- 20 Eylül 2018
- 4.433
- 3.147
- 133
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.961
Ben şu anda evimde olmadığım için herhangi bir sağlık ocağı yazmiyor ama hastane yaziyormu kadın doğum olmadı oraya gidicem devleteYazio ben yazdiriyorum eczacıya sorup gittim fiyatını görüncemisafirken yazar mı onu bilemem cnm Dr a bağlı
Annenin kaydı var değil mi aile hekimliğinde.Doktorum burada değil Kıbrıs'ta oradan yazsa özel yani hastane ama devlette her hangi bir kadın doğuma gitsem yazar mi
Canım her sağlık ocağı yazmiyormus birde şu anda oturduğum yerde değilim annemde kaldığım için buradaki sağlık ocakları yazmiyormus
Kizlar ben dayanamayıp bugün yaptım 5 .gün emriyosu 9 gundeyim trasferinBugün test yapacakmisin canim
Uzman Dr a gerek yok her Dr yazabilir bu ilacı sadece biz kullanmıyoruz kalp hastaları falan da kullanıyor adamlarBen şu anda evimde olmadığım için herhangi bir sağlık ocağı yazmiyor ama hastane yaziyormu kadın doğum olmadı oraya gidicem devlete
Yazmiyorlarmis buradakiler değişik kardeşiminde anneminde kaydı varAnnenin kaydı var değil mi aile hekimliğinde.
Seni beraber götürecek misafir hasta diye kayıt açacaklar.
Doktordan rica et durumunu anlat evde test yaptığını pozitif çıktığını söyle. İğneleri çok acil almam gerekiyor de. Niye yazmasın ki
Aynen covidde de kullaniyorlarmisUzman Dr a gerek yok her Dr yazabilir bu ilacı sadece biz kullanmıyoruz kalp hastaları falan da kullanıyor adamlar
Evet farkediyor benim testim pozitif kan testimde ama dün denemek için elimde son olan idrar testini yaptım o kadar açık cikti ki korkudan gittim kan testim yaptırdım bisey oldu sandım cok şükür olmamis artmış daha cok yapma derim sabah kalktığında ilk idrarla yap çok yanıltıyor hatta erken gebelik testi dışında test yapmayın derim tabi yine de siz bilirsinizKizlar ben simdi idrar testi yapicam ama ilk idrarla degil cok fark eder mi testte erken gebelik testi bu arada
Doktorla görüştün mü ?Yazmiyorlarmis buradakiler değişik kardeşiminde anneminde kaydı var
Benimde ilk transferimde öyle olmustu testlerimi gostersem kesin %100 hamilesin diyolardi ama kimyasalla sonuclandi benimde sonucum 7,24 tu2 - 3 gün içinde
canım benım 9.günde koyu cıkan idrar testımın sonucu ne cıktı bılıyomusun 7,69 :)
hemşirelerde şaşkın nasıl yaa hcg normal testler 20 nın altını gostermez dıye.
ama gıdıp yenıden kanı tekrarlayamadım
şimdi muallakta beklıyorum kanmı yanlış yoksa defelarca aynı koyulukta cıkan sayısızca yapılan ıdrar testlerımı
evet bılıyorum fazlasıyla kafa karıstırıcı
Bende bugün yaptım ilk denememi 9.gunum biraz once cikmadi birde ilk idrarla değil normal gebelik testiydiEvet farkediyor benim testim pozitif kan testimde ama dün denemek için elimde son olan idrar testini yaptım o kadar açık cikti ki korkudan gittim kan testim yaptırdım bisey oldu sandım cok şükür olmamis artmış daha cok yapma derim sabah kalktığında ilk idrarla yap çok yanıltıyor hatta erken gebelik testi dışında test yapmayın derim tabi yine de siz bilirsiniz
Normal kaset test zaten en geç çıkan testler guvenmeyin test gününüzü bekleyin gerçekten 1 gece de öyle strese soktum ki kendimi anlatamam ve bazen testler bozuk çıkıyor onu dikkate almayın bile strese sokmaktan baska bisey yapmiyoruz kendimizeBende bugün yaptım ilk denememi 9.gunum biraz once cikmadi birde ilk idrarla değil normal gebelik testiydi
Kendi doktorumla görüştüm sadece reçete attı ama parayla alabiliyorum özel olduğu için gidip yazdırmam lazım onu da şimdi gidip kendi doktoruma sağlık ocağına yazdiramiyorumDoktorla görüştün mü ?
