2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Batma tek taraflıydi bacağıma vuruyordu sızısı ayağım uyuştu bir hafta kadar
Rahimde doluluk hissi vardı oturup kalkarken cektiriyordu asılma gibi

Batma tek taraflıydi bacağıma vuruyordu sızısı ayağım uyuştu bir hafta kadar
Rahimde doluluk hissi vardı oturup kalkarken cektiriyordu asılma gibi
Yok canım bacağıma sızı vuruyor o batma olunca ama rahimde doluluk hissetmiyorum . Çok gaz var asılmada yok ama

Hic bir belirtim olmadı hala da yok ara ara saniyelik kasık ağrısı dışında
Nasıldı o kasık ağrısı şimdi 5/6 günlerimde bende ara ara sağ kasıkta batma oldu dün daha hafifti bugün sanki daha hissettim ağrıyı.. ama ümitlenmekte istemiyorum bugün 6 günüm sağ kasığımda 2 kez ayrı saatlerde batma oldu ama Piskolojik olmasından ödüm kopuyor .

Kızlar selam , perşembe günü saat 12.00 ' de transferim var. Estrofem , folik asit , coraspirin ve 2 gündür vajinal fitil progestan ve igne olarak progestan kullaniyorum . Progestani doktorum kalcadan recete etti , vurulduktan sonra epey agriyor. Peki transferden sonra da bu ilaclara devam mi ediliyor ?

Bende 5 ye görmüştüm canım
Canim bende iste cok silik gördüm atmıştım yaa size görmüştünuz sizde o yuzden umitlenmek istemedim ancak ışıkta gozukuyodu çünkü o yuzden ne biliyim belirtim falanda kesildi bugun sadece öğlene kadar sirtim agridi sonra geçti pekte umitlenmek istemiyorum o yüzden

Benimki batma gibi degildi bide tek biyerde değil komple karın altında ağrı giriyor adet ağrısı gibi değil karın sancısı gibi

Evet cnm

Ben 5 te gördüm sonradan hergün test yaptım koyulaşmasana baktım. Direk kaset testti benim

Merhaba canim evet hepsine devam ediyorsun. Allah nasip eder hamile kalirsan da devam edeceksin ta ki doktorun kesene kadar.

Süresi muamma bazilari 13 haftaya kadar devam ediyor bazıları doğuma kadar

Gözün aydın zor olmasin kolay olsun inşallah transferin Rabbim sevinç gözyaşı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…