2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar cok ani bir sekilde ovulasyon zamani(adetli degilim) tup bebek ilaclarina basladik tedavi baslamis oldu . Suan 8 yumurta gorunuyor bunları kaybetmeyelelim dedi doktorum ve bende amh yumurta rezervi azligi var siz hic duydunuz mu bu sekilde baslayan

İnşallah canım ya belirti zaten ya psikolojik yada ilaclarin etkisi.insan istiyor bir yerim agrisin midem bulansinki hamile olduğumu anliyim .az kaldı inşallah pozitif görürsün
Benim belirtim hic yok belirti ariyorum kendimde sadece mide yanması var ama o da daha önceden de oluyordu onuda belirti olarak saymıyorum

Yok canım yapmadim korkuyorum yapmaya valla salı günü 9. Gunum oluyo o zaman bi erken gebelik testi yapiyim diyorum varsa o gün çıkar heralde
Merakla bekliyoruzzz salıyı o zaman

Vala nasil olsun bel ağrısı arada da ağrılarım oluyor yatiyorum şimdilik günleri sayıyorum sen nasılsın Napiyosun canım senin nasıl gidiyor?
Ayy inşallah güzelliklerin habercesi olan ağrılardır onlar kuzum benim de yarın yumurta toplama var heyecanla bekliyorum bakalım

Ayy inşallah güzelliklerin habercesi olan ağrılardır onlar kuzum benim de yarın yumurta toplama var heyecanla bekliyorum bakalım
Bende merakla bekliyorum valla canım hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırım inşallah seninde işlemin güzelce ilerler insallah canim guzel yumurtaların olur

gezegenanne sonucun ne oldu.
Yazdın da ben mi kaçırdım acaba ?
Daha benim günüme var 1 Eylül test günü. 7. Gün yaptım 1.20 çıktı. Pazartesi tekrar yapıcam belki umut vardır diye sonra bida testi beklerim artık. Rabbim umutlarınızı kırmasın inşallah Küçücük kıpırtılara umutlara tutunuyoruz sıkı sıkı. Elimizi gönlümüzü boş bırakmasın inşallah

Amin canım inşallah.
Çok emek veriyoruz.
Allah hepimizin yüzüne baksın

Kaçıncı gün embriyosuydu

İnslalah canım ya umarım öyledir erken gebelik testi de yapmadım gününde olsun diye cuma günü test günüm çok heyecanlıyım bende

Benim belirtim hic yok belirti ariyorum kendimde sadece mide yanması var ama o da daha önceden de oluyordu onuda belirti olarak saymıyorum
Hahahah aynen bende de aynı belirti arıyorum hiç bulamıyorum sadece karnım ağrıyor mu acıyor mu onu anlamıyorum bir ağrı var ama cozemedim Bel zaten ortada onu soylemiyorum bile pek miğde bulantısı yok öğle yemek aksine çok yiyorum mesela yada ilaçlar aciktiriyor

Canım güzel sonuç alamadım maalesef.
2 gün önce kan testi verdim 17 çıkmıştı.
Bu sabah tekrar verdim 26 çıkmış.
Umudum kalmadı zaten
En az %60 artması gerekiyormuş sağlıklı ilerliyor denebilmesi için salı günü tekrar kan verirsin artış varmı bakarsın artabilir biliyorsun moral bozmak yok ama fazla ümitlenip sonunda tekrar hayal kırıklığı yaşamakta yok hayırlısı diyip dua etmekten başka çaremiz olmuyor bazen

Kesinlikle dua en güzel ilaçtırSabret dua et hayırlısını iste hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…