- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- 53
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.641
İnşallah çok sağolun Allah hepinizden razı olsunAynen öyle bir umut inşallah yükselir
Umudu kaybetme küçükde olsa şansın var sen ilaçlarını bırakma 12. Günde tekrar yap tahlilini ben öyle yapacamO kdr güvenim kırıldı ki anlatamam simdi nasıl olur bilmyrm
Haklısın canım ne güzel olumlu düşün hep sende rabbim daha iyisini bilir bekleyip görelim, inşallah senden de güzel haberler alırızBende dün üzülmüştüm 0.01i görünce bende ağlamıştım başka embriyomda yok tedavi için başa dönmem gerekiyor eğer tutmadıysa
Ama küçükde olsa bir şans var dedi ilaçları bırakma tekrar tahlil yaptır
Sende daha günün var bekle herkesin 7-8 günde kanında çıkacak diye birşey olsa niçin 12 gün bekletsinler
Üzülme inanki o değişim olacaksa etkilenmesin tutunsun... İnanki olsun daha günün umudun var
Ben öyle yapıyorum sende yap...
Canım reçete nasil yazmazlar benim doktorum özel klinik ve sgk ile anlaşması olmadığı halde reçetemi yazdı sizinki de yazmak zorunda madem kullan diyor.Ay canım çok geçmiş olsun çok zor bende çok iğne çok ilaç kullanıyorum o iğneden bugün bende vurunucagim sanırım saati yok ama hiç bir tanıdığım doktor yada hemşire yok ve hastanelerde yapmıyor ne yapicam bilmiyorum yardımcı olsanız reçete olmadığı için zorlanıyorum kimse vurmuyor ne yapmam lazım nasıl yaptiricam
Var kuzum iki tane dondurun demiştim . İlaçlarımi sabah almadım burda sizlerden fikir alınca öğleni aldım akşamı da alacağım acaba gece ye saat kurup öyle mi alsam 3. Yu onu düşünüyorum. Şansım var aynen sadce biraz güven sorunu yaşadım inşallah oda geçerUmudu kaybetme küçükde olsa şansın var sen ilaçlarını bırakma 12. Günde tekrar yap tahlilini ben öyle yapacam
Ayrıca benim başka embriyomda yok olmaz ise tekrardan tedaviye başlamam gerek
Senin varsa bir şansın daha var...
Umarım tekrar baslamana gerek kalmaz canım benimUmudu kaybetme küçükde olsa şansın var sen ilaçlarını bırakma 12. Günde tekrar yap tahlilini ben öyle yapacam
Ayrıca benim başka embriyomda yok olmaz ise tekrardan tedaviye başlamam gerek
Senin varsa bir şansın daha var...
Oda geçer bak senin iki tane daha bir şansın var beni düşünki en başa dönmek var...ilaçlar için birşey deyemiyorum ama içmemezlik etme...Var kuzum iki tane dondurun demiştim . İlaçlarımi sabah almadım burda sizlerden fikir alınca öğleni aldım akşamı da alacağım acaba gece ye saat kurup öyle mi alsam 3. Yu onu düşünüyorum. Şansım var aynen sadce biraz güven sorunu yaşadım inşallah oda geçer
İnşallah kısmetimizde ne varsa o olacak artık birde hiç şansımız olmasaydı...başa dönme şansım var her şekilde şansımız var...Umarım tekrar baslamana gerek kalmaz canım benim
Tamam canım çok sağolOda geçer bak senin iki tane daha bir şansın var beni düşünki en başa dönmek var...ilaçlar için birşey deyemiyorum ama içmemezlik etme...
Benim tahlil günüm salı günü inşallah güzel haberler alırızzzTamam canım çok sağolinşallah dönmek zorunda kalmazsin canım. Sen ne zaman kan testi vereceksin Allah nasip ederse
Yarın tekrar kan vericem. İnşallah Allah sesinizi duysunmelekomelek cnm tebrik ederim hamişsin kan verdin mi idrara çıktıysa kanda kesin vardır. Geç tutunma olabilir lütfen kendine dikkat et biraz.
Yok canım arada alt karında ağrı oluyorCanım kasıkta batma bi belirti bişey varmıydı ?
İnanki bende cok sakinim canım oyle gunlerce yatan aman aman dikkat edenlero cok gordum hic oyle değilim herkesin görüşü farklidir tabikide ama hemsirem.bana sadece ilk gun yat sonra agir isler haric hersey yapabilirsin dedi aynsinide yaptim sadece bol su icmeye calisiyorum ilaclarimi duzenli kullaniyorum o kadar dun biraz dinlendim aşırı belim ağrıdı çünkü bugün iyiyim şükür insallah nasip eder rabbim guzel haberlerle gelirim sizeAmin amin amin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz korkma sakin ben bu sefer o kadar umursamazdim ki Rabbim ol diyince oluyor zaten ben elimizden sadece cok istemek geliyor dua et bol bol Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Ya mümkün değil kuzucum 8 günde test istenilmez..Bilmiyorum kuzum doktorum bu şekilde yönlendirdi tekrar vericem test çoğu kişi seninle aynı fikirde zaten
İnşallah sağlıkla tutunur doktor bişi dedi mi değer düşüklüğü için?Benim öyleydi canım. Değerlerim 14-44-208 olarak artmıştı sonra tekrar gittim haftasına değer 4 e düşmüş doktor kimyasal dedi. Şimdi en son 45-95-106 oldu başka vermedim kan 2 hafta sonra bakıcaz
Canım benım kan testım senınkınden daha dusuk cıktı .Yok canım arada alt karında ağrı oluyor
Senin testlerin silik de olsa pozitifti.Canım benım kan testım senınkınden daha dusuk cıktı .
3. Gün embrıyosu 9. Gün 7,69 cıktı.
Kızlar benım yıne kımyasal yine olmadı
Çok üzüldüm belki yükselir değerin öncesinde test yaptın mı bilmiyorum ama dr un ne diyor☹Canım benım kan testım senınkınden daha dusuk cıktı .
3. Gün embrıyosu 9. Gün 7,69 cıktı.
Kızlar benım yıne kımyasal yine olmadı
Demekki normal su an i
Hiç belirtim yok demiştim ya bugün 1 saat fln kasıklarım çok şişti hep idrara çıkma ihtiyacım var gibi sonra gectiDemekki normal su an için
Benimde bugün 7.günüm herhangi bir belirtin var mı Allah emeklerimizi boşa çıkar mısınBenimde bugün 9. Günüm ama pazartesi akşam vermeyi düşünüyorum inş pozitif sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?