- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.021
Beşinci gün embriyosuÇok sevindim kaçıncı gün embriyosuydu
8 EYLÜL TAM 15 GÜN VERDİLER 15 GÜNDEN ÖNCE YAPMA DEDİ DOKTORUM BEN TAVMERGENDE OLDUMBenim de öyle test gününe ne zaman dediler
Amin inşallah canımCanım hayırlısı olsun. Sıkı sıkı tutunsun inşallah
Ben bugün transfer oldum 7 eylülde gel dedi. Siz ne zaman transfer oldunuz…8 EYLÜL TAM 15 GÜN VERDİLER 15 GÜNDEN ÖNCE YAPMA DEDİ DOKTORUM BEN TAVMERGENDE OLDUM
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BENDE 24 Ü ÇARŞAMBA OLDUM DOKTORUM EROL BEY KESİNLİKLE 15 GÜN DEN ÖNCE DEDİ KAN İDRAR YAPMA DEDİ 8 EYLÜL VERDİLER AMA DAYANABİLDİĞİM KADAR DAYANICAM İŞTEBen bugün transfer oldum 7 eylülde gel dedi. Siz ne zaman transfer oldunuz…
8 EYLÜL GEL DEDİLER 15 GÜN VERİDLER BANA İLK TRANSFERİMBenim de öyle test gününe ne zaman dediler
Bende 19 ağustosta tavmergende oldum doktorum dışarıdan Şerife hanım .inş pozitif sonuç alırsınız8 EYLÜL TAM 15 GÜN VERDİLER 15 GÜNDEN ÖNCE YAPMA DEDİ DOKTORUM BEN TAVMERGENDE OLDUM
Ben de orda oldum senden 1 gün önce bana 2 eylul dedi8 EYLÜL TAM 15 GÜN VERDİLER 15 GÜNDEN ÖNCE YAPMA DEDİ DOKTORUM BEN TAVMERGENDE OLDUM
Size ne zaman dedi test tarihini benim de dışardan doktorumBende 19 ağustosta tavmergende oldum doktorum dışarıdan Şerife hanım .inş pozitif sonuç alırsınız
cok teşekkür ederim inşallahh sizin sonucunuz da pozitiftir inşallahBende 19 ağustosta tavmergende oldum doktorum dışarıdan Şerife hanım .inş pozitif sonuç alırsınız
Çok geç değil mi ya 15 eylul8 EYLÜL GEL DEDİLER 15 GÜN VERİDLER BANA İLK TRANSFERİM
Doktorunuz daha iyi bilir tabi ki canimBende 19 ağustosta tavmergende oldum doktorum dışarıdan Şerife hanım .inş pozitif sonuç alırsınız
YOK 8 EYLÜL 15 GÜN BEKLE DEDİÇok geç değil mi ya 15 eylul
EVDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUN TEST CANIMBen de orda oldum senden 1 gün önce bana 2 eylul dedi
ben 4 gün boyunca ciddi anlamda dinlendim evin içinde küçük küçük yürüyüşler yaptım şimdi bugün mecburen işe başladım artık Allah a emanet işimde oturarak umrarım sıkıntısız hayırlı sonuçlara ulaşmak hepimiz için nasip olurDoktorunuz daha iyi bilir tabi ki canim
Bende 19 ağustosta tavmergende oldum doktorum dışarıdan Şerife hanım .inş pozitif sonuç alırsınız
Perşembe günü yapmayı düşünüyorum erken gebelik cuma test gunum bana transfer dahil 11. Gün kan test gunumEVDE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUN TEST CANIM
Ben de ilk 3 gün genelde yattım , sonraki günler evdeyim zaten, ama markete fln gittim evde yemek yapıyorumben 4 gün boyunca ciddi anlamda dinlendim evin içinde küçük küçük yürüyüşler yaptım şimdi bugün mecburen işe başladım artık Allah a emanet işimde oturarak umrarım sıkıntısız hayırlı sonuçlara ulaşmak hepimiz için nasip olur
Hayırlısı olsun inşallahYOK 8 EYLÜL 15 GÜN BEKLE DEDİ
İdrar testi yaptınız mı hiçBende 19 ağustosta tavmergende oldum doktorum dışarıdan Şerife hanım .inş pozitif sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?