- 1 Ağustos 2022
- 134
- 139
- 18
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.041
BENDE HAFTA SONU YAPMAYI DÜŞÜYORUM BAKALIM ARTIK HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI OLSUN KAÇ HÜCRELİYDİ BİLİYORMUSUNPerşembe günü yapmayı düşünüyorum erken gebelik cuma test gunum bana transfer dahil 11. Gün kan test gunu
Bilmiyorum ama doktorum 2 tane 1. Kalite transfer ediyorum dediBENDE HAFTA SONU YAPMAYI DÜŞÜYORUM BAKALIM ARTIK HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI OLSUN KAÇ HÜCRELİYDİ BİLİYORMUSUN
Sizin söylediler miBENDE HAFTA SONU YAPMAYI DÜŞÜYORUM BAKALIM ARTIK HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI OLSUN KAÇ HÜCRELİYDİ BİLİYORMUSUN
8 HÜCRELİ İYİ EMBİRİYOLARIMIZ DEDİ O KADAR SADECESizin söylediler mi
Aynen bende öyle düşünüyorum erken diye kanda daha net çıkarYa dur bakalım belki kana karismamistir
Test günüm 31 ağustos ama bugün kan verdim geç çıkar sağlık ocağı diye.Size ne zaman dedi test tarihini benim de dışardan doktorum
Şimdi aldırdım eşime. Sabah ilk idrarla yapacağım.İdrar testi yaptınız mı hiç
Kizlar zorla hastaneye ve sağlık ocağına gittim ilacı yazdırmak için ikiside yazmadi malesef oranın hastasi olmadığım için sağlık ocağı yazmadı hastanede başından savdi git eczaneden al dedi dengesiz mecbur parayla almak zorunda kaldım iğneyiYa dur bakalım belki kana karismamistir
Ne kadar tuttu canım 1 kutuKizlar zorla hastaneye ve sağlık ocağına gittim ilacı yazdırmak için ikiside yazmadi malesef oranın hastasi olmadığım için sağlık ocağı yazmadı hastanede başından savdi git eczaneden al dedi dengesiz mecbur parayla almak zorunda kaldım iğneyi
Çalışıyorsan işyeri hekimi de yazabiliyorKizlar zorla hastaneye ve sağlık ocağına gittim ilacı yazdırmak için ikiside yazmadi malesef oranın hastasi olmadığım için sağlık ocağı yazmadı hastanede başından savdi git eczaneden al dedi dengesiz mecbur parayla almak zorunda kaldım iğneyi
518 TL verdim çok pahalı yazdiramadigim için mecbur almak zorunda kaldımNe kadar tuttu canım 1 kutu
Yok calismiyorum canım malesef sağlık ocağı yazıyor ama ben gidemedigim için yazmamış kayınvalidemi yollamistim.Artik evime gidince yazdiricam.zor gittim birazda yol yurudum agrimda vardı çok zorlandımÇalışıyorsan işyeri hekimi de yazabiliyor
Yat dinlen şimdi , ben de bugün de hiç belirti yok ya insan bı şekilde belli olsun istiyorYok calismiyorum canım malesef sağlık ocağı yazıyor ama ben gidemedigim için yazmamış kayınvalidemi yollamistim.Artik evime gidince yazdiricam.zor gittim birazda yol yurudum agrimda vardı çok zorlandım
Vala öle yapicam çok zorlandım.bazen belirti olmuyorYat dinlen şimdi , ben de bugün de hiç belirti yok ya insan bı şekilde belli olsun istiyor
Katılıyorum sana canım çünkü kalitesi bozuk spermlerden çocuk olmasaydı bu kadar sorunlu çocuk doğmazdı bence. Bi tane dondurulmuş embriyom var zaten ondan da hiç umutlu değilim. Doktorum Aralık ayında gel deneyelim onu da dedi ama içimden bir ses onu denememem gerektiğini söylüyo. Hayırlısı olsun hakkımızda.Canım kesinlikle yanlış bilgi dr değiliz ama bunu bence hepimiz biliyoruzdur. Kromozom bozukluğu varsada 5. Güne gelebilir yani 5. Güne eldiyse sağlıklı bu embriyo diye garanti yoktur. Hatta hamile kalabilirsin ve hatta doğurabilirsin. Yok mu kromozum bozukluğu olup yaşayanlar sma lı bebekler yada dowmsendromlu cocuklar.
ama eşinde kromozun bozukluğu var mış canım sence yumurta yada sperm kalitesizliğiyle aynı şey mi
Biraz cıngar çıkarsaydın ortalığı ateşe verseydin keşke518 TL verdim çok pahalı yazdiramadigim için mecbur almak zorunda kaldım
Canım benimde eşimde kromozom bozuklugu oldugu için biliyorumKatılıyorum sana canım çünkü kalitesi bozuk spermlerden çocuk olmasaydı bu kadar sorunlu çocuk doğmazdı bence. Bi tane dondurulmuş embriyom var zaten ondan da hiç umutlu değilim. Doktorum Aralık ayında gel deneyelim onu da dedi ama içimden bir ses onu denememem gerektiğini söylüyo. Hayırlısı olsun hakkımızda.
amin ben çalılıyorum cok daha zor gerçekten çalışana yıllık izin aldım 1 hafta oda bitti bugün başladık işteKIZLAR ÇOĞUNUZ EV HANIMIMISINIZ?
ÇALIŞANA DAHA DA ZOR BU İŞLER OF OF
ÇALIŞANLAR BENIMLE BİRLİKTE OFFFU ÇEKTİ ŞUAN..
10 KAT DAHA ZOR HERSEY IZINLER SUREKLI IZINLERR INSANLARIN BAKIŞLARI ALLAHIM BU MUCIZEYI TEZ ZAMANDA HEPİMİZE NASİP ETSİN
evet canım bende 1 senedır ızın ızın ee opu zamanaları haftada 3 bazen..amin ben çalılıyorum cok daha zor gerçekten çalışana yıllık izin aldım 1 hafta oda bitti bugün başladık işte
İNŞALLAH OLUR İÇİNİ FERAH TUT CANIM SENİN TRANSFER OLDU MU?evet canım bende 1 senedır ızın ızın ee opu zamanaları haftada 3 bazen..
şimdi yine olmaz ise nasıl yüzüm olacakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?