- 14 Ağustos 2022
- 171
- 210
- 53
- 29
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #7.981
Merhaba eşimde azfc delesyonu var bugün doktoruma sordum eğer alınan sperm de sorun olsaydı 5.güne gelmezdi embriyo aa kalite olmazdı dedi ama bence beni başından savdı. Bilemiyorum devlette yapılmıyomuş zaten embriyoya yapılan testler.Devlette genetik tarama yapılmıyor. Genetik hastalık varsa kesinlikle pgt li genetik taramalı tüp bebek yapmanız gerekiyor. Eşinizin kromozom bozukluğu neydi?
Evet cnm yelpazeyle arkadaş olduk tutunmada oluyor inşallah senin bebeğin de tutunuyordur.24 Ü ÇARŞAMBA GÜNÜ TRANSFER OLDUM. BUGÜN COK TERLEME VAR SÜREKLİ TERLİYORUM İLAÇLARIN ETKİSİMİDİR ACEBA BÖYLE DURUM YAŞAYAN VARMI ARANIZDA ?
Bu sabah başladı çok ağrım varCumartesi akşamdan belli etmeye başladı, Pazar günü kanamam başladı
Sen ne durumdasın?
BENDE İNAN ŞU AN YELPAZE SALLIYORUM HADİ İNŞALLAH CANIM...SEN ALDIN SANIRIM O MUTLU HABERİ HADİ DARISI BİZE DE NASİP OLSUN İNŞALLAH İSTEYEN DİLEYEN HERKESE BENİM ADIMDA PINAR :)Evet cnm yelpazeyle arkadaş olduk tutunmada oluyor inşallah senin bebeğin de tutunuyordur.
Valla belli olmazEvet kizlar
9.gun 19 idi
11.gun 52
13.gun 79
Dr hala ümit var diyor ama ben bittim bugun sonucu görünce. Hepsi ayni hastane tam 48saat arayla verildi... kısmet.. elimizden geleni yapıyoruz olmazsa da vardir bir hayir elbet...erken test yapmak mahvetti bizi evetama birdaha denesem yine test yaparim...akillanmadim henüz
En azından bi umudun var. Benim 2 hakkım vardı 1 ini kullandım. Eğer tutmazsa son hakkımı kullanacağım. O da olmazsa hiç anne olamayacağım ama buna rağmen her zaman diyorum Allah büyük eğer vermiyorsa bi bildiği vardır. Belki de çocuk esirgeme kurumunda aile bekleyen çocuklara vesile olmamızı istiyor diyorum. Olmuyosa olmuyordur demekki hayırlısı böyledir. bir de bu yönden bakAYNEN CANIM UMUDUMU YITIRMEK ISTEMIYORUM AMA OKADAR BILIYORUMKI KIMYASAL OLDUGUNU. ARTIK TECRUBEE
7 NIN 12.GÜNE KADAR MUHTESEM ARTIŞI BEKLENEMEZ. BU KADAR UZULECEGIMI DUSUNMEMISTIM.
ÇÜNKÜ ARTIK ELIMDE EMBRIYO KALMADI.
SIFIRDAN BAŞKA MERKEZDE BAŞLICAM BENI NELER BEKLIYOR ASLA ÖNÜMÜ GÖREMİYUORUM.
YİNEE UMUTLARIM OLACAKK YINE SEVINCLERIM VE YINE HÜSRANLI SONUCLAR.
ASLA 4 - 5 - 6 TRANSFER AKLIMDAN GECMEZDII ASLAAAA....
BAKSANA BENIM 4. TÜP BEBEK ICIN HAZIRLIKLIRA BAŞLİCAMM.
ALLAHIM NASIL OLACAK NELER YASAYACAGIM
ZATEN YUMURTAMM YOOKK
2 YUMURTADAN ZAR ZOR BIR TANE CIKIYOR ODA İŞTE KIMYASAL OLUYOR.
HİÇ ANNE OLAMICAM ASLA BUNUN HAYALINI KURAMIYORUM ARTIK....
MUHTEMELEN SALI AKSAM TEST SONUCUNDAN GÜMBÜR GÜMBÜR AĞLİCAMM
VE ASLA BENI KIMSENIN TESELLI ETMESINI ISTEMIYORUM
CUNKU TESELLU ETTIKCE BENIM CANIM DAHA COK YANIYORR
Çarşamba günü tekrar test istedi işte emin olalim diye... kismet... diyorum ya tam teslimiyet yaşıyorum şuan... ama benim umidim kalmadi isin aslıValla belli olmaz
Artışın öyle kötü de değil.
İnşallah sağlıkla ilerler.
Bence de sıkıntı olsa kesinlikle ilerlemez 5. güne.Merhaba eşimde azfc delesyonu var bugün doktoruma sordum eğer alınan sperm de sorun olsaydı 5.güne gelmezdi embriyo aa kalite olmazdı dedi ama bence beni başından savdı. Bilemiyorum devlette yapılmıyomuş zaten embriyoya yapılan testler.
