- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.921
Daha tam incelmemis rahim perşembe tekrar gel dediGünaydın canım
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.
Bugün test yapacakmisin canimGünaydın canım
Hadi güzel haberlerle gel inşallah.
Yok canım dün kan vermiştim 26 küsür çıkmıştı.Bugün test yapacakmisin canim
Çok erken canım ben 3.gün embriyosu geç çıkıyor idrarda kana bile geç geçiyor üzme kendinç test gününü bekleGünaydın kızlar 7 ci günümde az önce test yaptım negatif gördüm
3.gun embriyo için 7.gun test çok erken bekle canım inşallah birkaç gün sonra pozitif görmeye baslarsinEvet canım 3 gün embriyosu..
Kizlar ben çok acil bişey sormak istiyorum yardımcı olucaklar var mı?Oksapar iğne yi nerede ve hangi doktora yazdirabilirim bugün acil almam lazım parayla alayım dedim çok pahalı gücüm yetmedi yada. Özel yazar mi ?Yazsada alabirmiyim bileniniz varsa yardımcı olun
Canım benimde 5 gün emriyosu. Ve hala test yapmadim bugün alsam mı diye düşünüyorum cumartesi sanki çok var dahaBende 5 ye görmüştüm canım
Reçetesiz alırsan pahalı cnmKizlar ben çok acil bişey sormak istiyorum yardımcı olucaklar var mı?Oksapar iğne yi nerede ve hangi doktora yazdirabilirim bugün acil almam lazım parayla alayım dedim çok pahalı gücüm yetmedi yada. Özel yazar mi ?Yazsada alabirmiyim bileniniz varsa yardımcı olun
Canim sgk anlasmali ozel hastanede yazdirabilirsin. Ya da devlet hastanesinde kadin doguma yazdirman lazimKizlar ben çok acil bişey sormak istiyorum yardımcı olucaklar var mı?Oksapar iğne yi nerede ve hangi doktora yazdirabilirim bugün acil almam lazım parayla alayım dedim çok pahalı gücüm yetmedi yada. Özel yazar mi ?Yazsada alabirmiyim bileniniz varsa yardımcı olun
Aile hekimine git canım onlar yazıyor.Kizlar ben çok acil bişey sormak istiyorum yardımcı olucaklar var mı?Oksapar iğne yi nerede ve hangi doktora yazdirabilirim bugün acil almam lazım parayla alayım dedim çok pahalı gücüm yetmedi yada. Özel yazar mi ?Yazsada alabirmiyim bileniniz varsa yardımcı olun
Ve hangi testi almam lazımCanım benimde 5 gün emriyosu. Ve hala test yapmadim bugün alsam mı diye düşünüyorum cumartesi sanki çok var daha
Gerçekten mi ?Ay çok sevindim inslalah yazar benim sağlık ocağında değilim annemde olduğum için yazmaz değil mi?Reçetesiz alırsan pahalı cnm
Sağlık ocağına yazdır herhangi bir Dr yazıyor
İki kutu oduyor galiba devlet
Yok canım fazla takılmadım doğrusu .. içimde bi rahatlık var .. olursada allahtan olmassada allahtan ..Çok erken canım ben 3.gün embriyosu geç çıkıyor idrarda kana bile geç geçiyor üzme kendinç test gününü bekle
Doktorum burada değil Kıbrıs'ta oradan yazsa özel yani hastane ama devlette her hangi bir kadın doğuma gitsem yazar mi?Aile hekimine git canım onlar yazıyor.
Kutusu 518,00 tl normalde
Bende yazdırdım geçen 65,00 e aldım
Günde 2 tane kullanıyorsan dr a söyle muhakkak sisteme sabah akşam diye girer
2 kutu alırsın.
Ben öyle yaptırdım.
İnşallah canım 7/9/11 günleri deneyim dedim elimde 3 lü set vardıda3.gun embriyo için 7.gun test çok erken bekle canım inşallah birkaç gün sonra pozitif görmeye baslarsin
Yazio ben yazdiriyorum eczacıya sorup gittim fiyatını görünceVe hangi testi almam lazım
Gerçekten mi ?Ay çok sevindim inslalah yazar benim sağlık ocağında değilim annemde olduğum için yazmaz değil mi?
Kuzum aile hekimine gitsene.Doktorum burada değil Kıbrıs'ta oradan yazsa özel yani hastane ama devlette her hangi bir kadın doğuma gitsem yazar mi?
Kaçıncı gün embriyosu kaçıncı günündesin ?Kizlar ben simdi idrar testi yapicam ama ilk idrarla degil cok fark eder mi testte erken gebelik testi bu arada
9.günüm transferi sayarsan 10 5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu kaçıncı günündesin ?
Çıkar canım9.günüm transferi sayarsan 10 5.gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?