanıyorum o iğneden bugün bende vurunucagim sanırım saati yok ama hiç bir tanıdığım doktor yada hemşire yok ve hastanelerde yapmıyor ne yapicam bilmiyorum yardımcı olsanız reçete olmadığı için zorlanıyorum kimse vurmuyor ne yapmam lazım nasıl yaptiricam

Amin inşallah canım benimde bugün 6. Günüm tekrat test yapmaya korktum valla haftaya netlesir sonucum insallah bende pozitifleri görürüm 4 senelik hasretligime kavusurum
Amin amin amin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz korkma sakin ben bu sefer o kadar umursamazdim ki Rabbim ol diyince oluyor zaten ben elimizden sadece cok istemek geliyor dua et bol bol Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

Çok üzüldüm yani ben bu mutluluga birlikte erisiriz sanmistim nasil tarif etsem icimdeki uzuntuyu bilemedim pes etme birakma bence ilaci falanda
Üzülme canım yapacak birşey yok bende öyle ummustum hiç aklımda olumsuzluk yoktu sanki hissediyor dum ne bilim ağrılar göğüs hassasiyeti filan

Yani embriyo pgt den geçse bile mi sağlıksız oluyormuş. Öyleyse yaptırmanın da bir faydası yok tabi..
Benim öyleydi canım. Değerlerim 14-44-208 olarak artmıştı sonra tekrar gittim haftasına değer 4 e düşmüş doktor kimyasal dedi. Şimdi en son 45-95-106 oldu başka vermedim kan 2 hafta sonra bakıcaz

Bilmiyorum kuzum doktorum bu şekilde yönlendirdi tekrar vericem test çoğu kişi seninle aynı fikirde zaten

Evet transferden bir kaç gün önce yapıldı birde transferden bir gün sonra yapıldı.

Öyle yapicam kuzum inşallah güzel haberler vermek nasip olur, sizler den de güzel haberler almak dileğiyle destekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım hep böyle güzel insanlarla kesişir yolllarimiz

Kızlar 3. Güne gelen embriyo 5. Güne de gelme ihtimali var mı? Yoksa kalitesiz olabilir mi?
Benim 8 embriyom 3.güne gelmişti 4 ünü doldurdular. 4 ünü 5.güne yolladılar. Onlardan da 2 si 5 günü gördü . Biri orta kalite biri iyi kalite imiş. Ama transferimi 3.günden yaptı doktorum (iyi kalite olduğu için)

Canım bende pruloton ve progesteron 2 ampul birden vuruluyorum. Dün sol taraftan vuruldum pruloton hala daha acıyor sola yatamıyorum
Canım dün benimde reçetem yoktu yaptıramadım gittim aldım geldim sonra. Sende de yapmazlar. Riske atamayız aksi durum olursa biz yanarız diyorlar. Eczaneden alabilirsin e reçete. Ya da doktora yazdır tekrar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…