- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.901
Canim bana da 5.gün embriyosu transfer edilecek cok sabirsiz biriyimdir acaba transfer gununden itibaren testlere baslasam mi yoksa gunumde kan mi versemBen 5 te gördüm sonradan hergün test yaptım koyulaşmasana baktım. Direk kaset testti benim
Amiin canim amin cümlemize insallahMerhaba canim evet hepsine devam ediyorsun. Allah nasip eder hamile kalirsan da devam edeceksin ta ki doktorun kesene kadar.
Süresi muamma bazilari 13 haftaya kadar devam ediyor bazıları doğuma kadar
Gözün aydın zor olmasin kolay olsun inşallah transferin Rabbim sevinç gözyaşı nasip etsin.
Doktorunuz ya da hemşireniz detaylı bilgilendirecektir mutlaka, ama evet transferden sonra da ilaçlar devam ediyor. İnşallah pozitif sonuç alırsanız da ilerleyen gebelik haftalarında ilaçlar değişebilir, bazıları tamamen kesilir, bazılarını hamilelik süresince almanız gerekebilir. Kişiden kişiye değişen bir durum.Kızlar selam , perşembe günü saat 12.00 ' de transferim var. Estrofem , folik asit , coraspirin ve 2 gündür vajinal fitil progestan ve igne olarak progestan kullaniyorum . Progestani doktorum kalcadan recete etti , vurulduktan sonra epey agriyor. Peki transferden sonra da bu ilaclara devam mi ediliyor ?
İnşallah vardır aminİsta kesin diyemiyom canim 5. Gun yaptığım testte ışıkta gorebildim silik cizgiyi o kadar silikti o yuzden umitlenemedim bakalım nasip kısmet rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Herkeste aynı belirtiler olmayabilir cnm kiminde hiç belirti olmadan hamilelik oluyorYok o tarz ağrım yok .. bakalım allahın dediği olur..
Çok çok hafif çizgi vardı günden güne koyulaştı canımBide 5.gun nasıl çıktı testin rahat gorebiliyor muydun çizgiyi?
Tatlım moral önemli biliyorsun eğer kendini strese sokmayacaksan hergün yap ama strese sokarsan çıkmayınca 7-8 günde yapCanim bana da 5.gün embriyosu transfer edilecek cok sabirsiz biriyimdir acaba transfer gununden itibaren testlere baslasam mi yoksa gunumde kan mi versem
Anladim canım hayırlısı bakalim benimkide koyulasmistir inşallahÇok çok hafif çizgi vardı günden güne koyulaştı canım
Tatlım moral önemli biliyorsun eğer kendini strese sokmayacaksan hergün yap ama strese sokarsan çıkmayınca 7-8 günde yap
Orası doğru canım bakalım inşallah gerçkten bardır bu benim 3 cü transferimHerkeste aynı belirtiler olmayabilir cnm kiminde hiç belirti olmadan hamilelik oluyor
Bende de oldu oldu iki gün durdu snr tekrar olduOrası doğru canım bakalım inşallah gerçkten bardır bu benim 3 cü transferimara ara olunca birdaha olmayınca Piskolojik mi diyorum hep .. ben sürekli batma olsa içim rahat edecek gibi düşünüyorum bilmiyorum çok zor piskolojiker..
Günaydın canımGünaydın kızlar transfer olacaklara bol şans diliyorumben de adetin 3. günündeyim geldim Dr a duruma göre estrofeme başlayacağım
Günaydın güzel haberlerle inşallahGünaydın kızlar transfer olacaklara bol şans diliyorumben de adetin 3. günündeyim geldim Dr a duruma göre estrofeme başlayacağım
Çok erken canimGünaydın kızlar 7 ci günümde az önce test yaptım negatif gördüm
Senin 3. Gün embriyosu değil miydi ?Günaydın kızlar 7 ci günümde az önce test yaptım negatif gördüm
Evet canım 3 gün embriyosu..Senin 3. Gün embriyosu değil miydi ?
Çıkmaz ki varsa da çok erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?