- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.781
Amin canimAynen oyle valla canım cok sağolasın inşallah görürüm
Bilmiyorum ki canım 9.gunde cikar yaa 5.gun embriyosu benim1 gün kala yap bnce idrar testini
Az kaldı erken yapmayı düşünmüyormusunYanlış yazdım cuma günü ayın 3 de testim
Hadi test günün ne zamanKesinlikle ben öyleyim suan
En az %60. Diyolar zaten iki katı artması şart degil%55 artmış sanırsam 26 küsür çıkmış
Hayırlı olsun inşallah umarım bebeğin sana tutunurAllah nasip ederse yarın transferim var siz neler yaşadınız transfer gününde
Canim %55 artmış? İstenen artis %60.. uzulmek icin erken benceCanım güzel sonuç alamadım maalesef.
2 gün önce kan testi verdim 17 çıkmıştı.
Bu sabah tekrar verdim 26 çıkmış.
Umudum kalmadı zaten
Maşallah canm yavaş yavaş artıyorCanım güzel sonuç alamadım maalesef.
Umudum kalmadı zaten
Perşembe günü mü?1 gün kala yap bnce idrar testini
Aynen az kaldı aslında düşünüyorum da hem alicak kimse yok hemde bizimkiler gününde yap diyor o yüzden de dedim bende tam gününde olsunAz kaldı erken yapmayı düşünmüyormusun
Tabi sen bilirsin 5. Gün embriyosu erken çıkıyor .ailenle beraber öğrenirsin bizde merak ediyoruzAynen az kaldı aslında düşünüyorum da hem alicak kimse yok hemde bizimkiler gününde yap diyor o yüzden de dedim bende tam gününde olsun
Hadi insalalh güzel geçer transferin benimki güzeldi taze emriyo 5 güne kadar gayet iyiydi bir sorun çıkmadı çok şükürAllah nasip ederse yarın transferim var siz neler yaşadınız transfer gününde
Aynen çok sabirsizim aslında ama bekliyorum yinede çokta merak ediyorum sonucuTabi sen bilirsin 5. Gün embriyosu erken çıkıyor .ailenle beraber öğrenirsin bizde merak ediyoruz
Ee en az %60 değil miydi bir şey yok daha hala umut var o senden vazgeçmemek için direniyor%55 artmış sanırsam 26 küsür çıkmış
Sağolun hepimizin emekleri umutları boşa gitmez inşallahHayırlı olsun inşallah umarım bebeğin sana tutunur
Meleğim yükselmiş ya düşmemiş allahtan umut kesilmezKızlar kan testi verdim sonuç 26 çıktı.
İlki 17 çıkmıştı.
Belli ki sağlıklı değil kimyasala dönüyor.
Yoruldum valla artık.
Amin inşallahSağolun hepimizin emekleri umutları boşa gitmez inşallah
Gecmis olsun cancazim Allahim bidaha bu uzuntuyu ve yorgunluğu yasatmasinCanım güzel sonuç alamadım maalesef.
Umudum kalmadı zaten
Sinirleri aşırı zorlayan bir süreç, çok iyi anlıyorum. Ama ne olursa olsun %50’den fazla bir artış var. Belki yavrunuz biraz sallana sallana katediyor yolları ama ordaKızlar kan testi verdim sonuç 26 çıktı.
İlki 17 çıkmıştı.
Belli ki sağlıklı değil kimyasala dönüyor.
Yoruldum valla artık.
Çok fazla tutmuş gerçekten çok enteresanAnladım tşk ederim ben devlette yaptirdim ama hic memnun değilim devlette rapor çıktı bende amh düşüklüğü olduğu için ona rağmen 15 bin TL odedik tekrar tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?