- 1 Ağustos 2022
- 134
- 139
- 18
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #8.061
ÖĞLEN MOLAMDA 1 SAATLİK SÜREKLİ HASTAHANEYE KOŞTUM 3AY BOYUNCAevet canım bende 1 senedır ızın ızın ee opu zamanaları haftada 3 bazen..
şimdi yine olmaz ise nasıl yüzüm olacakk
25 ağustosta oldum 6.gun embriyosuHANGİ GÜN OLDUN TRANSFER BENDE DE TERLEME VAR SADECE BAŞKA ASLA BELİRTİ YOK 24 Ü OLDUM TRANSFER KACIN GÜN EMBİRİYOSU
En zor evre şu transfer sonrasi geçmeyen günlermişCanim ben de de yok transfer günü dahil 7. Gundeyim
Amin inşallah çok teşekkür ederimÖncelikle transferiniz hayırlı olsun
Belirti arayıp da kendinizi boşuna yormayın. Sıfır belirti ile pozitif, her türlü belirtiyle negatif gören kadınlar var. Belirti diye anlatılanın çoğu zaten ilaçların yan etkisi.
Kendinize dikkat edin, pozitif düşünün. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Test gününe kadar bekleyemem kii yarın akşam 9 da iğnemi olmaya gittiğimde beta hcg siftahimi yaparım artıkHerkeste aynı belirtiler olmaz bazı kişilerde hiç belirti olmaz canını sıkmadan moralini düşürmeden test gününe kadar sabret cnm
Canım Allah çok uğraştırmasın hiç birimizi.Canımlar ben baya baya elendim. 5. Gün embriyosu 10. Gün bugün. 7.Günde de yaptırmıştım beta 1.20. Hiç değişmemiş. Ama nasıl bir sakinlik bende kii görmeniz lazım. Rabbim veriyor sabrını galiba. Allah bir daha yaşatmasın demekten başka şansım yok nelki de ondan. Hemşireye yazdım ama dönmedi zaten saatte kaç oldu. Ben ilçalrı bıraksam ne olur ki. Kızgınlıkla üzüntüyle sormuyorum. Daha fazla marus kalmasam hormanlara diye soruyorum. Napsam ki ben
ARAMIZDA 1 GÜN VAR BENİMDE 24 HADİ HAYIRLISI OLSUN :)25 ağustosta oldum 6.gun embriyosu
AminARAMIZDA 1 GÜN VAR BENİMDE 24 HADİ HAYIRLISI OLSUN :)
Çok üzüldüm canımCanımlar ben baya baya elendim. 5. Gün embriyosu 10. Gün bugün. 7.Günde de yaptırmıştım beta 1.20. Hiç değişmemiş. Ama nasıl bir sakinlik bende kii görmeniz lazım. Rabbim veriyor sabrını galiba. Allah bir daha yaşatmasın demekten başka şansım yok nelki de ondan. Hemşireye yazdım ama dönmedi zaten saatte kaç oldu. Ben ilçalrı bıraksam ne olur ki. Kızgınlıkla üzüntüyle sormuyorum. Daha fazla marus kalmasam hormanlara diye soruyorum. Napsam ki ben
AMİN CANIM TEST YAPARSAN HABER VER BENDE CESARETE GELİRİM BELKİAminİnşallah en yakın zamanda hamileler kervanına katılırız
Versen napicak ki canım ya susturuyolar yada cimere şikayet et diyolar .kendini rezil ettiğine değmiyor birde oranın hastasi olsaydım yine konuşurdum ama şimdi başka bir yerden gittim o yüzden yazmadı sağlık olsun dışarı çıkıp riske girdiğime değmedi vala ağrım oldu keşke gitmeseydimBiraz cıngar çıkarsaydın ortalığı ateşe verseydin keşke
İnşallah sağlıklı olur kimyasala dönmez yarında benm test günüm 8. Gün kan tahlilim negatifdi dün ve bugun evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı umarım yarına süpriz olurKızlar kan testi verdim sonuç 26 çıktı.
İlki 17 çıkmıştı.
Belli ki sağlıklı değil kimyasala dönüyor.
Yoruldum valla artık.
Sizin sonucunuz çıkmış mıydı?Çok üzüldüm canımbırakabilirsin ilaçları ben de bıraktım bugün. Allah yardımcımız olsun
Bu şekilde sonuçlanmasına çok üzüldüm. Bir umut bekliyor insan son ana kadar, belki bir şey olur diye. Bir dahaki sefere her şey çok güzel olur inşallahCanımlar ben baya baya elendim. 5. Gün embriyosu 10. Gün bugün. 7.Günde de yaptırmıştım beta 1.20. Hiç değişmemiş. Ama nasıl bir sakinlik bende kii görmeniz lazım. Rabbim veriyor sabrını galiba. Allah bir daha yaşatmasın demekten başka şansım yok nelki de ondan. Hemşireye yazdım ama dönmedi zaten saatte kaç oldu. Ben ilçalrı bıraksam ne olur ki. Kızgınlıkla üzüntüyle sormuyorum. Daha fazla marus kalmasam hormanlara diye soruyorum. Napsam ki ben
BENDE 24 Ü OLDUM BENDE SADECE BUGÜN AŞIRI SICAK BASMASI TER OLDU SONRA DURDU ONUN DIŞINDA BELİRTİ YOK DUA EDİCEZ BOL BOLBende 26 Ağustosta 2 tane 3. Gün ebriyosu transferi oldum. Hiç bir belirtim yok. Hakkımızda hayırlısı olsun
Yok kan daha çıkmadı sabah kaset test yapacam ama negatif olduğuna eminimSizin sonucunuz çıkmış mıydı?
Teşekkür ederim.bu dayanılmaz ama benim kendi adetim de oyle geçtiği için maalesef gözümü açamıyorumÇok çok geçmiş olsun
Benim şimdilik dayanılmayacak bir ağrım yok, böyle de gider diye umuyorum.
Çarşamba günü beni de merkezden arayacaklar, bakalım ne diyecekler.
Sen yeniden tedavi konusunu görüşecek misin?
Canım sen ne yaptın. Biraz gel git vardı en son sonra bir daha da giremedim. Merak ettim. İnşallah bir üzüntünün üstüne sormuyorumdurCanım Allah çok uğraştırmasın hiç birimizi.
Hep diyoruz vardır bir hayır.
Zaten ilaçları bırak diyecekler sana.
Bir kaç gün sonra da regl olacaksın.
Kesin sonuç çıkana kadar ilaçlarınızı bırakmayın lütfenYok kan daha çıkmadı sabah kaset test yapacam ama negatif olduğuna eminim(
Canım benim de 3.gün embriyosu 10 gün evde test yaptım negatif çıktı bugün 12 gün kanda pozitifli gördüm gününden önce yaptırmayın yanıltıcı oluyor çünküBenim de cuma test gunum Perşembe idrar testi yaparım diyorum ama negatif çıkarsa çok üzülürüm olcagi varsa da olmaz bı de kan için de erken zaten benim normalde Dr 12. Gün veriyorjen bana 10. Gün kan yaptır dedi . 3. Gün embriyosu için erken bnce , kan da çıkar ama idrar da çıkmayabilir diye düşünüyorum, 3. Günler en erken ne zaman çıkar idrarda pozitif
Senin kaçıncı günün canım. Kaçıncı gün embriyosu. Rabbim bir daha yaşatmasın. Umutlarımız kırılmasın inşallahÇok üzüldüm canımbırakabilirsin ilaçları ben de bıraktım bugün. Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?