- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.741
Benim hiç olmadı transfer zamanı öyle ondan öncede olmadi hiç bir dün oldu o da geçti bugünde yok denecek kadar az yani sadece birde arada karnıma ağrı geliyor bel ağrısı sırt ağrısı çekiyorum o da sanırım fitiktan birazAynen benimde oyle ama benim asilamalarimda tas gibi olmustu goguslerim sonra yavas yavas sönmüştü tabikide tutmamisti adet onceside öyle olur çünkü benim ama bunda hic o kadar şişmedi acimadi insallah iyi biseydir
Tutma belirtisi en belirgin özelliği bel agrisi hadi hayırlısıAynen benimde fıtık var bende çok saymıyorum ama bu kadar ağrım olmazdı belimden yada çok yatıyorum ondan bu kadar ağrıyor
Ayy tutsunda herşeye katlanirim yeterli rabbim bana hayırlısıyla nasip etsin herşey onun içinTutma belirtisi en belirgin özelliği bel agrisi hadi hayırlısı
Oyuzden belirtti aramamak lazım bence inşallah pozitiftirBenim ilk defa dün oldu göğüs uclarim aciyor onun dışında çok bir etki yok
Hiç belirtiye takılma göğsümde ne ağrı ne sizi vardı sadece çok gazim vardı 4-5 gün sonra başladı karnım taş gibiydi oda belirti olarak sayiliyorsaBugun 7. Gunum canım agri kalmadi zaten diyoruum yaa opuden sonra agri gitti hafiften uclari sizliyodu sadece simdi oda kalmadi asilamalarimda ilk baslarda cok agriyodu mesela sonra yavas yavas geçti ordan anlamistim tutmadiklarini ama bunda hic oyle agrim olmadi insallah adet belirtisi degil bebiş belirtisidir
Aynen insllah canım cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olur inşallahOyuzden belirtti aramamak lazım bence inşallah pozitiftir
İnşallah cnmAyy tutsunda herşeye katlanirim yeterli rabbim bana hayırlısıyla nasip etsin herşey onun içininşallah tutar
İnşallah cnm
Aynen insllah canım cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olur inşallah
İnsaah canım bugün kaç gün olduAynen insllah canım cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olur inşallah
Yükselmesine odaklan aksi cikarsa hep birlikte uzuluruz zaten simdi moral motivasyon lazim bize Allahim yuzunu guldursunn kuzum9. Gün değerim 7,68 çıktı canım çoook düşüükk
Cuma günü testimİnsaah canım bugün kaç gün oldu
Senin kaçıncı gününCuma günü testimBugün transfer günüyle beraber 9.gun oldu transferi saymazsak 8.gun oldu
Cumartesi günü 14 gün olmuyormu niye cumartesiyi bekliyorsunCuma günü testimBugün transfer günüyle beraber 9.gun oldu transferi saymazsak 8.gun oldu
Amin canim inşallahNormal sanırım kimisindede hiç belirti olmuyormuş insalalh hayırlı sonuçlar alırız
Valla senle ayniyim bende canım hakkımızda hayırlısı bakalimBenim hiç olmadı transfer zamanı öyle ondan öncede olmadi hiç bir dün oldu o da geçti bugünde yok denecek kadar az yani sadece birde arada karnıma ağrı geliyor bel ağrısı sırt ağrısı çekiyorum o da sanırım fitiktan biraz
O benim ilk 3 gun oyleydi canim karnim çok fenaydı sonra bolca su ice ice rahatladim simdilik pek oyle biseyim yok sadece bel ve sırt agrim var birde rahmime arada bi bicak gibi bisey saplaniyo geciyo o kadar hakkimizda hayirlisi bakalimHiç belirtiye takılma göğsümde ne ağrı ne sizi vardı sadece çok gazim vardı 4-5 gün sonra başladı karnım taş gibiydi oda belirti olarak sayiliyorsa
Yok yapmadım ama Perşembe erken gebelik bakicam , doktorum bakma yanıltabilir dedi direk kan baktır dediBu arafa benimde cuma gunu test günüm hiç test falan yaptin mi ?
İnşallah canım ya belirti zaten ya psikolojik yada ilaclarin etkisi.insan istiyor bir yerim agrisinO benim ilk 3 gun oyleydi canim karnim çok fenaydı sonra bolca su ice ice rahatladim simdilik pek oyle biseyim yok sadece bel ve sırt agrim var birde rahmime arada bi bicak gibi bisey saplaniyo geciyo o kadar hakkimizda hayirlisi bakalim
Bana doktorum transfer günü dahil 11. Günü baktiriyor kan tahlili sizin nasıl . 3. Gün embriyosu benimAynen insllah canım cumartesi günü sabırsızlıkla bekliyorum hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?