2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Amiin canim amin cümlemize insallah
Topigimiz hamilelerle dolu insallah ben ve diger arkadaslarim da dahil oluruz saglikla

Doktorunuz ya da hemşireniz detaylı bilgilendirecektir mutlaka, ama evet transferden sonra da ilaçlar devam ediyor. İnşallah pozitif sonuç alırsanız da ilerleyen gebelik haftalarında ilaçlar değişebilir, bazıları tamamen kesilir, bazılarını hamilelik süresince almanız gerekebilir. Kişiden kişiye değişen bir durum.
Transfer için şimdiden bol şans

Bide 5.gun nasıl çıktı testin rahat gorebiliyor muydun çizgiyi?
Çok çok hafif çizgi vardı günden güne koyulaştı canım
Canim bana da 5.gün embriyosu transfer edilecek cok sabirsiz biriyimdir acaba transfer gununden itibaren testlere baslasam mi yoksa gunumde kan mi versem
Tatlım moral önemli biliyorsun eğer kendini strese sokmayacaksan hergün yap ama strese sokarsan çıkmayınca 7-8 günde yap

Herkeste aynı belirtiler olmayabilir cnm kiminde hiç belirti olmadan hamilelik oluyor
Orası doğru canım bakalım inşallah gerçkten bardır bu benim 3 cü transferim ara ara olunca birdaha olmayınca Piskolojik mi diyorum hep .. ben sürekli batma olsa içim rahat edecek gibi düşünüyorum bilmiyorum çok zor piskolojiker..

Günaydın kızlar 4.gün embriyosu 10.gün kan verdim şimdi. Hala sıfır belirtiyleyim. Adet belirtim dahi yok. İnş şaşırtır beni ve pozitif görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…