- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.841
Embriyolarınıza ngs yapıldı mı?Merhabalar
Beni de listeye ekler misiniz?
Yaşım 42
İki negatif denemem var
Üçüncü transferim eylülde olacak
Hiçbir şeye odaklanamıyorum resmen bütün günümü bu si
Hiçbir şeye odaklanamıyorum resmen bütün günümü bu sitede geçirdim bugün
Merhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inşallahEmbriyolarınıza ngs yapıldı mı?
Yani oradı öyle ama ben tst aldım canım erken gebelik testi ..Bence yapma birazdaha bekle. Bende test yoktu ovulasyon yapmıştım 5.güne çıkmamıştı o gün bugün moralim bozuldu. Yarın kan testi verecem. 19 ağustos 4 gün embriyo idi
Bende sürekli test yapmadim geliyordu kendimi hamile gibi hissetmiyordum.keseyu gördük 6 Eylül'de kalp atışını gorcez insallahKeseyi ve kalp atışını duydun doktor en son betadan sonra bi daha test yaptirdi mi? Benim 8. Gün 168 10. Gün 359,58 cikti bi daha betaya gerek yok dedi ve 10 gün sonra keseyi görelim dedi şuan bişey hissetmiyorum ya korkuyorum aslında duruyo mu diyesürekli test yapasım geliyor
Yapıldı 2 sinden biri saglikli ciktiMerhaba hoşgeldin hayırlısı olsun inşallah
Bana ağızdan al dedi başım dönüyor sarhoş oluyorumOff çalışırken çok zor fitil atmak oturarak mi calisiyorsun
Hadi hayırlısı olsun inşallahYapıldı 2 sinden biri saglikli cikti
Amiinn insallahHadi hayırlısı olsun inşallah
O zaman dayanabilirsen 8.gün yapYani oradı öyle ama ben tst aldım canım erken gebelik testi ..
İnşallah kuzum çok sağ olBende merakla bekliyorum valla canım hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırım inşallahseninde işlemin güzelce ilerler insallah canim guzel yumurtaların olur
Yok canım yaptirmadimAmiinn insallahsen yaptirdin mi
Helal olsun sana valla iyi dayandın kuzu inşallah bizlerde senin gibi dayanabiliriz de her şeyi zamanında net bir şekilde öğrenebilirizİnslalah canım ya umarım öyledir erken gebelik testi de yapmadım gününde olsun diye cuma günü test günümçok heyecanlıyım bende
Evet cıktı hatta 6. Gün kaset testimde de çok silikte olsa cıktı testlerimi paylaşım5.gun erken gebelik testinde çıktı mi peki canım
Teşekkürler canım Degerle belli olmuyor diyorlar ama hayırlısı olsun 2 embriyo transfer edildi hatta bitanesi çok kalitesiz diğeri de orta kaliteydiHayırlı olsun canım senin değer çok yüksek ya acaba çoğul gebelik mi ki
Ben biraz gözümü kararttim negatif gorceksem de boyle görmek istedim test yaparak ama herzaman iyi değil tabi nasıl rahat edecekseniz öyle davranin benceYa vala bende çok sevindim inslah benimde böyle güzel haber almak nasip olur bende çok korkuyorum sonucu merak ediyorum yapmak istiyorum ama diyorum az kaldı gününü bekle heyecanlıyım
Hayırlısıyla inşallahBende sürekli test yapmadim geliyordu kendimi hamile gibi hissetmiyordum.keseyu gördük 6 Eylül'de kalp atışını gorcez insallah
Dayanmak gerek Çok erken olduğunu biliyorum ama ben şahsen salı günü 5. Günüm dolacak ve kan testi yaptırmaya maalesef başlayacağımKızlarrr selam bugün 4. Günüm çarşamba 7. Günüm kan versem cokta erken sayılmaz değilmi? 5. Gün embriyosu
Aaa benimde transfer 15indeydi ve 8 eylüle çağırdı doktor. O zaman bende ikisini duyabilirim inşallahHayırlısıyla inşallahbende 6 Eylül’de hem kese hem kalp atışına bakariz dedi doktorum ama o kadar erken olur mu bilmiyorum anlamadim senin degerlerin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?