2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar siz trasfer âsamasinda doktora ilk ne zamn gidiyorsunuz ben farklı ildeyim de ne zman çağırır doktor adetin kaçıncı günü

Kızlar siz trasfer âsamasinda doktora ilk ne zamn gidiyorsunuz ben farklı ildeyim de ne zman çağırır doktor adetin kaçıncı günü
Ben dondurulmuş transfer oldum. Transferin olduğu adetimde adetin 4 günü progesteron bakmam ve kendilerine Bildirmemi söyledi. Sonra liste gönderdiler kullanmam gereken ilaçlar saatleri vs. İlk kontrol günüm adetin 12.günü idi galiba sonra transfer tarihi verildi.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Progestan igne bitti fitilini verdi .ben bir rde çalışıyorum
Keseyi ve kalp atışını duydun doktor en son betadan sonra bi daha test yaptirdi mi? Benim 8. Gün 168 10. Gün 359,58 cikti bi daha betaya gerek yok dedi ve 10 gün sonra keseyi görelim dedi şuan bişey hissetmiyorum ya korkuyorum aslında duruyo mu diye sürekli test yapasım geliyor

Hee anladım canım çok iyi ozman biraz daha kalirm

Sen kaçıncı gün test yapmıştın değerin çok güzel çıkmış maşallah benim test tarihim çarşamba bugün 8.günüm belki erken gebelik testi felan yaparım evde salı ama çok korkuyorum

Sen kaçıncı gün test yapmıştın değerin çok güzel çıkmış maşallah benim test tarihim çarşamba bugün 8.günüm belki erken gebelik testi felan yaparım evde salı ama çok korkuyorum
Ben 5. Gunden itibaren test yaptım biraz çılgınlık oldu erken gebelik testi predictor early testinde çıktı %99 sonuç veriyo diyolar sonra 8. Gün kan testi yaptirdim sağlık ocağında 10. Gün zaten test günümdu o zamanda tedavi gördüğüm merkezde yaptırdım doktorum bidaha gerek yok yaptirma test dedi hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin

5.gun erken gebelik testinde çıktı mi peki canım

Hayırlı olsun canım senin değer çok yüksek ya acaba çoğul gebelik mi ki

Ya vala bende çok sevindim inslah benimde böyle güzel haber almak nasip olur bende çok korkuyorum sonucu merak ediyorum yapmak istiyorum ama diyorum az kaldı gününü bekle heyecanlıyım

Yaa ne kadar güzel peki idrar testinde 5.günde pozitifi yakaladınmı nasıl oldu
Yaaaa

Kızlar 3 gün embriyosuna en erken ne zaman test yaptınız ? Benim yarın 1 hafta olucak yapsammı diye deli dürtüsü geldi ..
Bence yapma birazdaha bekle. Bende test yoktu ovulasyon yapmıştım 5.güne çıkmamıştı o gün bugün moralim bozuldu. Yarın kan testi verecem. 19 ağustos 4 gün embriyo idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…