2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

O kdr güvenim kırıldı ki anlatamam simdi nasıl olur bilmyrm
Umudu kaybetme küçükde olsa şansın var sen ilaçlarını bırakma 12. Günde tekrar yap tahlilini ben öyle yapacam
Ayrıca benim başka embriyomda yok olmaz ise tekrardan tedaviye başlamam gerek
Senin varsa bir şansın daha var...

Haklısın canım ne güzel olumlu düşün hep sende rabbim daha iyisini bilir bekleyip görelim, inşallah senden de güzel haberler alırız rabbim gönlünde ki neyse onu nasip etsin hayırlı eylesin

Canım reçete nasil yazmazlar benim doktorum özel klinik ve sgk ile anlaşması olmadığı halde reçetemi yazdı sizinki de yazmak zorunda madem kullan diyor.
Reçetesiz kimse yapmaz maalesef.

Aslında yurtdışında herkes kendisi yapiyor.
İstersen bir youtube a gir bak kalcadan iğne yapımı anlatan videolar var ama zor yani hemde tehlikeli olabilir Allah korusun.

Lütfen bir doktora görün reçete yazdır.
Yada bir sağlık kabinine gir yalvar yakar en azindan bugün yarını atlar pazartesi ilk iş git bir kadin doğuma yazdir receteni

Var kuzum iki tane dondurun demiştim . İlaçlarımi sabah almadım burda sizlerden fikir alınca öğleni aldım akşamı da alacağım acaba gece ye saat kurup öyle mi alsam 3. Yu onu düşünüyorum. Şansım var aynen sadce biraz güven sorunu yaşadım inşallah oda geçer

Oda geçer bak senin iki tane daha bir şansın var beni düşünki en başa dönmek var...ilaçlar için birşey deyemiyorum ama içmemezlik etme...

Amin amin amin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz korkma sakin ben bu sefer o kadar umursamazdim ki Rabbim ol diyince oluyor zaten ben elimizden sadece cok istemek geliyor dua et bol bol Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
İnanki bende cok sakinim canım oyle gunlerce yatan aman aman dikkat edenlero cok gordum hic oyle değilim herkesin görüşü farklidir tabikide ama hemsirem.bana sadece ilk gun yat sonra agir isler haric hersey yapabilirsin dedi aynsinide yaptim sadece bol su icmeye calisiyorum ilaclarimi duzenli kullaniyorum o kadar dun biraz dinlendim aşırı belim ağrıdı çünkü bugün iyiyim şükür insallah nasip eder rabbim guzel haberlerle gelirim size

Canım benım kan testım senınkınden daha dusuk cıktı .
3. Gün embrıyosu 9. Gün 7,69 cıktı.
Kızlar benım yıne kımyasal yine olmadı
Senin testlerin silik de olsa pozitifti.
Benim direkt negatifti.
Benim değerim 11. Gün 17 idi.
Dur bekle bakalım belki ilerler.
Allah büyüktür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…