2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çok teşekkür ederim canım, güzel haberler vereceğim

Canim benim yaşadığım durumu yaşıyorsun insallah degerin yukselir daha bitmis degil lutfen üzme kendini daha 3gunun var önünde
Neden hep ucu ucuna gidiyor yanıı asla sevınemıyorum ama uzulemiyorumda ıcın cok buruk yani 12. Gün bile riskli bir raakkam olacak galıba ve sonrasında daha bır kac kez gerekecek belkıde yukselse bıle.
Ya agız tadıyla cıglık çığlık ata ataa 200 leri goremıcekmıyımmben hiç

Evet içimde tamamen kapattım konuyuve kafamı dağıtacak bişey izledim. destekleriniz için çok teşekkür ederim.

İlkine kimyasal dedi canım. Ama bunda zaten 8. Verdim kanı sağlık ocağında 45 çıktı. Ertesi gün kendi doktoruma 95 çıktı 2 hafta sonra çağırdı
1 günlük artışsa çok iyi inşallah kalp atışını da duyarsın 5. Gün embriyosu İçin 9. Gün 90-100 civarı bekliyoruz demişti bana doktor bir önceki transferimde

Üzme kendini lütfen. Test gününü bekleyelim. Allahtan ümit kesilmez

Kiiiz ne olduuuu bak korkarim haa kotu bisey mi oldu

Aynen canım istanbulda reçetesiz hayatta yapmıyorlar çok zor oluyor ?ben zaten kendim yapamam eczaneye falan da güvenmiyorum hastaneler bile göze alıp yapmıyor bazıları çok zor yaptırmak canım kaç hastane aradım ama bulamadım yazdiricak kimseyi tehlikeli bir iğne ağrı kesici gibi değil 1 kere tarnsfer günü yaptılar birde bugün için verdiler devamını verirmi bilmiyorum ama yazmadı bize reçete bende bugün fark ettim Allah'tan yoksa bende unutmuştum çok zorlandım başka bir hastaneden parayla getirttim mecbur

Aynen olmadı devamını isterse doktora yazdiricam özel doktorda olsa çok zor oluyor vala Önemli saatleri bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…