- 17 Kasım 2016
- 1.362
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.821
Progestan igne bitti fitilini verdi .ben bir rde çalışıyorumUyku hali var evet benim daha erken heralde.. İlaçlara aynen devam mı iğne falan bana doktorum 10. haftaya kadar devam ediceksin dedi iğne bitseydi bari
Amin canimAmin canım inşallah.
Çok emek veriyoruz.
Allah hepimizin yüzüne baksın
Off çalışırken çok zor fitil atmak oturarak mi calisiyorsunProgestan igne bitti fitilini verdi .ben bir rde çalışıyorum
Ben dondurulmuş transfer oldum. Transferin olduğu adetimde adetin 4 günü progesteron bakmam ve kendilerine Bildirmemi söyledi. Sonra liste gönderdiler kullanmam gereken ilaçlar saatleri vs. İlk kontrol günüm adetin 12.günü idi galiba sonra transfer tarihi verildi.Kızlar siz trasfer âsamasinda doktora ilk ne zamn gidiyorsunuz ben farklı ildeyim de ne zman çağırır doktor adetin kaçıncı günü
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHahahah aynen bende de aynı belirti arıyorum hiç bulamıyorum sadece karnım ağrıyor mu acıyor mu onu anlamıyorum bir ağrı var ama cozemedimBel zaten ortada onu soylemiyorum bile pek miğde bulantısı yok öğle yemek aksine çok yiyorum mesela yada ilaçlar aciktiriyor
Keseyi ve kalp atışını duydun doktor en son betadan sonra bi daha test yaptirdi mi? Benim 8. Gün 168 10. Gün 359,58 cikti bi daha betaya gerek yok dedi ve 10 gün sonra keseyi görelim dedi şuan bişey hissetmiyorum ya korkuyorum aslında duruyo mu diyeProgestan igne bitti fitilini verdi .ben bir rde çalışıyorum
Hee anladım canım çok iyi ozman biraz daha kalirmBen dondurulmuş transfer oldum. Transferin olduğu adetimde adetin 4 günü progesteron bakmam ve kendilerine Bildirmemi söyledi. Sonra liste gönderdiler kullanmam gereken ilaçlar saatleri vs. İlk kontrol günüm adetin 12.günü idi galiba sonra transfer tarihi verildi.
Sen kaçıncı gün test yapmıştın değerin çok güzel çıkmış maşallahKeseyi ve kalp atışını duydun doktor en son betadan sonra bi daha test yaptirdi mi? Benim 8. Gün 168 10. Gün 359,58 cikti bi daha betaya gerek yok dedi ve 10 gün sonra keseyi görelim dedi şuan bişey hissetmiyorum ya korkuyorum aslında duruyo mu diyesürekli test yapasım geliyor
Ben 5. Gunden itibaren test yaptımSen kaçıncı gün test yapmıştın değerin çok güzel çıkmış maşallahbenim test tarihim çarşamba bugün 8.günüm belki erken gebelik testi felan yaparım evde salı ama çok korkuyorum
5.gun erken gebelik testinde çıktı mi peki canımBen 5. Gunden itibaren test yaptımbiraz çılgınlık oldu erken gebelik testi predictor early testinde çıktı %99 sonuç veriyo diyolar sonra 8. Gün kan testi yaptirdim sağlık ocağında 10. Gün zaten test günümdu o zamanda tedavi gördüğüm merkezde yaptırdım doktorum bidaha gerek yok yaptirma test dedi hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım senin değer çok yüksek ya acaba çoğul gebelik mi kiKeseyi ve kalp atışını duydun doktor en son betadan sonra bi daha test yaptirdi mi? Benim 8. Gün 168 10. Gün 359,58 cikti bi daha betaya gerek yok dedi ve 10 gün sonra keseyi görelim dedi şuan bişey hissetmiyorum ya korkuyorum aslında duruyo mu diyesürekli test yapasım geliyor
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ya vala bende çok sevindim inslah benimde böyle güzel haber almak nasip olur bende çok korkuyorum sonucu merak ediyorum yapmak istiyorum ama diyorum az kaldı gününü bekle heyecanlıyımBen 5. Gunden itibaren test yaptımbiraz çılgınlık oldu erken gebelik testi predictor early testinde çıktı %99 sonuç veriyo diyolar sonra 8. Gün kan testi yaptirdim sağlık ocağında 10. Gün zaten test günümdu o zamanda tedavi gördüğüm merkezde yaptırdım doktorum bidaha gerek yok yaptirma test dedi hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin
YaaaaBen 5. Gunden itibaren test yaptımbiraz çılgınlık oldu erken gebelik testi predictor early testinde çıktı %99 sonuç veriyo diyolar sonra 8. Gün kan testi yaptirdim sağlık ocağında 10. Gün zaten test günümdu o zamanda tedavi gördüğüm merkezde yaptırdım doktorum bidaha gerek yok yaptirma test dedi hayırlısı Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bence gününde yaptır daha sağlıklı canım bende dayanmaya çalışıyorumSelambende 25 ağustosta 6.gün embriyo transferi oldum ve kan testi yapmamak için zor duruyorum daha şimdiden. Salı günü dayanamayıp başlarım kan testine
Hiçbir şeye odaklanamıyorum resmen bütün günümü bu sitede geçirdim bugünBence gününde yaptır daha sağlıklı canım bende dayanmaya çalışıyorum
Bence yapma birazdaha bekle. Bende test yoktu ovulasyon yapmıştım 5.güne çıkmamıştı o gün bugün moralim bozuldu. Yarın kan testi verecem. 19 ağustos 4 gün embriyo idiKızlar 3 gün embriyosuna en erken ne zaman test yaptınız ? Benim yarın 1 hafta olucak yapsammı diye deli dürtüsü geldi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?