- 21 Mart 2018
- 5.929
- 15.914
- 248
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.941
5 ci gün embriyosu 7 den iyibaren çıkıyorÇıkar canımYap
Bence de çıkar.9.günüm transferi sayarsan 10 5.gün embriyosu
Yaa çokkorkuyorum ama yapıcam5 ci gün embriyosu 7 den iyibaren çıkıyor
Kız benim 3 gün embriyosuYaa çokkorkuyorum ama yapıcam
Dr ne dedi canim?Yok canım dün kan vermiştim 26 küsür çıkmıştı.
Dr dan haber bekliyorum.
Çarşamba gene test istediler.Dr ne dedi canim?
Hayırlısı hangisiyse o olsun canımın içiÇarşamba gene test istediler.
Düşmesini bekliyor bence tahlilde de görmek istiyor.
Amin canım.Hayırlısı hangisiyse o olsun canımın içi
Yada ya yine yukselirse diye emin olmak istiyorlarÇarşamba gene test istediler.
Düşmesini bekliyor bence tahlilde de görmek istiyor.
İlki senin 19 muyduYada ya yine yukselirse diye emin olmak istiyorlarayni durumdayiz bugun kan tahlilim istenen duzeyde yukselmemis carsamba yaptir emin olalim dedi dr um ... ona gore hala umut var ama kimyasal gibi duruyor
BENIM 7.GÜNDE CIKTI CANIM AMA BILIYOSUNUZ 7.GÜNDEN BERI POZITIFIM GIT GIDE KOYULASTI AMA KAN DEĞERIM 9.GÜNDE 7 CIKTI AMA IDRAR KOPKOYU.Senin 3. Gün embriyosu değil miydi ?
Çıkmaz ki varsa da çok erken.
SENIN NASIL CIKTI CANIM SENDE SON DURUM NEYada ya yine yukselirse diye emin olmak istiyorlarayni durumdayiz bugun kan tahlilim istenen duzeyde yukselmemis carsamba yaptir emin olalim dedi dr um ... ona gore hala umut var ama kimyasal gibi duruyor
Canım benı takıp edıyormusun neler yasıyorum okudunmu acaba ?3 gün embriyosu için kaçıncı günler test yaptınız kızlar ?
2 - 3 gün içindeKızlar tüp benek negatif çıktıktan sonra ilaçları bıraktıktan kaç gün içerisinde adet olunur?
canım benım 9.günde koyu cıkan idrar testımın sonucu ne cıktı bılıyomusun 7,69 :)Çok erken canım ben 3.gün embriyosu geç çıkıyor idrarda kana bile geç geçiyor üzme kendinç test gününü bekle
Canım genelde 5-10 gün içinde geliyor. Kişiden kişiye göre değişiyorKızlar tüp benek negatif çıktıktan sonra ilaçları bıraktıktan kaç gün içerisinde adet olunur?
Cumartesi akşamdan belli etmeye başladı, Pazar günü kanamam başladı
En son Çarşamba akşamı ilaçlarımı almıştım, Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece adetim başladı. Ama kişiden kişiye değişkenlik gösterir elbette.Kızlar tüp benek negatif çıktıktan sonra ilaçları bıraktıktan kaç gün içerisinde adet olunur?
Doktorum burada değil Kıbrıs'ta oradan yazsa özel yani hastane ama devlette her hangi bir kadın doğuma gitsem yazar miAile hekimine git canım onlar yazıyor.
Kutusu 518,00 tl normalde
Bende yazdırdım geçen 65,00 e aldım
Günde 2 tane kullanıyorsan dr a söyle muhakkak sisteme sabah akşam diye girer
2 kutu alırsın.
Ben öyle yaptırdım.
Canım her sağlık ocağı yazmiyormus birde şu anda oturduğum yerde değilim annemde kaldığım için buradaki sağlık ocakları yazmiyormusKuzum aile hekimine gitsene.
Kadın doğuma gidicen 300 tl muayene ücreti ödüyceksin.
O zaman ne anlamı kalıyor ki ilacı yazdırmanın.
Annenle git beraber misafir hasta olarak kaydını açsınlar.
Tüp bebek transferi oldum iğnelerimi almam lazım diyeceksin.
Yazıyor sağlık ocağındaki doktorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?