- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.681
Amiin inşallah güzel haberlerini bekliyorumİnanki bende cok sakinim canım oyle gunlerce yatan aman aman dikkat edenlero cok gordum hic oyle değilim herkesin görüşü farklidir tabikide ama hemsirem.bana sadece ilk gun yat sonra agir isler haric hersey yapabilirsin dedi aynsinide yaptim sadece bol su icmeye calisiyorum ilaclarimi duzenli kullaniyorum o kadar dun biraz dinlendim aşırı belim ağrıdı çünkü bugün iyiyim şükür insallah nasip eder rabbim guzel haberlerle gelirim size
İnşallah duyarız1 günlük artışsa çok iyi inşallah kalp atışını da duyarsın5. Gün embriyosu İçin 9. Gün 90-100 civarı bekliyoruz demişti bana doktor bir önceki transferimde
Ama daha erken değil mi? Hemde 3. Gün embriyosu. Bence de karamsar olma doktor hangi gün istediyse o günü bekle derim ben. Ne kadar moralin bozuk olursa o kadar etkileniyomuş onu da düşünCanım benım kan testım senınkınden daha dusuk cıktı .
3. Gün embrıyosu 9. Gün 7,69 cıktı.
Kızlar benım yıne kımyasal yine olmadı
Maşallahİlkine kimyasal dedi canım. Ama bunda zaten 8. Verdim kanı sağlık ocağında 45 çıktı. Ertesi gün kendi doktoruma 95 çıktı 2 hafta sonra çağırdı
Yani benimkinin ne olduğu daha belli olmaz. İnşallah kalitelidir ve 5. Güne ulaşır. Benim doktorum 3. Günde dondurmuyor bilmiyorum nedenBenim 8 embriyom 3.güne gelmişti 4 ünü doldurdular. 4 ünü 5.güne yolladılar. Onlardan da 2 si 5 günü gördü . Biri orta kalite biri iyi kalite imiş. Ama transferimi 3.günden yaptı doktorum (iyi kalite olduğu için)
Ben de onu düşündüm ama sanırım garantilemeye çalışıyorlar. 5 gün embriyosu tutar da 3. Gün tutmaz diye bir matematik yok doğrusu. Benim doktorum yarılamak istedi. Hatta çözerken neden 3.gün diye sorduğumda ise 3 günden 2 tanesini eş zamanlı çözeceğini 4. Güne ulaşan iyi olanı transfere kalanı 5.günr yollayacağını söyledi. Eğer görürse onu da dondurur garantilemiş oluruz dedi. Yani hemen cepten 5.cileri harcamak istemedi ilk transfer için. Bazen 3 ün iyi kalitesi 5 in orta kalitesine göre avantaj olarak görülebiliyor o yüzden 3 e de şans veriyorlar diye düşünüyorum.Yani benimkinin ne olduğu daha belli olmaz. İnşallah kalitelidir ve 5. Güne ulaşır. Benim doktorum 3. Günde dondurmuyor bilmiyorum neden
Çünkü normalde 3.gün tüplerde olan emriyo rahime konursa şansı azalır diye bazı doktorlar illa 5.gün diyoYani benimkinin ne olduğu daha belli olmaz. İnşallah kalitelidir ve 5. Güne ulaşır. Benim doktorum 3. Günde dondurmuyor bilmiyorum neden
İnşallah bebislerin sana tutunurBenim ilk transferim de 3. Gün embriyosu 2 transfer olmuştu ama kimyasal oldu. Doktorum bu sefer 5. Güne ulaştiralim biraz daha garanti olur dedi . 4 embriyom vardi 5. güne 1 tane çok iyi kalite 1 tane de orta kalite ulaştı diğer 2si ulaşamadı. İkisini de transfer ettirdik inşallah tutar bebislerimiz
İnşallah.. 10 yıldır bekliyorum. Şeker hastasıyım insülin kullanıyorum çok riskli dönemlerden geçtim ama umudum bu sefer daha fazlaİnşallah bebislerin sana tutunur
Ya ay inşallah bu sefer son olur bebeklerine kavuşursun kalben dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın ikizin olur.gorumceminde olmuyordu 10 sene sonra ikizi oldu 10 aylık oldular bile maşallahİnşallah.. 10 yıldır bekliyorum. Şeker hastasıyım insülin kullanıyorum çok riskli dönemlerden geçtim ama umudum bu sefer daha fazla
Aminn inşallah canım Allah razı olsun isteyen herkesin kucağı dolsun inşallahYa ay inşallah bu sefer son olur bebeklerine kavuşursun kalben dua ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın ikizin olur.gorumceminde olmuyordu 10 sene sonra ikizi oldu 10 aylık oldular bile maşallah. Darısı sana isteyen herkese Cook amin
Sağol canımAminn inşallah canım Allah razı olsun isteyen herkesin kucağı dolsun inşallahmaşallah gorumcenin bebeklerine de
Yok canım şeker gebeliği etkilemiyor benim sorunum sebepsiz infertilite yani sorun yokSağol canıminanmaktan başka çare yok herşeyin bir zamanı var daha gelmemiş inşallah o zaman bu zamandır hasretin sona erer şeker mi etkiliyor gebe kalmani
İnşallah o zaman bu zamandırSağol canıminanmaktan başka çare yok herşeyin bir zamanı var daha gelmemiş inşallah o zaman bu zamandır hasretin sona erer şeker mi etkiliyor gebe kalmani
Anladım umarım güzel sonuçlarını alırızYok canım şeker gebeliği etkilemiyor benim sorunum sebepsiz infertilite yani sorun yokşeker tup bebeği etkiliyor yüksek olunca doktorlar yapmıyor riskli cunku
İnşallahAnladım umarım güzel sonuçlarını alırız
Kayseri Memorial kuzumHangi hastane ve hangi doktor canım ?
Bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı .yeni yeni olmaya başladı .ağrıması normal kaçıncı gununuzPozitif olan arkadaslar size bisey sormak istiyorum. Gogus ağrınız oldu mu hiç benim opuden once acaip goguslerim sismisti aonra transfere kadar indirler simdi ise sadece uçları hafif aciyo bu normal mi sizce sizde gogus agrisi nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?