- 4 Haziran 2022
- 445
- 579
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.761
Kesinlikle ben öyleyim suanİnşallah canım ya belirti zaten ya psikolojik yada ilaclarin etkisi.insan istiyor bir yerim agrisinmidem bulansinki hamile olduğumu anliyim .az kaldı inşallah pozitif görürsün
Yanlış yazdım cuma günü ayın 3 de testimCumartesi günü 14 gün olmuyormu niye cumartesiyi bekliyorsun
Benimki 5 gün emriyosuBana doktorum transfer günü dahil 11. Günü baktiriyor kan tahlili sizin nasıl . 3. Gün embriyosu benim
Amin inşallahValla senle ayniyim bende canım hakkımızda hayırlısı bakalim
Bilmiyorum ki pek 3.gun emriyosuna hakim değilim ama bana 3.de test yaptır dediBenim test tarihim erken mi ya 3. Gün embriyosu için transfer dahil 11.gun , konuşmalardan öyle anlıyorum çünkü sizin 5. Gün benimle aynı gün kan tahliliniz ondan dedim
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah döner güzel sonuçlar çıkarKızlar kan testi verdim sonuç 26 çıktı.
İlki 17 çıkmıştı.
Belli ki sağlıklı değil kimyasala dönüyor.
Yoruldum valla artık.
Anladim canim bende sali günü yapiyim diyorum ama bi taraftan da korkuyorumYok yapmadım ama Perşembe erken gebelik bakicam , doktorum bakma yanıltabilir dedi direk kan baktır dedi
Aynen oyle valla canım cok sağolasın inşallah görürümİnşallah canım ya belirti zaten ya psikolojik yada ilaclarin etkisi.insan istiyor bir yerim agrisinmidem bulansinki hamile olduğumu anliyim .az kaldı inşallah pozitif görürsün
Amin canım inşallahAmin inşallahhadi bakalım cuma günü açıklarız hayırlı haberler alırız
Canım güzel sonuç alamadım maalesef.Günaydın kızlarinşallah herşey yolundadır bayadır giremiyorum kızın okul işleri falan alışverişi şu bu derken baya ilerlemiş topic geçmişi okuyamadım yeni transfer olanlar varsa hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz pozitifi görenler varsa inşallah sağlıkla devam eder melekomelek canım senin sonuç belli oldu mu inşallah güzel sonuç almışsındır
Eee kaç artış oluyor ? Düşmemiş ki. Abla valla bebişin darılacak sanaCanım güzel sonuç alamadım maalesef.
2 gün önce kan testi verdim 17 çıkmıştı.
Bu sabah tekrar verdim 26 çıkmış.
Umudum kalmadı zaten
Amin inşallahhadi bakalım cuma günü açıklarız hayırlı haberler alırız
1 gün kala yap bnce idrar testiniAnladim canim bende sali günü yapiyim diyorum ama bi taraftan da korkuyorum
Nasıl olmasi gerekiyor peki artıyor değer aslindaCanım güzel sonuç alamadım maalesef.
Umudum kalmadı zaten
%55 artmış sanırsam 26 küsür çıkmışEee kaç artış oluyor ? Düşmemiş ki. Abla valla bebişin darılacak sana
Yani bende tam bilmiyorum ama mesela sonucum 50 falan çıksaydı umutlanırdım.Nasıl olmasi gerekiyor peki artıyor değer aslinda
Dur bakım üzülmek için erken takip et bakalım iki gün sonra inşallah dahada artacakCanım güzel sonuç alamadım maalesef.
Umudum kalmadı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?