2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Özellerde ne kadara mal oldu acaba ben devlet Hastanesinde yaptırdım ona rağmen 15 bin tl ye yakın ilaçlara para verdik eğer olmazsa bi dahakine özelde yapmayı düşünüyoruz

Rapor nasıl çıktı acaba ben nereyle görüşsem yüksek fiyatlar istiyolar artı ilaçlar diyolar size ne dediler acaba en azindan aklimda olsun sorarken bunuda sorayım
Bayanda hiç bir sorun olmadığı takdirde ,40 yaşını aşmamış, eşlerden birinin 900 gün SSK pirim ödemesi olan, hiç çocuğu olmayan veya olsa da doğal yolla olmayan vs. böyle uzayıp gidiyor bunları karşıladığınız taktirde rapor çıkıyor bi kısmını devlet karşılıyor. Ama dediğim gibi raporsuzla arasında 5 bin falan oynuyor yani. Bizde araştırdık devletle neredeyse aynı fiyata geliyor diye özelde yaptırmaya karar verdik.

Anladım tşk ederim ben devlette yaptirdim ama hic memnun değilim devlette rapor çıktı bende amh düşüklüğü olduğu için ona rağmen 15 bin TL odedik tekrar tşk ederim

Benimde oğlumda 6 haaftalikken çok aşırı birden bosalan kanamam olmuştu 3 -4gun sürdü kese. Dışında kanama olduğu için bebek etkilenmedi ama. Hep yattım düşük tehlikesi vardı dikkat ettim gerekirse vc harici kalkmadim doktorumun dediklerine uydum şimdi 3.5 yaasiinda çok şükür canını sıkma sende istirahatine dikkat et ve wc dışı kalkma inşallah sağlıkla duyarsın kalp atışını da

Bende hiç göğüs hassasiyeti olmadı .yeni yeni olmaya başladı .ağrıması normal kaçıncı gununuz
Bugun 7. Gunum canım agri kalmadi zaten diyoruum yaa opuden sonra agri gitti hafiften uclari sizliyodu sadece simdi oda kalmadi asilamalarimda ilk baslarda cok agriyodu mesela sonra yavas yavas geçti ordan anlamistim tutmadiklarini ama bunda hic oyle agrim olmadi insallah adet belirtisi degil bebiş belirtisidir

Özellerde ne kadara mal oldu acaba ben devlet Hastanesinde yaptırdım ona rağmen 15 bin tl ye yakın ilaçlara para verdik eğer olmazsa bi dahakine özelde yapmayı düşünüyoruz
O nasil devletmis yaa bende devlette yaptirdim 2 bin ilaclarim ruttu 2 binde hastaneye verdik toplamda 4 bini buldu benim tedavim senin niye o kadar cok tuttu ben 10 gun gonalf kullandım 3 kutu yazmislardi oda tam yetti onada 2 bin odedim sadece

Merhaba 7. gün erken gebelik testinde silik bir şekilde pozitif görmüştüm sekizinci gün tekrar ettim bir tık kolaylaşmıştı bugün onuncu gün tekrar yaptım fakat yine baya silik bir şekilde gördüm neden böyle olur?

Testlerle strese girmeyin bazen idrarda yaniltici olabiliyor 2 günde bir sabah birşey içmemiş şekilde aynı testle yapın hergun defalarca yapmayın tavsiyem bu benm çok strese soktu hamileliklerimdekan verin en iyisi hakkınızda hayırlısı olsun

Eklentiler

• 6B211DB7-E889-4517-BC23-08B7B1100374.webp
    15 KB · Görüntüleme: 66
Teşekkür ederim. Koyulaşır diye düşünmüştüm ama maalesef öyle olmadı. Yarın kan testi günüm. Umarım olumsuz bir durum olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…