2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Devlette genetik tarama yapılmıyor. Genetik hastalık varsa kesinlikle pgt li genetik taramalı tüp bebek yapmanız gerekiyor. Eşinizin kromozom bozukluğu neydi?
Merhaba eşimde azfc delesyonu var bugün doktoruma sordum eğer alınan sperm de sorun olsaydı 5.güne gelmezdi embriyo aa kalite olmazdı dedi ama bence beni başından savdı. Bilemiyorum devlette yapılmıyomuş zaten embriyoya yapılan testler.

Evet cnm yelpazeyle arkadaş olduk tutunmada oluyor inşallah senin bebeğin de tutunuyordur.
BENDE İNAN ŞU AN YELPAZE SALLIYORUM HADİ İNŞALLAH CANIM...SEN ALDIN SANIRIM O MUTLU HABERİ HADİ DARISI BİZE DE NASİP OLSUN İNŞALLAH İSTEYEN DİLEYEN HERKESE BENİM ADIMDA PINAR :)

Valla belli olmaz
Artışın öyle kötü de değil.
İnşallah sağlıkla ilerler.

En azından bi umudun var. Benim 2 hakkım vardı 1 ini kullandım. Eğer tutmazsa son hakkımı kullanacağım. O da olmazsa hiç anne olamayacağım ama buna rağmen her zaman diyorum Allah büyük eğer vermiyorsa bi bildiği vardır. Belki de çocuk esirgeme kurumunda aile bekleyen çocuklara vesile olmamızı istiyor diyorum. Olmuyosa olmuyordur demekki hayırlısı böyledir. bir de bu yönden bak

Bence de sıkıntı olsa kesinlikle ilerlemez 5. güne.
Ben de yumurtlarım çok kötü diyorum sonra kendi kendime baya döllenen de oluyor çok kötü olsa döllenmezdi diyorum. Kafam karmakarışık oluyor.

Bu sabah başladı çok ağrım varçarşamba doktorla görüşmeye gidicem teselli seansı.
Çok çok geçmiş olsun
Benim şimdilik dayanılmayacak bir ağrım yok, böyle de gider diye umuyorum.
Çarşamba günü beni de merkezden arayacaklar, bakalım ne diyecekler.
Sen yeniden tedavi konusunu görüşecek misin?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki inan , bence de ağla aglamak gerçekten öyle rahatlatıyor ki ama sakin umutsuzluga kapilma Rabbim bundada bir hayır vardır çok üzülüyoruz yıpranıyoruz hem maddi hem manevi olarak.. İnancını hiç yitirme ben de senin gibi dedim o kadar üzüldüm eşimle kavga ettim annemle kavga ettim söyledikleri hiç bir sey umrumda olmadı bağırdım çağırdım belki kalp kırdım ama Rabbim ol demezse olmuyor bu transferimde de embriyo kalitelerim cok dusuk dedi doktor umutlu değilim dedi ama ben inandim pes etmek yok Allahım onunda sabrını veriyor. Üzüleceksin aglicaksin ama pes etme sakın biraz dinlen kafanı dinle sonra dinç kafayla tekrar dene Tez zamanda inşallah çok güzel sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olursun bol bol dua edicem isteyen herkese evlat versin

Çarşamba günü tekrar test istedi işte emin olalim diye... kismet... diyorum ya tam teslimiyet yaşıyorum şuan... ama benim umidim kalmadi isin aslı

Benim zaten kendimden yana hiç yok.
Allah yardımcımız olsun inşallah.
Güzel haberlerinizi alırız inşallah
Böyle arafta kalmak en zoru, sabır diliyorum ikinize de

Canım kesinlikle yanlış bilgi dr değiliz ama bunu bence hepimiz biliyoruzdur. Kromozom bozukluğu varsada 5. Güne gelebilir yani 5. Güne eldiyse sağlıklı bu embriyo diye garanti yoktur. Hatta hamile kalabilirsin ve hatta doğurabilirsin. Yok mu kromozum bozukluğu olup yaşayanlar sma lı bebekler yada dowmsendromlu cocuklar.
Bence de sıkıntı olsa kesinlikle ilerlemez 5. güne.
Ben de yumurtlarım çok kötü diyorum sonra kendi kendime baya döllenen de oluyor çok kötü olsa döllenmezdi diyorum. Kafam karmakarışık oluyor.
ama eşinde kromozun bozukluğu var mış canım sence yumurta yada sperm kalitesizliğiyle aynı şey mi

Kızlar transfer sonrası 4. Günümdeyim ve hiç bir belirti yok bir kere bile kasık batması denen şeyi yaşamadım

Kızlar transfer sonrası 4. Günümdeyim ve hiç bir belirti yok bir kere bile kasık batması denen şeyi yaşamadım
Öncelikle transferiniz hayırlı olsun
Belirti arayıp da kendinizi boşuna yormayın. Sıfır belirti ile pozitif, her türlü belirtiyle negatif gören kadınlar var. Belirti diye anlatılanın çoğu zaten ilaçların yan etkisi.
Kendinize dikkat edin, pozitif düşünün. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…