- 27 Ağustos 2022
- 11
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.801
Evet aynen yumurtalar gelişmediği için çok fazla ilaç kullandım ilaçlarda çok pahalı malum devlet sadece 4.500 doz ödüyomuş benimkide bunu oldukça geçtiği için ilaçlar çok tuttuÇok fazla tutmuş gerçekten çok enteresan
Ee bu iyi bişey değil mi düşmemiş ki artmış%55 artmış sanırsam 26 küsür çıkmış
Benim belirtim hic yok belirti ariyorum kendimde sadece mide yanması var ama o da daha önceden de oluyordu onuda belirti olarak saymıyorumİnşallah canım ya belirti zaten ya psikolojik yada ilaclarin etkisi.insan istiyor bir yerim agrisinmidem bulansinki hamile olduğumu anliyim .az kaldı inşallah pozitif görürsün
Değerim çok düşük.Ee bu iyi bişey değil mi düşmemiş ki artmış
Ama şuan halim yok migdem bir acayip bulanıyor gibi neysem tadı ağzına geliyorBenim belirtim hic yok belirti ariyorum kendimde sadece mide yanması var ama o da daha önceden de oluyordu onuda belirti olarak saymıyorum
Amin inşallahSağolun hepimizin emekleri umutları boşa gitmez inşallah
Merakla bekliyoruzzz salıyı o zamanYok canım yapmadim korkuyorum yapmaya vallasalı günü 9. Gunum oluyo o zaman bi erken gebelik testi yapiyim diyorum varsa o gün çıkar heralde
Ayy inşallah güzelliklerin habercesi olan ağrılardır onlar kuzumVala nasil olsun bel ağrısı arada da ağrılarım oluyor yatiyorum şimdilik günleri sayıyorumsen nasılsın Napiyosun canım senin nasıl gidiyor?
Bende merakla bekliyorum valla canım hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırım inşallahMerakla bekliyoruzzz salıyı o zaman
Ayy inşallah güzelliklerin habercesi olan ağrılardır onlar kuzumbenim de yarın yumurta toplama var heyecanla bekliyorum bakalım
Daha benim günüme var 1 Eylül test günü. 7. Gün yaptım 1.20 çıktı. Pazartesi tekrar yapıcam belki umut vardır diye sonra bida testi beklerim artık. Rabbim umutlarınızı kırmasın inşallah
Amin canım inşallah.Daha benim günüme var 1 Eylül test günü. 7. Gün yaptım 1.20 çıktı. Pazartesi tekrar yapıcam belki umut vardır diye sonra bida testi beklerim artık. Rabbim umutlarınızı kırmasın inşallahKüçücük kıpırtılara umutlara tutunuyoruz sıkı sıkı. Elimizi gönlümüzü boş bırakmasın inşallah
Kaçıncı gün embriyosuyduDaha benim günüme var 1 Eylül test günü. 7. Gün yaptım 1.20 çıktı. Pazartesi tekrar yapıcam belki umut vardır diye sonra bida testi beklerim artık. Rabbim umutlarınızı kırmasın inşallahKüçücük kıpırtılara umutlara tutunuyoruz sıkı sıkı. Elimizi gönlümüzü boş bırakmasın inşallah
Uyku hali var evet benim daha erken heralde.. İlaçlara aynen devam mı iğne falan bana doktorum 10. haftaya kadar devam ediceksin dedi iğne bitseydi bariAma şuan halim yok migdem bir acayip bulanıyor gibi neysem tadı ağzına geliyor
İnslalah canım ya umarım öyledir erken gebelik testi de yapmadım gününde olsun diye cuma günü test günümMerakla bekliyoruzzz salıyı o zaman
Ayy inşallah güzelliklerin habercesi olan ağrılardır onlar kuzumbenim de yarın yumurta toplama var heyecanla bekliyorum bakalım
Aynen bende annemdeyim ama yine de zaman geçmiyor yata yataHiç zaman geçmiyor evde daha da bı bukadar var .
Hahahah aynen bende de aynı belirti arıyorum hiç bulamıyorum sadece karnım ağrıyor mu acıyor mu onu anlamıyorum bir ağrı var ama cozemedimBenim belirtim hic yok belirti ariyorum kendimde sadece mide yanması var ama o da daha önceden de oluyordu onuda belirti olarak saymıyorum
En az %60 artması gerekiyormuş sağlıklı ilerliyor denebilmesi için salı günü tekrar kan verirsin artış varmı bakarsın artabilir biliyorsun moral bozmak yok ama fazla ümitlenip sonunda tekrar hayal kırıklığı yaşamakta yok hayırlısı diyip dua etmekten başka çaremiz olmuyor bazenCanım güzel sonuç alamadım maalesef.
2 gün önce kan testi verdim 17 çıkmıştı.
Bu sabah tekrar verdim 26 çıkmış.
Umudum kalmadı zaten
Kesinlikle dua en güzel ilaçtırEn az %60 artması gerekiyormuş sağlıklı ilerliyor denebilmesi için salı günü tekrar kan verirsin artış varmı bakarsın artabilir biliyorsun moral bozmak yok ama fazla ümitlenip sonunda tekrar hayal kırıklığı yaşamakta yok hayırlısı diyip dua etmekten başka çaremiz olmuyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?