Benim zaten kendimden yana hiç yok.Çarşamba günü tekrar test istedi işte emin olalim diye... kismet... diyorum ya tam teslimiyet yaşıyorum şuan... ama benim umidim kalmadi isin aslı
Çok çok geçmiş olsunBu sabah başladı çok ağrım varçarşamba doktorla görüşmeye gidicem teselli seansı.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki inan , bence de ağla aglamak gerçekten öyle rahatlatıyor ki ama sakin umutsuzluga kapilma Rabbim bundada bir hayır vardır çok üzülüyoruz yıpranıyoruz hem maddi hem manevi olarak.. İnancını hiç yitirme ben de senin gibi dedim o kadar üzüldüm eşimle kavga ettim annemle kavga ettim söyledikleri hiç bir sey umrumda olmadı bağırdım çağırdım belki kalp kırdımAYNEN CANIM UMUDUMU YITIRMEK ISTEMIYORUM AMA OKADAR BILIYORUMKI KIMYASAL OLDUGUNU. ARTIK TECRUBEE
7 NIN 12.GÜNE KADAR MUHTESEM ARTIŞI BEKLENEMEZ. BU KADAR UZULECEGIMI DUSUNMEMISTIM.
ÇÜNKÜ ARTIK ELIMDE EMBRIYO KALMADI.
SIFIRDAN BAŞKA MERKEZDE BAŞLICAM BENI NELER BEKLIYOR ASLA ÖNÜMÜ GÖREMİYUORUM.
YİNEE UMUTLARIM OLACAKK YINE SEVINCLERIM VE YINE HÜSRANLI SONUCLAR.
ASLA 4 - 5 - 6 TRANSFER AKLIMDAN GECMEZDII ASLAAAA....
BAKSANA BENIM 4. TÜP BEBEK ICIN HAZIRLIKLIRA BAŞLİCAMM.
ALLAHIM NASIL OLACAK NELER YASAYACAGIM
ZATEN YUMURTAMM YOOKK
2 YUMURTADAN ZAR ZOR BIR TANE CIKIYOR ODA İŞTE KIMYASAL OLUYOR.
HİÇ ANNE OLAMICAM ASLA BUNUN HAYALINI KURAMIYORUM ARTIK....
MUHTEMELEN SALI AKSAM TEST SONUCUNDAN GÜMBÜR GÜMBÜR AĞLİCAMM
VE ASLA BENI KIMSENIN TESELLI ETMESINI ISTEMIYORUM
CUNKU TESELLU ETTIKCE BENIM CANIM DAHA COK YANIYORR
Çarşamba günü tekrar test istedi işte emin olalim diye... kismet... diyorum ya tam teslimiyet yaşıyorum şuan... ama benim umidim kalmadi isin aslı
Güzel haberlerinizi alırız inşallahBenim zaten kendimden yana hiç yok.
Allah yardımcımız olsun inşallah.
Canım kesinlikle yanlış bilgi dr değiliz ama bunu bence hepimiz biliyoruzdur. Kromozom bozukluğu varsada 5. Güne gelebilir yani 5. Güne eldiyse sağlıklı bu embriyo diye garanti yoktur. Hatta hamile kalabilirsin ve hatta doğurabilirsin. Yok mu kromozum bozukluğu olup yaşayanlar sma lı bebekler yada dowmsendromlu cocuklar.Merhaba eşimde azfc delesyonu var bugün doktoruma sordum eğer alınan sperm de sorun olsaydı 5.güne gelmezdi embriyo aa kalite olmazdı dedi ama bence beni başından savdı. Bilemiyorum devlette yapılmıyomuş zaten embriyoya yapılan testler.
ama eşinde kromozun bozukluğu var mış canım sence yumurta yada sperm kalitesizliğiyle aynı şey miBence de sıkıntı olsa kesinlikle ilerlemez 5. güne.
Ben de yumurtlarım çok kötü diyorum sonra kendi kendime baya döllenen de oluyor çok kötü olsa döllenmezdi diyorum. Kafam karmakarışık oluyor.
Canim çıktı mı sonucunGünaydın kızlar 4.gün embriyosu 10.gün kan verdim şimdi. Hala sıfır belirtiyleyim. Adet belirtim dahi yok. İnş şaşırtır beni ve pozitif görürüm
Canim ben de de yok transfer günü dahil 7. GundeyimKızlar transfer sonrası 4. Günümdeyim ve hiç bir belirti yok bir kere bile kasık batması denen şeyi yaşamadım
Ne gerek vardı yapmasaydin keşke , biraz daha sabirBende bugün yaptım ilk denememi 9.gunum biraz once cikmadi birde ilk idrarla değil normal gebelik testiydi
HANGİ GÜN OLDUN TRANSFER BENDE DE TERLEME VAR SADECE BAŞKA ASLA BELİRTİ YOK 24 Ü OLDUM TRANSFER KACIN GÜN EMBİRİYOSUKızlar transfer sonrası 4. Günümdeyim ve hiç bir belirti yok bir kere bile kasık batması denen şeyi yaşamadım
Öncelikle transferiniz hayırlı olsunKızlar transfer sonrası 4. Günümdeyim ve hiç bir belirti yok bir kere bile kasık batması denen şeyi yaşamadım
Ne bilim ya heveslendim o kadar herkes erken yaptım diyince okuyunca burdaki mesajları bende bir deneme yapım dedim ama cuma cumartesi gününe kadar beklicem amaNe gerek vardı yapmasaydin keşke , biraz daha sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?