2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

HANGİ GÜN OLDUN TRANSFER BENDE DE TERLEME VAR SADECE BAŞKA ASLA BELİRTİ YOK 24 Ü OLDUM TRANSFER KACIN GÜN EMBİRİYOSU
25 ağustosta oldum 6.gun embriyosu
Canim ben de de yok transfer günü dahil 7. Gundeyim
En zor evre şu transfer sonrasi geçmeyen günlermiş
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Herkeste aynı belirtiler olmaz bazı kişilerde hiç belirti olmaz canını sıkmadan moralini düşürmeden test gününe kadar sabret cnm
Test gününe kadar bekleyemem kii yarın akşam 9 da iğnemi olmaya gittiğimde beta hcg siftahimi yaparım artık

Canımlar ben baya baya elendim. 5. Gün embriyosu 10. Gün bugün. 7.Günde de yaptırmıştım beta 1.20. Hiç değişmemiş. Ama nasıl bir sakinlik bende kii görmeniz lazım. Rabbim veriyor sabrını galiba. Allah bir daha yaşatmasın demekten başka şansım yok nelki de ondan. Hemşireye yazdım ama dönmedi zaten saatte kaç oldu. Ben ilçalrı bıraksam ne olur ki. Kızgınlıkla üzüntüyle sormuyorum. Daha fazla marus kalmasam hormanlara diye soruyorum. Napsam ki ben

Canım Allah çok uğraştırmasın hiç birimizi.
Hep diyoruz vardır bir hayır.
Zaten ilaçları bırak diyecekler sana.
Bir kaç gün sonra da regl olacaksın.

Çok üzüldüm canım bırakabilirsin ilaçları ben de bıraktım bugün. Allah yardımcımız olsun

Biraz cıngar çıkarsaydın ortalığı ateşe verseydin keşke
Versen napicak ki canım ya susturuyolar yada cimere şikayet et diyolar .kendini rezil ettiğine değmiyor birde oranın hastasi olsaydım yine konuşurdum ama şimdi başka bir yerden gittim o yüzden yazmadı sağlık olsun dışarı çıkıp riske girdiğime değmedi vala ağrım oldu keşke gitmeseydim

Kızlar kan testi verdim sonuç 26 çıktı.
İlki 17 çıkmıştı.
Belli ki sağlıklı değil kimyasala dönüyor.
Yoruldum valla artık.
İnşallah sağlıklı olur kimyasala dönmez yarında benm test günüm 8. Gün kan tahlilim negatifdi dün ve bugun evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı umarım yarına süpriz olur

Bu şekilde sonuçlanmasına çok üzüldüm. Bir umut bekliyor insan son ana kadar, belki bir şey olur diye. Bir dahaki sefere her şey çok güzel olur inşallah
İlaçları bırakmanızda bir sorun olmaz diye düşünüyorum, zaten hemşireniz de size aynısını diyecek.

Teşekkür ederim.bu dayanılmaz ama benim kendi adetim de oyle geçtiği için maalesef gözümü açamıyorum ne konuşcaz bilmiyorum ama tekrar başladığımızda nasıl yol izleriz onu sorarım

Canım Allah çok uğraştırmasın hiç birimizi.
Hep diyoruz vardır bir hayır.
Zaten ilaçları bırak diyecekler sana.
Bir kaç gün sonra da regl olacaksın.
Canım sen ne yaptın. Biraz gel git vardı en son sonra bir daha da giremedim. Merak ettim. İnşallah bir üzüntünün üstüne sormuyorumdur

Canım benim de 3.gün embriyosu 10 gün evde test yaptım negatif çıktı bugün 12 gün kanda pozitifli gördüm gününden önce yaptırmayın yanıltıcı oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…