Aynen ona da çok guvenmedim zaten cumartesi gününü bekleyeceğim mecbur.Birde test günüm cumartesi cuma yaptırsam sıkıntı olur mu sizce ?Normal kaset test zaten en geç çıkan testler guvenmeyin test gününüzü bekleyin gerçekten 1 gece de öyle strese soktum ki kendimi anlatamam ve bazen testler bozuk çıkıyor onu dikkate almayın bile strese sokmaktan baska bisey yapmiyoruz kendimize
İlki senin 19 muydu
Şimdi kaç değerlerin
Evet kizlarSENIN NASIL CIKTI CANIM SENDE SON DURUM NE
AH AHHH BIZI HEP BU POZITIF TESTLER BOYLE MAHVETTI
Yok olmaz 1 günden bana doktorum cumartesiydi test gunum cuma yaptırabilirsin demistiAynen ona da çok guvenmedim zaten cumartesi gününü bekleyeceğim mecbur.Birde test günüm cumartesi cuma yaptırsam sıkıntı olur mu sizce ?
AYNEN CANIM UMUDUMU YITIRMEK ISTEMIYORUM AMA OKADAR BILIYORUMKI KIMYASAL OLDUGUNU. ARTIK TECRUBEEBenimde ilk transferimde öyle olmustu testlerimi gostersem kesin %100 hamilesin diyolardi ama kimyasalla sonuclandi benimde sonucum 7,24 tubi anda yükselip adet gününe yaklaşınca düşüyormuş yani 30 lardan bi anda düşebiliyor demisti doktorum 2. Testim de 6,09 du kimyasal demisti doktorum. Ondan idrar testleri cok yaniltiyor ister istemez stres yapıyoruz ve sonu hayal kırıklığı cok ağlamıştım pozitif beklerken
O zaman cumadan yaptırım bende en azından 1 günde değer değişmez sanırım yani olmadı tekrar yaptırırım artikYok olmaz 1 günden bana doktorum cumartesiydi test gunum cuma yaptırabilirsin demisti
Canım üzme kendini vardır bunda bir hayır rabbim ne eylerse güzel eyler tabiki üzülüyoruz uzuluyosun fakat en azından umudun var olucak diye 5 olmaz da 10 da olur o yüzden canını sıkma hayırlısını hep iste hep belki şimdi zamanı değildir sabret canım dua et rabbim bizede nasip eder insalalh bir günAYNEN CANIM UMUDUMU YITIRMEK ISTEMIYORUM AMA OKADAR BILIYORUMKI KIMYASAL OLDUGUNU. ARTIK TECRUBEE
7 NIN 12.GÜNE KADAR MUHTESEM ARTIŞI BEKLENEMEZ. BU KADAR UZULECEGIMI DUSUNMEMISTIM.
ÇÜNKÜ ARTIK ELIMDE EMBRIYO KALMADI.
SIFIRDAN BAŞKA MERKEZDE BAŞLICAM BENI NELER BEKLIYOR ASLA ÖNÜMÜ GÖREMİYUORUM.
YİNEE UMUTLARIM OLACAKK YINE SEVINCLERIM VE YINE HÜSRANLI SONUCLAR.
ASLA 4 - 5 - 6 TRANSFER AKLIMDAN GECMEZDII ASLAAAA....
BAKSANA BENIM 4. TÜP BEBEK ICIN HAZIRLIKLIRA BAŞLİCAMM.
ALLAHIM NASIL OLACAK NELER YASAYACAGIM
ZATEN YUMURTAMM YOOKK
2 YUMURTADAN ZAR ZOR BIR TANE CIKIYOR ODA İŞTE KIMYASAL OLUYOR.
HİÇ ANNE OLAMICAM ASLA BUNUN HAYALINI KURAMIYORUM ARTIK....
MUHTEMELEN SALI AKSAM TEST SONUCUNDAN GÜMBÜR GÜMBÜR AĞLİCAMM
VE ASLA BENI KIMSENIN TESELLI ETMESINI ISTEMIYORUM
CUNKU TESELLU ETTIKCE BENIM CANIM DAHA COK YANIYORR
Kiminin ki 12 15 denemede oluyor canını sıkma hep dua etCanım üzme kendini vardır bunda bir hayır rabbim ne eylerse güzel eyler tabiki üzülüyoruz uzuluyosun fakat en azından umudun var olucak diye 5 olmaz da 10 da olur o yüzden canını sıkma hayırlısını hep iste hep belki şimdi zamanı değildir sabret canım dua et rabbim bizede nasip eder insalalh bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?