- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.412
- 133
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.661
İnşallah son ana kadar allahtan ümit kesilmez diyorum. Nasibimde varsa.Senin testlerin silik de olsa pozitifti.
Benim direkt negatifti.
Benim değerim 11. Gün 17 idi.
Dur bekle bakalım belki ilerler.
Allah büyüktür.
İlk testım canım kafama gore yaptırdım ben asıl gunum 30 unda.Çok üzüldüm belki yükselir değerin öncesinde test yaptın mı bilmiyorum ama dr un ne diyor☹
Amin hepimizin inş sadece midem aşırı bulanıyo ve kendimi yorgun hissediyorum ilaçların etkisimi bilmiyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşBenimde bugün 7.günüm herhangi bir belirtin var mı Allah emeklerimizi boşa çıkar mısın
İlkine kimyasal dedi canım. Ama bunda zaten 8. Verdim kanı sağlık ocağında 45 çıktı. Ertesi gün kendi doktoruma 95 çıktı 2 hafta sonra çağırdıİnşallah sağlıkla tutunur doktor bişi dedi mi değer düşüklüğü için?
Canim benim yaşadığım durumu yaşıyorsun insallah degerin yukselir daha bitmis degilCanım benım kan testım senınkınden daha dusuk cıktı .
3. Gün embrıyosu 9. Gün 7,69 cıktı.
Kızlar benım yıne kımyasal yine olmadı
İnşallah Canımİnşallah son ana kadar allahtan ümit kesilmez diyorum. Nasibimde varsa.
Senın yarınkı test sonucun ınsallah umut olur bana
Çok teşekkür ederim canım, güzel haberler vereceğimBen de sana diyorumki bunları kafaya takma. Benden de alınmadı öyle bir kan. Doktordan doktora klinikten kiliniğe değişen birşey. Herbirimizin kullandığı ilaçlar da tıpatıp aynı değil. Burada gereksiz bilgi kirliliği okuyacağına aç bir roman oku...bebiş daha çok huzur bulur
Neden hep ucu ucuna gidiyor yanıı asla sevınemıyorum ama uzulemiyorumda ıcın cok burukCanim benim yaşadığım durumu yaşıyorsun insallah degerin yukselir daha bitmis degillutfen üzme kendini daha 3gunun var önünde
Evet içimde tamamen kapattım konuyuProlaktin değeri herkes için önemli bir değer değil ki. Hele dondurulmuş transferde bakılmasının bir önemi yok. Şu an boşu boşuna evham yapıyorsunuz olmayan bir şey için. Doktorunuz olumsuz bir şey olsa niye transfer yaptırsın Allah aşkına. Burada kaç kişiyiz, her birimizde benzer olduğu kadar farklı olan da birçok işlem, metot vs var. Daha ilk günden bu süreci olduğundan daha zor hâle getirmeyin, rahatınıza bakın ve pozitif düşünün
1 günlük artışsa çok iyi inşallah kalp atışını da duyarsınİlkine kimyasal dedi canım. Ama bunda zaten 8. Verdim kanı sağlık ocağında 45 çıktı. Ertesi gün kendi doktoruma 95 çıktı 2 hafta sonra çağırdı
Üzme kendini lütfen. Test gününü bekleyelim. Allahtan ümit kesilmezNeden hep ucu ucuna gidiyor yanıı asla sevınemıyorum ama uzulemiyorumda ıcın cok burukyani 12. Gün bile riskli bir raakkam olacak galıba ve sonrasında daha bır kac kez gerekecek belkıde yukselse bıle.
Ya agız tadıyla cıglık çığlık ata ataa 200 leri goremıcekmıyımmben hiç
İnşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruzBenim tahlil günüm salı günü inşallah güzel haberler alırızzz
Ah canım benim ne bileyim, işte dünyam başıma yıkıldı sankiYa mümkün değil kuzucum 8 günde test istenilmez..
Kiiiz ne olduuuu bak korkarim haa kotu bisey mi olduNeden hep ucu ucuna gidiyor yanıı asla sevınemıyorum ama uzulemiyorumda ıcın cok burukyani 12. Gün bile riskli bir raakkam olacak galıba ve sonrasında daha bır kac kez gerekecek belkıde yukselse bıle.
Ya agız tadıyla cıglık çığlık ata ataa 200 leri goremıcekmıyımmben hiç
Benim arada oluyor ağrım sonra geçiyor çok şiddetli değil amaHiç belirtim yok demiştim ya bugün 1 saat fln kasıklarım çok şişti hep idrara çıkma ihtiyacım var gibi sonra gecti
Aynen canım istanbulda reçetesiz hayatta yapmıyorlar çok zor oluyor ?ben zaten kendim yapamam eczaneye falan da güvenmiyorum hastaneler bile göze alıp yapmıyor bazıları çok zor yaptırmak canım kaç hastane aradım ama bulamadım yazdiricak kimseyi tehlikeli bir iğne ağrı kesici gibi değil 1 kere tarnsfer günü yaptılar birde bugün için verdiler devamını verirmi bilmiyorum ama yazmadı bize reçete bende bugün fark ettim Allah'tan yoksa bende unutmuştum çok zorlandım başka bir hastaneden parayla getirttim mecburCanım reçete nasil yazmazlar benim doktorum özel klinik ve sgk ile anlaşması olmadığı halde reçetemi yazdı sizinki de yazmak zorunda madem kullan diyor.
Reçetesiz kimse yapmaz maalesef.
Aslında yurtdışında herkes kendisi yapiyor.
İstersen bir youtube a gir bak kalcadan iğne yapımı anlatan videolar var ama zor yani hemde tehlikeli olabilir Allah korusun.
Lütfen bir doktora görün reçete yazdır.
Yada bir sağlık kabinine gir yalvar yakar en azindan bugün yarını atlar pazartesi ilk iş git bir kadin doğuma yazdir receteni
Ayy inslalah canım güzel haberlerini alırızBenim tahlil günüm salı günü inşallah güzel haberler alırızzz
9. Gün değerim 7,68 çıktı canım çoook düşüükkKiiiz ne olduuuu bak korkarim haa kotu bisey mi oldu
Aynen olmadı devamını isterse doktora yazdiricam özel doktorda olsa çok zor oluyor valaCanım bende pruloton ve progesteron 2 ampul birden vuruluyorum. Dün sol taraftan vuruldum pruloton hala daha acıyor sola yatamıyorum
Canım dün benimde reçetem yoktu yaptıramadım gittim aldım geldim sonra. Sende de yapmazlar. Riske atamayız aksi durum olursa biz yanarız diyorlar. Eczaneden alabilirsin e reçete. Ya da doktora yazdır tekrar bence
Hangi hastane ve hangi doktor canım ?Ah canım benim ne bileyim, işte dünyam başıma yıkıldı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?