- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.721
İnşallah çok teşekkür ederim.Olmaz herşey yolundadır Allah'ın izniyle güzel düşün seninle bebeğin şuan en azından.
Benimde uclari aciyodu hafif bu sabah hic kalmadi ağrı sızıBenim ilk defa dün oldu göğüs uclarim aciyor onun dışında çok bir etki yok
25 bin fln tuttu benim ilaçlar dahil.Özellerde ne kadara mal oldu acaba ben devlet Hastanesinde yaptırdım ona rağmen 15 bin tl ye yakın ilaçlara para verdik eğer olmazsa bi dahakine özelde yapmayı düşünüyoruz
Benim de dün hafif belin ağrıdı bu sabah hiç biseyim yok yatmaktan da olabilir diyorum . Cuma günü test gunumBenimde uclari aciyodu hafif bu sabah hic kalmadi ağrı sızı
Doktora güvenmekten başka çaremiz kalmıyor , bnde bazen 3 diye karamsar oluyorum ama , 3. Gün tutan çok fazla o yüzden 3-5 farketmiyor aslında olcak oldu mu oluyor,Ben de onu düşündüm ama sanırım garantilemeye çalışıyorlar. 5 gün embriyosu tutar da 3. Gün tutmaz diye bir matematik yok doğrusu. Benim doktorum yarılamak istedi. Hatta çözerken neden 3.gün diye sorduğumda ise 3 günden 2 tanesini eş zamanlı çözeceğini 4. Güne ulaşan iyi olanı transfere kalanı 5.günr yollayacağını söyledi. Eğer görürse onu da dondurur garantilemiş oluruz dedi. Yani hemen cepten 5.cileri harcamak istemedi ilk transfer için. Bazen 3 ün iyi kalitesi 5 in orta kalitesine göre avantaj olarak görülebiliyor o yüzden 3 e de şans veriyorlar diye düşünüyorum.
Benim iki gundur agriyo belim canım bugun de sırtım agriyo ben yatmiyorum da ama yinede agriyo bende omurga egriligi var ondan da agriyabilir çok belirtiye saymiyorum o yuzden onuBenim de dün hafif belin ağrıdı bu sabah hiç biseyim yok yatmaktan da olabilir diyorum . Cuma günü test gunum
Merhaba canım bence tam gününde yapmalısın o zaman net çıkar sonuçMerhaba 7. gün erken gebelik testinde silik bir şekilde pozitif görmüştüm sekizinci gün tekrar ettim bir tık kolaylaşmıştı bugün onuncu gün tekrar yaptım fakat yine baya silik bir şekilde gördüm neden böyle olur?
Aynen benimde fıtık var bende çok saymıyorum ama bu kadar ağrım olmazdı belimden yada çok yatıyorum ondan bu kadar ağrıyorBenim iki gundur agriyo belim canım bugun de sırtım agriyo ben yatmiyorum da ama yinede agriyo bende omurga egriligi var ondan da agriyabilir çok belirtiye saymiyorum o yuzden onu
Tamamdır teşekkür ederimMerhaba canım bence tam gününde yapmalısın o zaman net çıkar sonuç
Ay inşallahBenim de dün hafif belin ağrıdı bu sabah hiç biseyim yok yatmaktan da olabilir diyorum . Cuma günü test gunum
Yatiyorsan ondanda olur canım ama insallah bebişin tutunuyodurda ondan agriyodur göğüslerin agrimiyo demi hic ?Aynen benimde fıtık var bende çok saymıyorum ama bu kadar ağrım olmazdı belimden yada çok yatıyorum ondan bu kadar ağrıyor
Bu arafa benimde cuma gunu test günüm hiç test falan yaptin mi ?Benim de dün hafif belin ağrıdı bu sabah hiç biseyim yok yatmaktan da olabilir diyorum . Cuma günü test gunum
Aynen yatıyorum arada kalkıyorum ama çok uzun süre durmuyorum?İnsalalh tutunuyodur.Yatiyorsan ondanda olur canım ama insallah bebişin tutunuyodurda ondan agriyodur göğüslerin agrimiyo demi hic ?
Ben daha transfer gününden beri test yapmadim sonucu çok merak ediyorumBu arafa benimde cuma gunu test günüm hiç test falan yaptin mi ?
Çok hafif devam ediyor yine ama o kadar değil yani rahatsız etmiyor çok o ağrıBenimde uclari aciyodu hafif bu sabah hic kalmadi ağrı sızı
Anladim canım benimde yumurta toplamadan once cok sismisti cok agriyodu yumurtalar toplaninca hafifledi ilk gunler uçları agriyodu sadece bugün oda geçti hic ağrı yok su an goguslerimde korkuttu beni açıkçasıAynen yatıyorum arada kalkıyorum ama çok uzun süre durmuyorum?İnsalalh tutunuyodur.göğsümun ucu açıyor sadece birde dün iğne gibi battı göğüslerim biraz sonra gecti
Umarım canım hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim. Koyulaşır diye düşünmüştüm ama maalesef öyle olmadı. Yarın kan testi günüm. Umarım olumsuz bir durum olmaz.
Aynen benimde oyle ama benim asilamalarimda tas gibi olmustu goguslerim sonra yavas yavas sönmüştü tabikide tutmamisti adet onceside öyle olur çünkü benim ama bunda hic o kadar şişmedi acimadi insallah iyi biseydirÇok hafif devam ediyor yine ama o kadar değil yani rahatsız etmiyor çok o ağrı
Normal sanırım kimisindede hiç belirti olmuyormuş insalalh hayırlı sonuçlar alırızAnladim canım benimde yumurta toplamadan once cok sismisti cok agriyodu yumurtalar toplaninca hafifledi ilk gunler uçları agriyodu sadece bugün oda geçti hic ağrı yok su an goguslerimde korkuttu beni açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?