2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bence yapma birazdaha bekle. Bende test yoktu ovulasyon yapmıştım 5.güne çıkmamıştı o gün bugün moralim bozuldu. Yarın kan testi verecem. 19 ağustos 4 gün embriyo idi
Yani oradı öyle ama ben tst aldım canım erken gebelik testi ..

Bende sürekli test yapmadim geliyordu kendimi hamile gibi hissetmiyordum.keseyu gördük 6 Eylül'de kalp atışını gorcez insallah

Hayırlı olsun canım senin değer çok yüksek ya acaba çoğul gebelik mi ki
Teşekkürler canım Degerle belli olmuyor diyorlar ama hayırlısı olsun 2 embriyo transfer edildi hatta bitanesi çok kalitesiz diğeri de orta kaliteydi sağlıklı olsunda teki çoğu farketmiyor

Ya vala bende çok sevindim inslah benimde böyle güzel haber almak nasip olur bende çok korkuyorum sonucu merak ediyorum yapmak istiyorum ama diyorum az kaldı gününü bekle heyecanlıyım
Ben biraz gözümü kararttim negatif gorceksem de boyle görmek istedim test yaparak ama herzaman iyi değil tabi nasıl rahat edecekseniz öyle davranin bence

Bende sürekli test yapmadim geliyordu kendimi hamile gibi hissetmiyordum.keseyu gördük 6 Eylül'de kalp atışını gorcez insallah
Hayırlısıyla inşallah bende 6 Eylül’de hem kese hem kalp atışına bakariz dedi doktorum ama o kadar erken olur mu bilmiyorum anlamadim senin degerlerin nasıldı

Hayırlısıyla inşallah bende 6 Eylül’de hem kese hem kalp atışına bakariz dedi doktorum ama o kadar erken olur mu bilmiyorum anlamadim senin degerlerin nasıldı
Aaa benimde transfer 15indeydi ve 8 eylüle çağırdı doktor. O zaman bende ikisini duyabilirim inşallah gerçi kan 95 te kaldı yükseldimi baktırmadım önce bunu düşüneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…