2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aaa benimde transfer 15indeydi ve 8 eylüle çağırdı doktor. O zaman bende ikisini duyabilirim inşallah gerçi kan 95 te kaldı yükseldimi baktırmadım önce bunu düşüneyim
Değerlerim yüksek diye öyle dedi galiba bilmiyorum normalde 1000 le 3000 arası duyulabiliyormuş tabi kişiden kişiye değişir bilemiyorum hayırlısı

Ben biraz gözümü kararttim negatif gorceksem de boyle görmek istedim test yaparak ama herzaman iyi değil tabi nasıl rahat edecekseniz öyle davranin bence
Aynen vala herkes gününde yaptır dediler kalkmamda zor yatıyorum gününde yaptiricam artık kısmet nasip inşallah güzel sonuç alırım

Benim de cuma test gunum Perşembe idrar testi yaparım diyorum ama negatif çıkarsa çok üzülürüm olcagi varsa da olmaz bı de kan için de erken zaten benim normalde Dr 12. Gün veriyorjen bana 10. Gün kan yaptır dedi . 3. Gün embriyosu için erken bnce , kan da çıkar ama idrar da çıkmayabilir diye düşünüyorum, 3. Günler en erken ne zaman çıkar idrarda pozitif

Kızlar aklıma bisy takıldı oksapar kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne zaman basladiniz

Kızlar kasık batmaları olanlar nasıl bi batmaydı ? Tek taraflımı çiftmi benim bugün 2 kez 5/10 saniyelik sağ kasıkta değişik bi batma oldu . İlk 2 transferimde olmamıştı şahsen biraz heycan yaptım ama , bi yandanda kendimi ğöitlendirmek istemiyorum . Böyle değişikti sızlıyordu ufak ufak bişey ıssırığı hibi bişey batar gibi tam adlandıramıyorumda kramp gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…