- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.001
çook teşekküredermmBenimde oğlumda 6 haaftalikken çok aşırı birden bosalan kanamam olmuştu 3 -4gun sürdü kese. Dışında kanama olduğu için bebek etkilenmedi ama. Hep yattım düşük tehlikesi vardı dikkat ettim gerekirse vc harici kalkmadim doktorumun dediklerine uydum şimdi 3.5 yaasiinda çok şükür canını sıkma sende istirahatine dikkat et ve wc dışı kalkma inşallah sağlıkla duyarsın kalp atışını da
Kesinlikle bekle yaparsan da erken gebelik testi yap canimNe bilim ya heveslendim o kadar herkes erken yaptım diyince okuyunca burdaki mesajları bende bir deneme yapım dedim ama cuma cumartesi gününe kadar beklicem ama
Yok canım okumamıştım .. vallahi allaha bıraktım 7 ci gün zaten çok erken . Hayırlısı olsun senin hakkındadaCanım benı takıp edıyormusun neler yasıyorum okudunmu acaba ?
okumadıysan özet geceyım canım
benımde 3.gün embrıyosu 2 adet .
6.günden berı silik ve sonrasında yoğun pozitif goruyorum ama buna ragmen kan degerım 7,69 cıktı..
suan testlermı hatalı yoksa kanmı yarın verecegım kanda cıkacak.
oyuzden modunu düşürme bekle bakalım kan gününü
Aynen canım beklicem cuma yaptirabiliyormusum cumartesi test günüm amaKesinlikle bekle yaparsan da erken gebelik testi yap canim
Yok canım ya sağlık ocağında verdim geç çıkar kaset test alayım diyorum eczaneden. Alırsan sabah yapayım dimi? Şimdi yapsam yanıltır mıCanim çıktı mı sonucun
Aldim cnm çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallahBENDE İNAN ŞU AN YELPAZE SALLIYORUM HADİ İNŞALLAH CANIM...SEN ALDIN SANIRIM O MUTLU HABERİ HADİ DARISI BİZE DE NASİP OLSUN İNŞALLAH İSTEYEN DİLEYEN HERKESE BENİM ADIMDA PINAR :)
Amin inşallahGüzel haberlerinizi alırız inşallah
Böyle arafta kalmak en zoru, sabır diliyorum ikinize de
Herkeste aynı belirtiler olmaz bazı kişilerde hiç belirti olmaz canını sıkmadan moralini düşürmeden test gününe kadar sabret cnmKızlar transfer sonrası 4. Günümdeyim ve hiç bir belirti yok bir kere bile kasık batması denen şeyi yaşamadım
Canim ben de de yok transfer günü dahi
amin canım Allah razı olsun heycandan ölcem günler geçmiyor bir yuapayım test diyorum bir yapmıyım diyorum 3.gün embiriyo 2 tane transferAldim cnm çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Ya dur bakalım belki kana karismamistirKizlar ben dayanamayıp bugün yaptım 5 .gün emriyosu 9 gundeyim trasferindeneme yaptım normal test alıp ama çıkmadı
Anladım canım inşallah bir sıkıntı yokturYok canım dün kan vermiştim 26 küsür çıkmıştı.
Dr dan haber bekliyorum.
tebrik ederim hayırlısı olsun inşallahKızlaar biz kavuştuk
Canım hayırlısı olsun. Sıkı sıkı tutunsun inşallahKızlaar biz kavuştuk
Sabah ilk idrarla yapYok canım ya sağlık ocağında verdim geç çıkar kaset test alayım diyorum eczaneden. Alırsan sabah yapayım dimi? Şimdi yapsam yanıltır mı
Çok sevindim kaçıncı gün embriyosuyduKızlaar biz kavuştuk
Benim de öyle test gününe ne zaman dedileramin canım Allah razı olsun heycandan ölcem günler geçmiyor bir yuapayım test diyorum bir yapmıyım diyorum 3.gün embiriyo 2 tane transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?