2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Çarşamba gene test istediler.
Düşmesini bekliyor bence tahlilde de görmek istiyor.
Yada ya yine yukselirse diye emin olmak istiyorlar ayni durumdayiz bugun kan tahlilim istenen duzeyde yukselmemis carsamba yaptir emin olalim dedi dr um ... ona gore hala umut var ama kimyasal gibi duruyor

Yada ya yine yukselirse diye emin olmak istiyorlar ayni durumdayiz bugun kan tahlilim istenen duzeyde yukselmemis carsamba yaptir emin olalim dedi dr um ... ona gore hala umut var ama kimyasal gibi duruyor
İlki senin 19 muydu
Şimdi kaç değerlerin

Senin 3. Gün embriyosu değil miydi ?
Çıkmaz ki varsa da çok erken.
BENIM 7.GÜNDE CIKTI CANIM AMA BILIYOSUNUZ 7.GÜNDEN BERI POZITIFIM GIT GIDE KOYULASTI AMA KAN DEĞERIM 9.GÜNDE 7 CIKTI AMA IDRAR KOPKOYU.
BENDE YINE ILGINC BIRSEYLER YASANIYOR.
TESTIMI YARIN VEREYIM TESPİT ETTIGIM BAZI DURUMLARI DETAYLI PAYLASICAM BURDAKI HEPINIZLE..
YANI IDRARIN POZITIFI CIKMASI GERCEKTEN DOGRUMU YOKSA YANILMA PAYII COKMUUU HEPSINI YAZCAM HERKESE UMUT OLUR FIKIR OLUR.

SENIN NASIL CIKTI CANIM SENDE SON DURUM NE
AH AHHH BIZI HEP BU POZITIF TESTLER BOYLE MAHVETTI

3 gün embriyosu için kaçıncı günler test yaptınız kızlar ?
Canım benı takıp edıyormusun neler yasıyorum okudunmu acaba ?
okumadıysan özet geceyım canım

benımde 3.gün embrıyosu 2 adet .
6.günden berı silik ve sonrasında yoğun pozitif goruyorum ama buna ragmen kan degerım 7,69 cıktı..
suan testlermı hatalı yoksa kanmı yarın verecegım kanda cıkacak.
oyuzden modunu düşürme bekle bakalım kan gününü

Kızlar tüp benek negatif çıktıktan sonra ilaçları bıraktıktan kaç gün içerisinde adet olunur?
2 - 3 gün içinde
Çok erken canım ben 3.gün embriyosu geç çıkıyor idrarda kana bile geç geçiyor üzme kendinç test gününü bekle
canım benım 9.günde koyu cıkan idrar testımın sonucu ne cıktı bılıyomusun 7,69 :)

hemşirelerde şaşkın nasıl yaa hcg normal testler 20 nın altını gostermez dıye.
ama gıdıp yenıden kanı tekrarlayamadım

şimdi muallakta beklıyorum kanmı yanlış yoksa defelarca aynı koyulukta cıkan sayısızca yapılan ıdrar testlerımı

evet bılıyorum fazlasıyla kafa karıstırıcı

Doktorum burada değil Kıbrıs'ta oradan yazsa özel yani hastane ama devlette her hangi bir kadın doğuma gitsem yazar mi
Canım her sağlık ocağı yazmiyormus birde şu anda oturduğum yerde değilim annemde kaldığım için buradaki sağlık ocakları yazmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…