- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 28
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.861
Ben ilkinde de 7. Gün vermiştim negatifti ve negatif sonuclandı o yüzden erken verince sanki daha cabuk insan kabulleniyorDayanmak gerek Çok erken olduğunu biliyorum ama ben şahsen salı günü 5. Günüm dolacak ve kan testi yaptırmaya maalesef başlayacağım
Değerlerim yüksek diye öyle dedi galiba bilmiyorum normalde 1000 le 3000 arası duyulabiliyormuş tabi kişiden kişiye değişir bilemiyorum hayırlısıAaa benimde transfer 15indeydi ve 8 eylüle çağırdı doktor. O zaman bende ikisini duyabilirim inşallahgerçi kan 95 te kaldı yükseldimi baktırmadım önce bunu düşüneyim
Bende 9.gunumde yapiyim diyorum yaa varsa çıkar heraldeEvet cıktı hatta 6. Gün kaset testimde de çok silikte olsa cıktı testlerimi paylaşım
5. Gün embriyosu ise 9. Gün çikar benim doktorum 10. Gün hastanede yokum 9. Gün ver dedi ben gerci 8. Gün yaptimBende 9.gunumde yapiyim diyorum yaa varsa çıkar heralde
5.gun iki tane canım ben 5. Gunu kaset testte cok silik gördüm ama pekte umitlenemedim bakalim sali gunu netlestirecegim5. Gün embriyosu ise 9. Gün çikar benim doktorum 10. Gün hastanede yokum 9. Gün ver dedi ben gerci 8. Gün yaptimsabırsız
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini alalım sıkı sıkı tutunsun bebisler5.gun iki tane canım ben 5. Gunu kaset testte cok silik gördüm ama pekte umitlenemedim bakalim sali gunu netlestirecegim
Vala çok zor oldu ama kuzum az kaldı inslalah karşılığı da güzel olurHelal olsun sana valla iyi dayandın kuzu inşallah bizlerde senin gibi dayanabiliriz de her şeyi zamanında net bir şekilde öğrenebiliriz
Aynen vala herkes gününde yaptır dediler kalkmamda zor yatıyorum gününde yaptiricam artık kısmet nasip inşallah güzel sonuç alırımBen biraz gözümü kararttim negatif gorceksem de boyle görmek istedim test yaparak ama herzaman iyi değil tabi nasıl rahat edecekseniz öyle davranin bence
Senin kesin pozitif canim5.gun iki tane canım ben 5. Gunu kaset testte cok silik gördüm ama pekte umitlenemedim bakalim sali gunu netlestirecegim
İnşalllaaaahVala çok zor oldu ama kuzum az kaldı inslalah karşılığı da güzel olur
8 gün 206 10 gün 372 17 . Gun4289 kese ve içinde bebek gözüktüHayırlısıyla inşallahbende 6 Eylül’de hem kese hem kalp atışına bakariz dedi doktorum ama o kadar erken olur mu bilmiyorum anlamadim senin degerlerin nasıldı
Canım belirtin varmıydı ?Evet cıktı hatta 6. Gün kaset testimde de çok silikte olsa cıktı testlerimi paylaşım
Transfer gününden başladım. Test gününe kadar kullanacaksın dedi. Ağızdan da coraspin alıyorumKızlar aklıma bisy takıldı oksapar kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne zaman basladiniz
İnşallah canım inşallah guzel sonuçlar alırımAyy hadi inşallah güzel haberlerini alalım sıkı sıkı tutunsun bebisler
İsta kesin diyemiyom canim 5. Gun yaptığım testte ışıkta gorebildim silik cizgiyi o kadar silikti o yuzden umitlenemedim bakalım nasip kısmet rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahSenin kesin pozitif canim
Transfer gününden itibaren kullanmaya başlamıştım.Kızlar aklıma bisy takıldı oksapar kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne zaman basladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?