- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.881
Ver ver çıkarKızlarrr selam bugün 4. Günüm çarşamba 7. Günüm kan versem cokta erken sayılmaz değilmi? 5. Gün embriyosu
Transferle birlikte başladım hala da kullanılıyormKızlar aklıma bisy takıldı oksapar kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne zaman basladiniz
Ben de aynı sekildeTransfer gününden itibaren kullanmaya başlamıştım.
Transfer den önce başladım transferden sonra da devam ediyorumKızlar aklıma bisy takıldı oksapar kullanıyormusunuz kullanıyorsanız ne zaman basladiniz
Batma tek taraflıydi bacağıma vuruyordu sızısı ayağım uyuştu bir hafta kadarKızlar kasık batmaları olanlar nasıl bi batmaydı ? Tek taraflımı çiftmi benim bugün 2 kez 5/10 saniyelik sağ kasıkta değişik bi batma oldu . İlk 2 transferimde olmamıştı şahsen biraz heycan yaptım ama , bi yandanda kendimi ğöitlendirmek istemiyorum . Böyle değişikti sızlıyordu ufak ufak bişey ıssırığı hibi bişey batar gibi tam adlandıramıyorumda kramp gibi .
Hic bir belirtim olmadı hala da yok ara ara saniyelik kasık ağrısı dışındaCanım belirtin varmıydı ?
Yok canım bacağıma sızı vuruyor o batma olunca ama rahimde doluluk hissetmiyorum . Çok gaz var asılmada yok amaBatma tek taraflıydi bacağıma vuruyordu sızısı ayağım uyuştu bir hafta kadar
Rahimde doluluk hissi vardı oturup kalkarken cektiriyordu asılma gibi
Bende 5 ye görmüştüm canım5.gun iki tane canım ben 5. Gunu kaset testte cok silik gördüm ama pekte umitlenemedim bakalim sali gunu netlestirecegim
Nasıldı o kasık ağrısı şimdi 5/6 günlerimde bende ara ara sağ kasıkta batma oldu dün daha hafifti bugün sanki daha hissettim ağrıyı.. ama ümitlenmekte istemiyorum bugün 6 günüm sağ kasığımda 2 kez ayrı saatlerde batma oldu ama Piskolojik olmasından ödüm kopuyor .Hic bir belirtim olmadı hala da yok ara ara saniyelik kasık ağrısı dışında
Canim bende iste cok silik gördüm atmıştım yaa size görmüştünuz sizde o yuzden umitlenmek istemedim ancak ışıkta gozukuyodu çünkü o yuzden ne biliyim belirtim falanda kesildi bugun sadece öğlene kadar sirtim agridi sonra geçti pekte umitlenmek istemiyorum o yüzdenBende 5 ye görmüştüm canım
Benimki batma gibi degildi bide tek biyerde değil komple karın altında ağrı giriyor adet ağrısı gibi değil karın sancısı gibiNasıldı o kasık ağrısı şimdi 5/6 günlerimde bende ara ara sağ kasıkta batma oldu dün daha hafifti bugün sanki daha hissettim ağrıyı.. ama ümitlenmekte istemiyorum bugün 6 günüm sağ kasığımda 2 kez ayrı saatlerde batma oldu ama Piskolojik olmasından ödüm kopuyor .
Bagirsaklar da değişimler oluyor bı kabız bı ishal alt karın ağrıları aynı adet ağrısı gibiYok canım bacağıma sızı vuruyor o batma olunca ama rahimde doluluk hissetmiyorum . Çok gaz var asılmada yok ama
Evet cnmKızlar selam , perşembe günü saat 12.00 ' de transferim var. Estrofem , folik asit , coraspirin ve 2 gündür vajinal fitil progestan ve igne olarak progestan kullaniyorum . Progestani doktorum kalcadan recete etti , vurulduktan sonra epey agriyor. Peki transferden sonra da bu ilaclara devam mi ediliyor ?
Ben 5 te gördüm sonradan hergün test yaptım koyulaşmasana baktım. Direk kaset testti benimCanim bende iste cok silik gördüm atmıştım yaa size görmüştünuz sizde o yuzden umitlenmek istemedim ancak ışıkta gozukuyodu çünkü o yuzden ne biliyim belirtim falanda kesildi bugun sadece öğlene kadar sirtim agridi sonra geçti pekte umitlenmek istemiyorum o yüzden
Yok öyle değil canımBenimki batma gibi degildi bide tek biyerde değil komple karın altında ağrı giriyor adet ağrısı gibi değil karın sancısı gibi
Yok o tarz ağrım yok .. bakalım allahın dediği olur..Bagirsaklar da değişimler oluyor bı kabız bı ishal alt karın ağrıları aynı adet ağrısı gibi
Anladim canım ben her gun yapmadım valla canim kendimi strese sokmayım diye sali gunu sabah 9.gunum olacak o gun yapiyim diyorum zaten varsa kesin çıkarBen 5 te gördüm sonradan hergün test yaptım koyulaşmasana baktım. Direk kaset testti benim
Merhaba canim evet hepsine devam ediyorsun. Allah nasip eder hamile kalirsan da devam edeceksin ta ki doktorun kesene kadar.Kızlar selam , perşembe günü saat 12.00 ' de transferim var. Estrofem , folik asit , coraspirin ve 2 gündür vajinal fitil progestan ve igne olarak progestan kullaniyorum . Progestani doktorum kalcadan recete etti , vurulduktan sonra epey agriyor. Peki transferden sonra da bu ilaclara devam mi ediliyor ?
Bide 5.gun nasıl çıktı testin rahat gorebiliyor muydun çizgiyi?Ben 5 te gördüm sonradan hergün test yaptım koyulaşmasana baktım. Direk kaset testti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?